Oğlumu düşürdüm

Esrin mine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
1.823
4.607
133
Merhaba arkadaşlar 3,5 yaşında bir oğlum var. Sabaha karşı yanıma gelir beraber uyuruz. Benden önce uyanır normalde. Bu sabah da yine uyanmış benimle uğraşıyordu. Bir ara tekmelemeye başladı. Ben de uyku sersemi bacağını öteye itiyim derken çocuk hop yataktan düşüverdi. Allahtan koluyla poposunun üstüne düştü. Kalkınca sessizce içli içli ağlamaya başladı. Bir yandan da kolunu poposunu ovuşturuyodu. Ben mahfoldum vicdan azabından. Elim kırılsaydı da dokunmasaydım çocuğa. Ama bilemedim ki, yatağın ortasındayım sanıyordum. bacağını kenara itecektim. Yatağın ucunda olduğunu bilemedim ki. İçim acıyor sabahtan beri. Hele o kalbi kırık, içli içli ağlaması beni mahfetti. Kötü anne miyim ben, yoksa olur mu böyle kazalar? Acaba aklında kalır mı annem beni yataktan itti diye. Çünkü özür dileyip ne düşündüğünü sorduğumda sen beni düşürdün. kolum popom çok acıdı,küsüm diyor.

Oy ya kuzum benm. Akli erdigi icin bilerek dusurdun saniyor ne yapsin. Anlattinmi iyice uyuyordum bilerek olmadi diye. Benm kizimda 3 yasinda yanlislikla bisey yaotigimda ben ozur diliyorum opuyorum baristikmi dedigimde baristik diyo, sonra unutuyo. Oda unutur bi iki gune. Uzulme

Ahhh annelik işte. Bende 27 aylık kızıma bağırırsam eğer özür diliyorum isteyerek yapmadım diye. Farkında değiller nasıl muhtacız onların gülüşüne sevgisine. Beni daha az sevecek gibi geliyor kızınca korkmayın sizde. Unutur birkaç güne

Annemle babam da kardeşimle beraber öğlen uykusundaydılar birgün. Paaat diye bir ses. Ben koşmaya başladım onların odalarına. Birbirlerine laf atıyorlar sen düşürdün, sen düşürdün diye. Çabucak kaptım çocuğu kucağıma aldım uyku sersemi delileri bizimkilerin de böyle anısı var. Vicdan yapma yani, uyku sersemi oluyor birşeyler

Üzülme canım.Hamilesin ondan belki çok duygusalsındır..Unutur çocuk.Bilerek yapmadığını anlatsaydın,yanlışlıkla olduğunu onu incitmek istemediğini söyle.Yer etmez onda korkma..

Buraya kadar konu açtığınıza göre bence tatlı bir annesiniz. Bugün yarın unutur, üzülmeyin herkesin başına gelebilir.

Geri alip opup sevseydin hatirlamaz merak etme bundan sonrada daha dikkatli ol.

Cocugun 3.5 yasinda fazla cani yanmamistir o yasta cocuklar kosturuyor atliyor düsüyor kalkiyor ama uykudan düstügü icin sok olmustur oglunuz o onu unutur. Olur böyle seyler kafana takma fazla

Aman olur böyle kazalar bilerek yapmadınız ya..Çocuk bu unutur merak etmeyin.bende çocuklar küçükken ne sakarliklar yaptım. Bir kez kizimin parmağını mutfak cekmecesine sıkıştırdım oğlumun parmağını bana yemek veriyordu miniğim yanlışlıkla ısırdım.
Ay şimdi yazarken farkettim cocuklarimin parmaklarına kafayı takmıştım ben meğer. .
Kocamda kapıya sıkıştırmışti kizimin parmağını..bak fena oldum düşününce. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…