Oğlumu düşürdüm

21 aylıktım annemle oynuyorduk birden yere düştüm annem yanlışlıkla dedi ama bence bilerek yaptı. 23 yaşındayım hala unutamam o günü.. Yıllarca bu kinle büyüdüm nasıl beni itebildi o yataktan! Seni asla affetmicem anne.

Küçükken babaannem divanda babam çekyattan düşürmüş beni.bişey olmamış onlara kin de gütmüyorum:)sakin olun

Uzulme canim olur boyle seyler..

Annelik boyle seylerle ölçülmuyor rahat ol.

Uyku sersemi oluyor insan, ustune bebek bekliyorsun...

Allah korumus, buyuk bir sey de yok takma kafana unutur iki gune kadar

Isteyerek canini yakmam dediyseniz sorun olmaz bence. Cok üstelerseniz bos yere dur alinacak kirilacak bir sey var demek ki diye düsünebilir

Çok tatlısınız ya telaşınız çok sevimli. hemen kötü bir annemiyim ben diye düşünmeyin :) Çoktan unutmuştur bile

Acaba aklında kalır mı annen beni itti diye cümlenizi okurken biraz gülümsedim :) Hepimizi zamanında birileri düşürmüştür ya hu, çok takılmayın. Sağlığı, keyfi yerindeyse unutuverir hemen :)

Klişe olacak ama anne olunca anlarsın demek istiyorum eminim annenin şimdi gülerek anlattığı o anı gerçekleştiği vakit çok canını yakmıştır.

Ay ben de şimdi konu açtım sonra da senin konunu gördüm. Benim deli kız kendi atlıyor benim aklım çıkıyor...

Merak etmeyin hatırlamaz bile...
Yanlislikla oldu annecim asla canini yakmak istemem diyin ufakligi da.

Acaba aklında kalır mı annen beni itti diye cümlenizi okurken biraz gülümsedim :) Hepimizi zamanında birileri düşürmüştür ya hu, çok takılmayın. Sağlığı, keyfi yerindeyse unutuverir hemen :)
Böyle anlatınca biraz komik ve gereksiz bir endişe gibi duruyor ama o an biri olsaydı yada hani şu üvey anne, bakıcı evlerine kamera koyuyolar ya ekrandan izleseniz görüntü olarak şiddet uygulamak için yapılmış bir hareket gibi duruyor. O an ayağı ittirme hareketimle çocuk düşüverdi. Ben de o şokla alıp kucaklayamadım bile. Öylece bakakaldım.çocuk da bu hareketi kasıtlı sandığı için, normalde bağıra çağıra ağlayacağına sessizce ve iç çekerek ağladı. O görüntünün aklına kazınmasından korkuyorum işte. Yoksa öyle çok pimpirikli bir anne değilim.

Ay yavrum yaa kıyamam ben ona. Anladım sizi. İkiniz de şoka girdiniz bence o an Kamerada hayal ettim de sizin görüntünüzü... Acımasız bakıcı diye hahaha keşke tüm anneler sizin gibi olsa

Daha dikkatli olun gelecek sefer ama oluyor boyle nekadar peslerinde olsakda

evet çok suçlusunuz kendinizden utanmalısınız demiyoruz tabi ki anne çocuk arasındaçokolur bunlar canım bende ciddi bir sorun var sandım İLAHİİ:)

Geçmiş olsun bu kadar üzülmeyin ben yeğenimle ne kavgalar ediyorum bana neler diyor çocuk bunlar ayrıca kaza bu isteyerek yapmadınız ya...

Oyle gergin heyecanli anlarda kucaklama hemen karnındakini dusun.

Gerekirse otur yanina falan, ani hareket yapma sakin.

Madem ic cekecek kadar alindi anlat durumu ona, kaza oldugunu soyle. Dusunce aciyan yerleri öp gecer hemen

Banimkide aynı yasta birbuçk yasındayken dedesnin mezarına götürmüstüm seker koymustu oraya geçen anlattı şok oldum unutmuyorlar cnm. Büyük gibi anlıyorlar herseyi yapman gereken sadece karsına alıp konismak ve özür dilemek unutma biz ne yaparsak onu yapıyorlar. Düsürmek istemedim yanlıslıkla ittim falan de onu çok sevdiğini söyle. Gelecek nesllerimize bu inceliği öğretmeliyiz ..

konu sahibi
bence küsüm demesine takilin.
nerden biliyor kusmeyi???

yoksa siz ona bir seykeri kusrrek mi yaptırıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…