oğlumu istiyorum :(

öncelikle allah sabır versinn...
rabbim inşallah bu acıyı unutturcak bir gebelik ve evlat nasip etsinn..
preklamsi ikincide tekrarlıycak fln diye lütfen ümitsizlige kapılma ve daha hamile kalmadan hamileligim yine öyle geçiçek diye düşünme . bende ilk gebeligimde preklampsi nedeniyle acil sezeryana alındım çok şükür kızım şuan 3 yaşında 1,5 yıl sonra yine gebelik yaşadım. bende nette çok araştırmıştım ikincide tekrarlar ilkinde yüksek tansiyon yaşayanın yine yükselir gibi şeyler ama ben ikinci gebeligimi öyle rahat geçirdimkii hatta tansiyonum bazen çok düşüyodu bilee aynı zamanda elim ayagımda ödem fazla olmadı yani herkesin gebeligi farklı oluyor inşallah sende 2.de çok kolay sorunsuz bir gebelik yaşar bebegini kucagına alrsınn....

Reactions: 2k1
Allah sabir versin bidaha yasatmasin biIm komsu hamileydi hamileliginde aldir bu cocuk kalpi sakat demisler fazla yasamaz olur demis doktor ama bu doktor ne bilecekki demis krnmda boyle diyor kufurler saydrmis doktora neyse bu dogurmus kalp nakli yapacaklardi 5 yasina kadar kalp aradilar ona gore bulundu cocukta bir nenesinde yatyr ikide bir dolastrin diyormus annesine bunlar gece 3 te dolastryrlardi sanki olecegini hissesiyordu diyor annesi neyse nakil olunmus ama kalp cocuga uymamis ve olmus ........
canim hayirlisi buymus dogurdun hergun ynnda ytan grdgn sevdgn cocugun oldugunu grmk ne kotu bir daha onun kokusunu alamamak daha kotu her serde bir hayir var bol nol dua et ....

Allah sabırlar versin size de. Ben hiç niye ben diye düşünmedim ama özlemi, acısı çok zor. Bazen herşeyden, herkesden nefret ediyorum. İnsanların hayatlarına devam edişi, mutlu oluşu beni çıldırtıyor, elimde olmuyor, kendime kızıyorum, hem beni yoruyor bu durum ama ben çok mutsuzum, yalnızım. uff bilmiyorum Allah içime ferahlık versin amin.

İlk zamanlar çok korkuyordum ve ikinci çocuk fikri oğluma ihanet gibi geliyordu ama şu anda öyle düşünmüyorum. İnşallah en kısa sürede bir evladım daha olur sağlıkla.

İnsanlar acımasız olsada sen onlardan daha acımasızsın kendine karşı devamlı aynı havayı solumak iyi değildir. Siz işe geri dönün birkaç gün sonra yeni olaylar vuku bulunca siz arada kaynayacaksınız.

En azından kendimden örnek vereyim. İş yerinde bir süredir sıkıntılıydım. Birlikte çalıştığım amir değişti. Yeni gelense tam anlamıyla beni çıldırmanın eşiğine getirip izne ayrılmama ve izindeyken iş yerinden gelen telefonlardan ayın konusu olduğumu öğrendim. İş dönüp hepsiyle yüzleşip kendimi işe verdiğimde izne çıkmamam gerektiğimi aslında yoğun olarak çalıştığımda tüm sıkıntılardan kurtulduğumu fark ettim. Hayat düz bir yol değil. İniş çıkışları olan uzun bir yolculuk...
Bu sebeple her göz yaşının hemen ardından bir tebessüm geleceğini aklından çıkarma

Elbette beterin beteri var zaten, bir kadının sesi geliyordu ben yatarken çığlık çığlığa ağlayarak sancı çeken. 9 aylık doğuma diye gelmiş, bebeğin kalbi atmıyormuş. O kadar sancı çekip toprağa verdi işte.. Veya dediğiniz gibi senelerce hastanelerde sürünüp kaybetmek te var, var da var yani. Allah beterini yaşatmasın inşallah.

Zaten işim oldukça yoğun ama en basitinden bilmeyen birçok insan benim doğum izninden döndüğümü düşünerek bebeğimin nasıl olduğunu soracaklar, bilenler bizim bilmemkim de böyle olmuştu diye boğacaklar, bu psikolojimi anlatmam mümkün değil. Ben bunları yaşamak istemiyorum, yoksa çalışmayı istiyorum ama bunlardan kendimi nasıl koruyacağım.

allah sabır versin canım bende preklemsi nedeniyle 6,5 aylık hamileyken acil sezeryana alındım yavrum 2 gün yaşadı
5 yıl olacak nerdeyse çok zor rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
şimdi 1,5 yaşında oğlum var tedaviyle ilaçlarla kucağıma aldım inş. sende sorunsuz bi gebelik yaşar en kısa zamanda evladını kucağına alırsın

metanetli olmalısın. geçen göz hastanesine gittim. yeni doğmuş bir bebek gözlerinin ikisi de bandajlı, Allah bilir neyi var. annesinin neler hissettiğini tahmin etmek zor değil..
kardeşimin eşi doğum yaptığı sıra aynı anda bir bebek oldu, bir dolaşım bozukluğundan dolayı bacağı kangıren olmuş ve doğumdan 1gün sonra dizden altını kestiler. düşünsene annesi için, kendi için..
buna benzer milyonlarca örnek ver..
yanlış bir cümle kurmak istemiyorum herkes istediği şeye inanır ya da inanmaz ama ben hep Allah'a sığınıyorum ve ondan istiyorum. Sen de inandığın ne varsa ona sığın, inanmıyorsun demiyorum genel anlamda konuşuyorum yani herkes İslam'a inanmak zorunda değil diye.. doğaya ver kendini... doğa çok rahatlatır insanı.

çok üzüldüm canım allah sabır versin bende 3 mayısda düşük yaşadım ve kürtaj oldum .ikibuçuk aylık bebeğimi kaybettim ama şu an beşhafta dört günlük hamileyim ve inanılmaz mutluyum allah bunu bize bağışlar inşallah.lütfen sende bir an evvel hamile kal bi riskin yoksa ben ikinci adette hamile kaldım hemen oluyormuş herkes çok haklıymış benimde ilk çocuğum olacak.bu tarifi olmayan acının tek çareisi yeni bir melek allah sana tezzamanda sağlıkla kucağına alacağın bir melek versin inşallah acını unut ve yavrunla yeniden doğ.evlat acısı anlatılmaz yaşanır toparlan ve unutmaya çalış. allahın takdiri elden ne gelir..........

Allah size de sabır versin, evladınıza uzun sağlıklı ömür versin inşallah. Ben de umarım hasretle anarım bir süre sonra, kalbimin bu yangını geçer de...

Allah sabır versin ne denirki başka bilemedim.

başın sağolsun cnm üzülme gene anne olursun insallah ..

aynı şeye inanıyoruz emin ol, ama işte dediğim gibi yeniliyorum zaman zaman. Bazen psikolojim o kadar bozuluyor ki beynimle savaşa giriyoruz resmen, ölümden döndüm gibi birşey olduğu için ciddi ölüm korkum var mesela şu anda.. deprem korkum, hırsız korkum, hastane korkum, bir sürü yani ama devamlı değil, devamlı olsa zaten hastaneye filan yatırırlardı sanırım. Ama pes etmiyorum, bisiklet aldım mesela akşamları sahilde sürüyorum. Butik sabun yapıyorum, uğraşıyorum yani, kendimi bırakmıyorum. Çok sağol cevapların için, dualarına beni de kat olur mu?

ne güzel ya çok özendim bak şimdi sana..
bisikletme sahil turu. ne kadar güzel.. yat şezgonla alacakaranlığı izle.. bir çok insandan çok şanslısın bu konuda.
butik sabun yapabilmen de çok güzel. nereden merak saldın ve nasıl öğrendin?

Kontrole gittim ben de, bir mani yok hamile kalmama, deniyorum inşallah en kısa zamanda kalırım. Allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin canım

Allah sabır versin....
Amin Allah razı olsun.

Allah sabır versin ne denirki başka bilemedim.
Allah razı olsun, başka da bişi denmez zaten.

başın sağolsun cnm üzülme gene anne olursun insallah ..
Amin inşallah, Allah tez zamanda sana da sağlıklı bir evlat versin inşallah.

Son düzenleme:
amin canım inşallah
yeni bir evladın olduğunda acın tabiki geçmicek ama onunla oyalanırken sanki hafiflicek

Sahil derken maltepe sahil, şezlong yok yani :) ama gene de ayı izleyebilirim.
Sabuna da oğlum için mevlitte dağıtırım diye bakınmıştım, sonra malzemelerini internetten aldım, yapıyorum. Keyif için, evde duruyorlar öyle.

Eklentiler

• IMG_2962.webp
    168,8 KB · Görüntüleme: 72
hiç fena değil, ince işe elin yatkın demek ki.
şeyler de çok güzel bu alaçatı sabunları falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…