kv bana yeni evliyken üstelik hamileyim bana oğlumun peşinde bir sürü kız koşuyordu ne yaptında oğlumu kandırdın dedi.. oğlu okumuş peşinde koşuyormuş kızlar.. ve ikimizde öğretmeniz sanki ben okumadımne ysapmaya çalışıyor sizce bir insan bu cümleyi niye kurar ? düşüğndükçe sinirleniyorum.
kv bana yeni evliyken üstelik hamileyim bana oğlumun peşinde bir sürü kız koşuyordu ne yaptında oğlumu kandırdın dedi.. oğlu okumuş peşinde koşuyormuş kızlar.. ve ikimizde öğretmeniz sanki ben okumadımne ysapmaya çalışıyor sizce bir insan bu cümleyi niye kurar ? düşüğndükçe sinirleniyorum.
Bu sekilde yazinca kayinvalidenin dedikleri havada kalmis, arkadaslara katilmamak elde degil. Bazen burda konu aciliyor, ve sorun direk ortadan anlatiliyor. Ben soyle soyle yaptim demiyor da insan, karsi tarafin tepkisini direk sorunmus gibi yaziyor. Bu durumda yorumcular da sasiriyor...
O yuzden ben bu laflarin kaynagini merak ettim. Aranizda husumet mi oldu? Senin ona yaklasimin nasil? Esinle onun hakkinda tartisma mi yasiyorsunuz, vs...
Kimi gelinlerin oyle hareketleri var ki insana bu laflari soyletir bence. Ama durup dururken boyle dediyse evet, sacma. Konu beni dusundurdu acikcasi.
aynen cümlenin başınıda anlatayım damadı dediki eşim için çok seviyoruz bizim ailede bir tane yeri ayrı dedi bende neden dedim tek okuyan o dedi sonrada kv oğlumun peşinden bir sürü kız koşuyordu evlenmek için sen ne yaptında kandırdın dedi. en son bende o altın bende teneke değilim benim ondan bi farkım yok o okumuşsa bende okudum dedim üstelik ben bayan olarak okudum istesem evlenirim biri bakarda derdim ama erkeğin bu ihtimal bile yok onun kinin abartılacak bir durumu hiç yok dedim
beni en sinir eden evlenip yuva kurmuşuz çocuğum olacak hamile kadına kocasının peşinden koşan kızları söylüyor minyon tipli istiyormuş yelek örmüş minyon tipli olur diye ona göre ördüm diyo birde bana ben uzun boyluyum ördükleri bana göre değil yani bana seni istemiyoruma getiriyor.birde eşime biz görüşürken hemşire bakıyorlardı biliyordum eşim nişanlanalım kız bakıp duruyorlar demişti ikide bir kv şimdi hemşireler şu kadar maaş alıyor diye konuşuyor gelde altında bir şey arama((
Anladigima göre sizinde verdiginiz cevaplarda kv den asaga kalir yaniniz yok, yani siz ona gicik cevap veriyosunuz oda sizi sinir edecek seyler söylüyor...karsilikli alis veris yapiyo gibisiniz...simdi bunu dert etmek nerden cikti onuda anlamadim, o söylemis sizde cevabta altta kalmamissiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?