gazozuna ilaç attım demek gerekte gelin olunca denmiyor işte...
sonrada ırzına geçtim.. mecbur kaldım aldım de.
konu sahibi kızma. kv ne cevaplar üretiyoruz
ay çok komikgülüp geçin bence.
ay bu lafı büyütmeniz tuaf buna benzer her kaynana geline bu tür laf sokuşturur, bana da bu çirkin oğlumun neyi beğendinde aldın demişti kaynana ,gülüp geç, sende muhatap olmaya değmez
kv bana yeni evliyken üstelik hamileyim bana oğlumun peşinde bir sürü kız koşuyordu ne yaptında oğlumu kandırdın dedi.. Oğlu okumuş peşinde koşuyormuş kızlar.. Ve ikimizde öğretmeniz sanki ben okumadımne ysapmaya çalışıyor sizce bir insan bu cümleyi niye kurar ? Düşüğndükçe sinirleniyorum.
kv bana yeni evliyken üstelik hamileyim bana oğlumun peşinde bir sürü kız koşuyordu ne yaptında oğlumu kandırdın dedi.. oğlu okumuş peşinde koşuyormuş kızlar.. ve ikimizde öğretmeniz sanki ben okumadımne ysapmaya çalışıyor sizce bir insan bu cümleyi niye kurar ? düşüğndükçe sinirleniyorum.
cahil de geç canım ya. ağzı torba değil ki büzesin.
olayı amacına ulaştırıp tatlı canını sıkma.
teşekkür ederim yorum için bazen insanın birinin greçecek demesini duıymaya bile ihtiyacı oluyor.
ya çok özür dilerim sizde haklısınız böyle tek bunun okuyunca büyütecek ne var deniliyor ama bazen bardağı taşıran küçük bir damla oluyor. o gece görümcem eşi ve kv o kadar uzattılar ki ben oğluyla evlenebilmek için damdan atlamışım bu laf bile kullanıldı. sonunda da insan banzen kendinden bile beklenmeyen çıkışlar yapabiliyor. ikinciside büyütmeye gerek yok belki evet ama eşi,min arkası dönükken sarılıp sana dönüp dönüp bakıyorsa bir insan yanından ayrılırken ağlıyorsa oğlunu arayıp evlendin beni unuttun aklına gelmiyorum diyorsa ( eşim anne öyle deme üzüşlüyorum diye yaşlvarışlarını duydum ısrarım üzerine söyledi) ne düşüneceğimi bende bilmiyorum. hamileyim bana geldi kaldı 17 gün doğuma 3 hafta kala hiç bir şey yaptırmadım allah şahisdim sütüne kadar ısıtıp götürdüm.yemekleri tuzsuz yiyor ayrı ayrı pişirdim salçasıda tuzsuz o sebepten ve az salçası vardı mecburen öyle yapma
yukarıda yazdıklarını sayarsak haklısın kadına sinirlenmem insanın ellinde olmuyor haklısın koskocaman kadın insan yakıştıramıyor dimi arkadaşım yaz biz okuruz ah bu kaynanalar bende epey .çektim kızımı ve annemi beni karalamış bir ayağı çukurda yaptığı hareketler hoş değil herkesen başında bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?