oğlumu kandırdın..

yani kusura bakmayın ama çok saçma bir muhabbet olmuş.. hatta biraz ergen muhabbeti olmuş.. "ben istesem evlenirdim ki", "hıh ben de okudum bikerem" modunda bir tartışma olmuş.. böyle durumlarda siz farkınızı ortaya koyup onunla ürik asit yarışına girmezseniz, ne böyle cevaplar alırsınız ne de gerilirsiniz.. farkınız sessizliğinizle olsun, çekinsinler birazcık yahu.. nedir yani ben daha üstünüm ispatı, gereksiz..

Nasıl bir tavır ile söylediğini bilemeyiz.. Ses tonu, mimikler falan çok önemli ama bir de şu manada bir söylem vardırya '' herkes peşinden koşuyordu, kimseye yüz vermiyordu'' hani nasıl gönlüne girmeyi başardın gibilerinden. Belki kötü niyetli değildir.

Bir daha böyle bişey derse ''alem oğluna, oğlun bana hayran dersin''

Senin de verdigin onunkinin bir degeri yok,ben okudum tamam da onun zaten yapmasi gereken birseydi gibisinden asagilayici laflarin kadinin sinirine dokunmustur. Yani karsilikli atismissiniz, seni ezen olmamis. Ikiniz de birbirinizi sinir etmissiniz. Bir dahakine konuyu uzatip yaris yapacaginiza konuyu kapatan bir cevap verebilirsin.

esınız tek erkekmı aılede tek erkek olanlara nedense anaları pek bı dusuo..ya senle ayrılsa baskasını alıcak onada laf sokacak malesef kayınvalıdelerın deısık bı zıhnıyetı var..oylesıne al buyur gır koynuna yat dıceksın..tovbe yarabbımm..onemlı olan burda esınız..kımı erkek vardır nereye cekıersen oraya kanıp gıder..eger sıızınkı oyle deılse takmayın

ben şeker falan demezdim heralde hanımefendi havasına girmicem ağzım biraz bozuktur hele ki sinirlenince, ama burda cevabımı yazamıcam kesin ban yerim, belli ki kişilik bozukluğu var sen olmasan başka bi kız olsa gene salak saçma konuşacaktı

ay bu lafı büyütmeniz tuaf buna benzer her kaynana geline bu tür laf sokuşturur, bana da bu çirkin oğlumun neyi beğendinde aldın demişti kaynana ,gülüp geç, sende muhatap olmaya değmez

bütün kaynanalar aynı bi söz var onu söylücem cok alakasız olucak KAYNANAYI NAPMALI KAYNAR KAZANA ATMALI O YANDIM ALLAH DEDİKÇE ÜSTÜNE ODUN ATMALI,:))

ay bu lafı büyütmeniz tuaf buna benzer her kaynana geline bu tür laf sokuşturur, bana da bu çirkin oğlumun neyi beğendinde aldın demişti kaynana ,gülüp geç, sende muhatap olmaya değmez

ya çok özür dilerim sizde haklısınız böyle tek bunun okuyunca büyütecek ne var deniliyor ama bazen bardağı taşıran küçük bir damla oluyor. o gece görümcem eşi ve kv o kadar uzattılar ki ben oğluyla evlenebilmek için damdan atlamışım bu laf bile kullanıldı. sonunda da insan banzen kendinden bile beklenmeyen çıkışlar yapabiliyor. ikinciside büyütmeye gerek yok belki evet ama eşi,min arkası dönükken sarılıp sana dönüp dönüp bakıyorsa bir insan yanından ayrılırken ağlıyorsa oğlunu arayıp evlendin beni unuttun aklına gelmiyorum diyorsa ( eşim anne öyle deme üzüşlüyorum diye yaşlvarışlarını duydum ısrarım üzerine söyledi) ne düşüneceğimi bende bilmiyorum. hamileyim bana geldi kaldı 17 gün doğuma 3 hafta kala hiç bir şey yaptırmadım allah şahisdim sütüne kadar ısıtıp götürdüm.yemekleri tuzsuz yiyor ayrı ayrı pişirdim salçasıda tuzsuz o sebepten ve az salçası vardı mecburen öyle yapmak zorunda kaldım. bir kaç gün onun salçadan pişirmiştim su bardapı kadar salça çok kullanıyorsun az koy dedi bitiyor diye 17 gün o salça yetmezdi ayrı yaptım akşamda odama gidip yatınca kocama bütün gün böyle yatıyor mu diye şikayet edişini duydum. kocamda gelip sen niye yatıyorsun diyip kavga etti benimle böyle zamanlarda oldu.ben arkamı dönerken eşime koltukları halıyı ört dedim örtmedi bazşka zaman onu yapma dedim yaptı sürekli söylemlerinide biliyorum gece uyurken açık kalan kapımızda bizi izlerkende gördüm yatak odamda ki çekmeceyi karıştırdığınıda biliyorum. bir süre sonra insan ne düşüneceğini bilemiyor. sakinlemek unutmak için zamana ihtiyaç oluyor biraz uzaklaşmaya ama bu da mümkün olmayınca basit şeyler bile yeri geliyor dert oluyor.ve sürekli bizle yaşamak istediğini dile getiriyor daha 15 aylık evliyim. 5 çocuğu var tek erkek değil eşim ama bunu yinede yaşıyoruz anlam veremiyorum o yüzden rahatlamak için yazdım buraya.

tipik k.v polemiği sözleri

oğlum bi taneydi herkez çok severdi
peşinden koşan çook kız vardı
ne yaptında bağladın aklını aldın
gözünü kör ettin oğlumun

ahhhh ahhhh
aşk verdim deyeydin

cahil de geç canım ya. ağzı torba değil ki büzesin.
olayı amacına ulaştırıp tatlı canını sıkma.

gazozuna ilaç kattım deseydin

yani koskoca kadınların böyle şeylere kafa yorması da tuhaf. sen annesisin o karısı bir öğrensinler artık ya.

teşekkür ederim yorum için bazen insanın birinin greçecek demesini duıymaya bile ihtiyacı oluyor.

bir de o lafla vuruyorsa laf dalaşına girme ama laf oyunları yap. yani onların kafası kısa devre yaptığı için anlamazlar. düşünüp yorumlasın kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…