Oğlumu koruyamadım :(

Konu sahibi siz iyi değilsiniz.daha birkaç önce araba devrildi bebekle zor çıkardılar diyorsunuz.bu kazadan sonra değil otobüse binmek, evden çıkarken bir süre korkardım.hele de şu takıldığınız fotoğraf olayı ve başlığınız psikolojinizin durumunu açıklıyor. Lütfen bir uzman desteği alın...

bu arada on saniyede envai çeşit senaryo geçti kafamdan... pes yani

Benim de kizimin res mini cekmisti bir adam otobuste, turkiyeye gelmistim, Boyle kafam leyla. Adam acik acik pusette oturan, 4 aylik bebgimin resmini cekmisti, bende birsey diyemedim, ne diyecegim,nasil tepki verecegimi bilemedim.

Abartmayın ya. Bu kadar takıntılı olmak da çocuğa zarar. O çocukların fotoğraf derdinden çok sağlıklı psikolojide annelere ihtiyaçları var. Ah bu büyüük "ayrıntı"yı bir atlamasak millet olarak.

Beni oglumu geçen şehirler arası otobuste yan taraftan genç kız çekti tepki vermedim ya ne bilim bende face falan kullanmiyorm koymuyorum ama kızamadım..asil geri zekalı bi adam yanda kızima bakınca sinir oldum oğlum dede diyor hic tepki vermiyor kızım uyuyor 4yaşında onu izledi ben bakınca bakmadı ama çok sinir oldum

Kesinlikle katılıyorum

Sağlıklı anne psikolojisi de sağlıklı büyümüş kişi olmaktan geçer.yani kişi,ailesi ve toplumun gelişmişliği iyi nesiller demek oluyor.yani o iş hemencecik olmuyor öyle.

Amaan başlığı görünce ben de kötü bir şey oldu sandım.
Bazı insanlarda hastalık olmuş her gördüğü şeyin resmini çekmek. Çağımızın hastalığı işte. Ne yapacaksa tanımadığı bebeğin resmini dingil?

Abartmayın. Bende zannettim kötü birşey diye tövbe tövbe. Cidden abartmayın. Koruyamadım vs ne yaaa.. Bundan sonra daha dikkatli daha özenli olursunuz bu yaşadığınızdan sonra.

Bişey yapmaz dimi ya ben bilmiyorum çocuğum konusunda çok hassasım sanırım. Kadın 40 yaş üstü, o yüzden gücen vermedi. Genç olsa bu kadar takmazdım gençlik işte derdim. Bu kadın niye çekiyor @
Sizin aklınızda ne var mesela ne yapabilir o fotoyla? Burda bir çok kişi anne ve herkes çocuğu konusunda çok hassas en az sizin kadar.

Otobus ve kadın kısmında "aha çocuğu alıp kaçmış Allah belasını virsiin" deyip "iyi de bu durumda annenin konu açmayla ne işi olur" diye söylenirken konuyu tamamladım. Vucudumdaki adrenalin yükselmesinin mesulu sizsiniz. Daha da bir şey demiyorum.

Hepimiz artık paranoid şizofreni olduk,çıktık.normal tabi çocukların başına gelenler ortada...

Napıcak bebeğinin fotoğrafını.
Ya snape koymuştur ya da sevgilisi ile evcilik oyununa dalmıştır...

Sağlıklı anne psikolojisi de sağlıklı büyümüş kişi olmaktan geçer.yani kişi,ailesi ve toplumun gelişmişliği iyi nesiller demek oluyor.yani o iş hemencecik olmuyor öyle.
Orası benim problemim değil.

Ya Nasıl insanlar var napacak bnim bebeğimi takıntılı falan mı , neden benden izin almıyor @@@ instegrama yazıyorum eve geldiğimden beri otobüs bebek falan diye ama çıkmıyor
İlginç bir fotoğrafla ne yapabilir ki iyice abartmışsınız sakin olun sevimli bulup çekmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…