Konu sahibi siz iyi değilsiniz.daha birkaç önce araba devrildi bebekle zor çıkardılar diyorsunuz.bu kazadan sonra değil otobüse binmek, evden çıkarken bir süre korkardım.hele de şu takıldığınız fotoğraf olayı ve başlığınız psikolojinizin durumunu açıklıyor. Lütfen bir uzman desteği alın...Aynen bende okuyayım. Ne bileyim @yaz gecesi insanlar Bi garip, daha bir kaç gün önce trafik kazası geçirdik arabamız devrildi, bebeğim ile beni zor çıkardılar arabadan. Çarptığımız arabanın sahibi biz orada can derdindeyken kendi arabasının muhabbetini yapıyordu. Bu aralar duygu dünyam çok karışık
Kesinlikle katılıyorumKonu sahibi siz iyi değilsiniz.daha birkaç önce araba devrildi bebekle zor çıkardılar diyorsunuz.bu kazadan sonra değil otobüse binmek, evden çıkarken bir süre korkardım.hele de şu takıldığınız fotoğraf olayı ve başlığınız psikolojinizin durumunu açıklıyor. Lütfen bir uzman desteği alın...
Abartmayın ya. Bu kadar takıntılı olmak da çocuğa zarar. O çocukların fotoğraf derdinden çok sağlıklı psikolojide annelere ihtiyaçları var. Ah bu büyüük "ayrıntı"yı bir atlamasak millet olarak.
Sizin aklınızda ne var mesela ne yapabilir o fotoyla? Burda bir çok kişi anne ve herkes çocuğu konusunda çok hassas en az sizin kadar.Bişey yapmaz dimiya ben bilmiyorum çocuğum konusunda çok hassasım sanırım. Kadın 40 yaş üstü, o yüzden gücen vermedi. Genç olsa bu kadar takmazdım gençlik işte derdim. Bu kadın niye çekiyor @
Hepimiz artık paranoid şizofreni olduk,çıktık.normal tabi çocukların başına gelenler ortada...Beni oglumu geçen şehirler arası otobuste yan taraftan genç kız çekti tepki vermedim ya ne bilim bende face falan kullanmiyorm koymuyorum ama kızamadım..asil geri zekalı bi adam yanda kızima bakınca sinir oldum oğlum dede diyor hic tepki vermiyor kızım uyuyor 4yaşında onu izledi ben bakınca bakmadı ama çok sinir oldum
Aynen öyle ama adam yan tarafta cidi ciddi uyuyan kızımı süzdü ş..Hepimiz artık paranoid şizofreni olduk,çıktık.normal tabi çocukların başına gelenler ortada...
Ben sizi anlıyorum tabi. çünkü aynı psikolojideyim.Biri çocugumu sevse izin alsın istiyorum haklı olarak.Aynen öyle ama adam yan tarafta cidi ciddi uyuyan kızımı süzdü ş..
Sevgilisiyle evcilik oyunu:))))Napıcak bebeğinin fotoğrafını.
Ya snape koymuştur ya da sevgilisi ile evcilik oyununa dalmıştır...
Orası benim problemim değil.Sağlıklı anne psikolojisi de sağlıklı büyümüş kişi olmaktan geçer.yani kişi,ailesi ve toplumun gelişmişliği iyi nesiller demek oluyor.yani o iş hemencecik olmuyor öyle.
İlginç bir fotoğrafla ne yapabilir ki iyice abartmışsınız sakin olun sevimli bulup çekmiştirYa Nasıl insanlar var napacak bnim bebeğimi takıntılı falan mı , neden benden izin almıyor @@@ instegrama yazıyorum eve geldiğimden beri otobüs bebek falan diye ama çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?