- 16 Nisan 2010
- 2.287
- 4.008
- 333
Ben ismini beğenmediğimden değil yada eski isim olduğundanda değil bu davranışım belki eşim benim rızamı alıp koysaydı bende söylerdim ama inanın şok yaşattı bana daha 3 günlük doğum yapmış loğusa bir kadının duyguları nasıldır bilir herkes benim psikolojim çok bozuldu o dönemde ben oğlumun kırkı çıkana kadar ağladım affedemiyorum elimde değil bazen kendi kendime de diyorum artık söyle hiç kimse için değilse oğlun için diye ama söyleyemiyorum gerçekten ve üstelik benim eşim son annesiyle o isim konusunu konuşana kadar benim karnımı benim oğluma beğendiğim isim ile sevdi buda beni çok yıktı aslında![]()
Şaka gibi ya sen anasısın onun bu kadar bencillik olamaz kocan çok büyük ayıp etmiş hem suçlu hem güçlü. Sen evladına nasıl istiyorsan öyle seslen, hata sende değil.
Ayrıca anlatmak istediğim bir şey var. Teyzemin oğluna da rahmetli dedesinin ismini koydular. Bayramlarda dedenin mezarını ziyarete gidiyorlarmış. Çocuk büyüdükçe gidecekleri her seferde de ben gelmicem ben gelmek istemiyorum gibi gelmeyi reddetmiş. Sonra demişler ki oğlum neden böyle yapıyorsun, neden dedenin mezarına gelmiyorsun. Bak o da yaşasa seni çok severdi böyle yapma. Çocuk demiş ki; siz mezar taşında kendi isminizi görmenin nasıl bir his olduğunu biliyor musunuz? O günden sonra daha çocuğa tek laf edemediler.