Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye tartisiyosunuzki anlamadim, isim hakkindaki fikrini söylemis.
Ayrica bencede güzel bir isim degil, hattada baya eski bir isim, vede bir 15 sene sonra
Cocuk büyüyüncede o isme bencede cok bayilmiycak.
Şöyle ifade edeyim eski isim diyoruz da isim bu giysi değil ki. Tamam belki ben de iki kere düşünürüm koyarken ama her yeni doğanın ismi yeni isim olmak zorunda mı ben onu anlamadım. Yeni moda isim derken garip garip isimler çıkıyor. Ben nasıl ki onlarla dalga geçmiyorum. Ne biçim isim öyle de isim mi olur diye..
Benim tepkim begenmemesi değil elbette begenmeyebilir. Tepkim dalga geçer gibi olan tavır.. daha güzel bir şekilde ifade edilebilirdi. Ayrıca kimsenin kimseyi kovma hakkı yok burdan.
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
bende oğlum üzülsün istemem tabiki ama elimde değil üstelik yemin ettim.peki senin ismin ne annen söylemiyorsa mutlaka haklıdır
Öncelikle Merhaba hepinize
Oğlumun adına doğumdan önce eşimle karar vermiştik hem babasının ismini hemde benim istediğim ismi koyacaktık ama sonra eşimin annesi aklını çeldi kimse söylemez babanın adını diye ben direttim ama eşim kimlikte tek isim yazdırmış kimliği elime verdi bende o gün yemin ettim ismini hiç söylemeyeceğim diye oğlum 4.5 yaşında bir kez bile ismiyle seslenmedim.Kayınvalidem son zamanlarda buna takıldı bana diyorki çok günah adıyla çağır sizce günahmı ama ben yemin ettim ne yapmalıyım lütfen bana akıl verin![]()
Senin terbiyesiZ demen çok mu doğru bir tavır? YAptığın yanlış isim eski isin ve anne istememiş ben de kimseye hakaret etmeden istediğimi yazdın beni siz mi denetleyeceksiniz? Ayrıca çocuklar yaşadıkları döneme göre yetiştirilmeli çevremizde var dede isimleri yüzünden insanlar çok sıkıntı çekiyor yok mahkeme yok yeni isim bir arkadaşım 30yaiında dedesi ölünce isim değiştirdi sevilmeyince sevilmiyor işte
Siderolites
Oğlumun adına doğumdan önce eşimle karar vermiştik hem babasının ismini hemde benim istediğim ismi koyacaktık ama sonra eşimin annesi aklını çeldi kimse söylemez babanın adını diye ben direttim ama eşim kimlikte tek isim yazdırmış kimliği elime verdi bende o gün yemin ettim ismini hiç söylemeyeceğim diye oğlum 4.5 yaşında bir kez bile ismiyle seslenmedim.Kayınvalidem son zamanlarda buna takıldı bana diyorki çok günah adıyla çağır sizce günahmı ama ben yemin ettim ne yapmalıyım lütfen bana akıl verin![]()
Ayni olayi bende yasadim.Bende kizimin ismini hem kayinvalidemin hem de benim istedigim ismi koyacaktik.dogumda 2 gun hastanede yattim.O sirada benim esiminde fikri degisti ve kimlige sadece kendi annesinin ismini yazdirdi.Bende kizima ismiyle hic hitap etmiyorum.Benim kizimda 4aylik.