Ya arkadaslar benim oğlum 2 yaşında ve 18 kilo herkes çok kilolu diyo babasida bana kiziyo ilerde obez edicen diye oysa ben zorlanıyorum çocuğu kendisi iştahlı ve birazda yariyo kendi yediği ve bana normal geliyo gözüm alıştı galiba ondan:) çok tatli gobusum falan var yanakları tombik çok seviyorum ama biraz kistim yediğini ve kendimi kötü hissediyorum
Bide hemsireside dedi kilosu fazla diye.
Oynarken falan çok terluyo.
Sizcede Cokmu kilolu yoksa iyimi sizin varsa aynı yaş çocuğunuz Kac kilo acaba?
Okadar vahimmi yaa yaşına göre 3 4 kilo fazlası var ben biraz kistim zaten yüzü gobusu eridi biraz sadece vicdan yapıyorum kistim diyebence bi diyetisyenden yardım almalısınız
bence bi diyetisyenden yardım almalısınız
Ya arkadaslar benim oğlum 2 yaşında ve 18 kilo herkes çok kilolu diyo babasida bana kiziyo ilerde obez edicen diye oysa ben zorlanıyorum çocuğu kendisi iştahlı ve birazda yariyo kendi yediği ve bana normal geliyo gözüm alıştı galiba ondan:) çok tatli gobusum falan var yanakları tombik çok seviyorum ama biraz kistim yediğini ve kendimi kötü hissediyorum
Bide hemsireside dedi kilosu fazla diye.
Oynarken falan çok terluyo.
Sizcede Cokmu kilolu yoksa iyimi sizin varsa aynı yaş çocuğunuz Kac kilo acaba?
Okadar vahimmi yaa yaşına göre 3 4 kilo fazlası var ben biraz kistim zaten yüzü gobusu eridi biraz sadece vicdan yapıyorum kistim diye
Benim 6 yasindaki yegenim 18 kilo?
Uuuu oda zayifmis ozaman kizmi acaba?
Ha bide benim oğlum 4 kilo doğdu doğuştan tombik bu zorlama kilosu diil benim arkadaşım kilo aldirmaya calisiyo ama olmuyo.
evt cnm kilolu biraz.2 yaş bir çocğun 15 kilo olması lazım üst sınır.çok abur cubur veriyorsan kes hemen.sağlıklı şeyler yemeye alıştır.bu yaşta bi çocuk dyet yapamaz daha küçük diyet falan yaptırma.ama abur cuburu kessen yeter.kızartma falanda verme.sebze ve et yemekleri ver cnm.tatlı olarakda sütlü tatlı yap evde ver.kek yap az ver abartmıck şekilde.sakın çikolata,fast food,cips verme hazır yiyecekler.isterde yırtınsın verme sakın
diyetisyenlik 2. sınıftayım , çok fazla kilo fazlalığı yok ama 2 yaşında bir çocuğun boyuna orandılı olarak minimum 10 maksimum 15 kilo olması gerekir
güle güle büyütün
fassfoot yedirmeyin,doktora götürün derim
Yok asla yedirmedim biraz bebe biskuvisiyle sütünden oldu galiba zaten sütten kestim biskuviyide azalttim ınşallah faydası oluyo.
Yok zaten abur cubur vermem fazla bu yaşına kadar daha yeni çikolata falan verdim hayat sağlıklı besliyorum ama 10 gün öncesine kadar emiyodu onu kestim çok yariyo benim sutum bide bebe biskuvisi yiyodu onuda kistim,zaten biraz eridi .
diyet olmaz cnm .daha çok küçük
Bence daha önemli olan, ogluna ne yediriyorsun? Insanin zaten yemek tarzi, bu küçük yaslarda belli oluyormus
Bu yaslarda kesinlike abur cubur yenilmiyecek. Sekerli seyler, içeçekler verilmiyecek.
Cocuk saglikli beslensinki ilerdede bu sekilde alistigi için beslenir. Nede olsa damak tadida alismis olur.
Ve çoçuklara çok yemek vermek bir marifet degildir. Düsünsene, onlarin migdesi, bizimki gibi degildir.
Yani evet, bu gidis ile çoçuk ilerde obezit olabilir.
Bencede bir diyetisyenden destek al. Simdiki uyguladig yöntem dogrumu degilmi, bilmiyorsun, en azindan için rahatlar
diye düsünüyorum.
Benim kiz kardesimde 8 yasinda 19 kilo
annemin sutude cok yariyomus biz emerken tombik tombik simdi ise kilo almaya calisiyoruz..
Belki emmeyi birakinca biraz kilo verir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?