Oğlumun kilosu:(

Ayyy nasıl ısırılır o yaa nasıl tatlıdır, mıncırasım geldi :)

Öyle valla girdiği heryerin yıldızı oluyo suratida çok guzel minicik ağzı minicik burnu var yanaklardan kayboluyodu simdi daha iyi.
Ama çok yaramaz çoook beni çok yıprattı devamli peşindeyim yoksa kendine zarar veriyo .
Of of anne olmak çok guzel ama çok zor

Yaşına göre kilolu evet ,şimdi size öyle göbüşlü tatlı filan gelir ama ,sağlık açısından iyi değil,güzel şeyler yediriyor olabilirsiniz fakat fazlası da zarar.kendiniz de diyorsunuz oynarken terliyor filan diye ,belli ki çocukta rahatsız bu durumdan,girdiği ortamda yıldız olsun diye değil,sağlıklı olsun diye besleyin .allah uzun ömürler versin oğlunuza sağlık sıhhatle inşallah.

Benim kızımda 2 yaşında ve 12,5 kilo bana çok normal ve gayet yeterli geliyor, kilosu daha fazla olsaydı bu durumu sorgulardım , bence oğlunuzun kilosu fazla bu yaşta diyetisyene değil ama çocuklar için beslenme uzmanı bir doktora danışın bence, şuan şirin gelebilir ama ileride sizede onada hiçte sevimli gelmeyecek bu durum ,
Bence beslenmesindede hata yapıyorsunuz abur cubur vermiyorum diyorsunuz ama bebe bisküvisi abur cuburdan hiçbir farkı yok belki daha beter çok yağlı ve şekerli bir besin

Kuzenimin oğlu da 2 yaşında ve 18- 19 kilo. Boyu da yaşına göre uzun ama yine de kiloyu kaldıramıyor. 4 -5 aydır diyetisyene gidiyorlar.

Diyetisyene gittikten sonra hiç kilo almamış kilosunu muhafaza edip, hiç almaması bile çocuğu değiştirdi. Boya gittikçe daha iyi olacak inşallah.

Diyetisyene gitmenin yaşı yok beslenme programına uyacaksınız o kadar.İhmal etmeyin derim. Tombiş olması göze tatlı gelebilir ama birkaç sene sonra kendi de kilosundan rahatsız olacaktır.

Ayrıca bebe bisküvisi hiç masum değil, hem kilo yapıcı hem de sağlıksız.

Evet çok haklısınız bebe biskuvisi evdeki son daha aldirmiycam.
Cok teşekkürler yorumlariniz için beslenme uzmanı fikrini eşime acicam ınşallah iyi olur.

Çok saol canım evet zaten bir aydır dikkat ediyorum ama daha önce dr falan bizi uyarmadiki son kontrolde dedi ilk defa oysa hep kiloluydu ve ben soruyorum normalmi diye evet diyodu.
Ben zaten hiç kilo alsın diye ugrasmadim doğuştan böyle iştahlı ilk 7 ay sadece emzirdim ayda 1 kilo aliyodu yani yediği yariyo.

Okadar vahimmi yaa yaşına göre 3 4 kilo fazlası var ben biraz kistim zaten yüzü gobusu eridi biraz sadece vicdan yapıyorum kistim diye

boyu kaç cm?kilosu 2 yaşa göre çok fazla.1 yaşından küçük bebeklere kilo güzel
yakışıyor ama büyüdükçe bence hiç güzel durmuyor bunu geçtim tabi sağlık açısından da obez
yaparsın çocuğu.bebe bisküvisi ben hiç vermedim.zararlı ve çok kilo aldırıyor.
muhtemelen yatmadan önce verdiğin için o aldırıyordur.
makarna ve ekmeği de fazla verme.birde hareketsiz ise o da kilo aldırır.

canım benimde 2 yaşında kızım var 12 kilo oda çok minnoş 5buçuk yaşında oğlum var oda 19 kilo biraz meyve sebze ağırlıkle besle benim kızımda iştahlı bir bebek ama yediklerini görsen kırmızı biber yeşil biber domates kıvırcık salatalık vs sağlıklı ama kilo aldırmayan şeyler tabi diğer şeylerdende yiyor makarna pilav et balık tavuk ama dediğim gibi abur cubur niyetine bunları yiyor ve kilo alımı düşük ço0kta hareketli sende düzenli hergün parka götür oynarken bol bol hareket etmiş olur

diyetisyene başvurun o size kalori hesabına göre kalorisi az ama tok tutucu şeyler onerir.hamur işi pilavı kesin daha faydalı olur

2 yaşında kızm 12 kilo gayet de normal duruyor zayıf durmuyor yani
bence biraz fazla ama yiyen cocuğunda önünden alamazsın ki yeme diyemezsin
abur cuburu kesip yemeklerini saatinde yedirirseniz belki önüne geçersiniz.

Benim oglumda 2 yasindayken dr fazla verme cok kilolu demisti. Ama ben kilolu hissetmiyodum umursamadim hic.
Parklarda kend basina kosup oynamaya basladi birazda boy uzayinca siskaaa cocuk oldu:) simdide dr cok zayif diye dirdir ediyo ama bana gore saglikli bi cocuk dr ne derde desin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle bir diyetisyenden yardım alın, şimdi kıyamazsın ama sonrası daha zor olur. Benim oğlum 19-20 aylık 11,5 kilo kesinlikle zayıf bir çocukda değil. Bence destek almanız lazım.

Aksine çok hareketli onun içinde terliyor,
Bebe biskuvusi konusunda haklısınız ben mecbur kaldım katı gıdaya zor alistirdim ya boğazına kaciriyodu yada ağzından atiyodu e acta birakamazdim ama epey kistim onu yakında biraktiricam.
Ya dr u bizi ilk defa uyardı fazla diye ben ne biliyim benim gözüm alışkın olduğu için normal geliyodu .
Bugun üstünü değiştirirken baktim gitmiş gobusu:)

Benimkide maşallah çok sağlıklı doğru düzgün hqstalanmadi benim sütümde çok yariyodu onuda yeni kestim.
Simdi Bizde bol bol götürüyoruz parka daha almaz heralde.

kesinlikle bir diyetisyenden yardım alın, şimdi kıyamazsın ama sonrası daha zor olur. Benim oğlum 19-20 aylık 11,5 kilo kesinlikle zayıf bir çocukda değil. Bence destek almanız lazım.

Canım benimkide o aylarda 12 kilo falandi araya kış girince biraz evde kaldık bide babası çok zayifmis gibi ballar pekmezler yedirdtti şimdide bana kiziyo.:)

Benimki doğuştan zaten kiloluydu o yuzden sezaryen oldum dogmaya geç kaldı bir hafta geç doğdu .
Ben hamileykende bebeğe yariyan nr varsa araştırıp yiyodum.
Dogunca millet Sok oldu anneminde kayinvalideminde bebekleri zayıf oluyomus.
Sonra sadece emzirdigim halde 6 aylıkken falan 8 kiloydu gidiktan boynu gozukmezdi,herkese ek mama veriyorum derdim nazar değmesin diye.
Suan daha dikkatliyim tabi yorumunuz için tesekkur ederim.

Kuzenimin oğlu 7 aylık ve 11 kilo.
Çocuk her şeyden yiyor, anne sütü hiç emmedi, doğduğundan beridir mama ile besliyorlar.
Ek gıdaya çoktan geçtiler, ama bebeği görsen adeta tosuncuk oldu yavrum.
Çok sağlıksız bence.
O yaştaki çocuk sadece anne sütü ile beslenir diye biliyorum ben.
Şimdiden diyetisyeni önermiş doktor. Bilmiyorum ne yapacaklar.
Sizin oğlunuz tamam kilolu belki ama, beterden beteri var arkadaşım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…