bakalım 1-2 ay daha takip et kilosunu.almaya devam ederse doktora danışırsın cnm
Ayyy nasıl ısırılır o yaaBoyuda uzun dana gibi bisey çok tatli ama haklısın dikkat edicem çok saol :)
Ayyy nasıl ısırılır o yaanasıl tatlıdır, mıncırasım geldi :)
Yaşına göre kilolu evet ,şimdi size öyle göbüşlü tatlı filan gelir ama ,sağlık açısından iyi değil,güzel şeyler yediriyor olabilirsiniz fakat fazlası da zarar.kendiniz de diyorsunuz oynarken terliyor filan diye ,belli ki çocukta rahatsız bu durumdan,girdiği ortamda yıldız olsun diye değil,sağlıklı olsun diye besleyin .allah uzun ömürler versin oğlunuza sağlık sıhhatle inşallah.
Okadar vahimmi yaa yaşına göre 3 4 kilo fazlası var ben biraz kistim zaten yüzü gobusu eridi biraz sadece vicdan yapıyorum kistim diye
Ya arkadaslar benim oğlum 2 yaşında ve 18 kilo herkes çok kilolu diyo babasida bana kiziyo ilerde obez edicen diye oysa ben zorlanıyorum çocuğu kendisi iştahlı ve birazda yariyo kendi yediği ve bana normal geliyo gözüm alıştı galiba ondan:) çok tatli gobusum falan var yanakları tombik çok seviyorum ama biraz kistim yediğini ve kendimi kötü hissediyorum
Bide hemsireside dedi kilosu fazla diye.
Oynarken falan çok terluyo.
Sizcede Cokmu kilolu yoksa iyimi sizin varsa aynı yaş çocuğunuz Kac kilo acaba?
boyu kaç cm?kilosu 2 yaşa göre çok fazla.1 yaşından küçük bebeklere kilo güzel
yakışıyor ama büyüdükçe bence hiç güzel durmuyor bunu geçtim tabi sağlık açısından da obez
yaparsın çocuğu.bebe bisküvisi ben hiç vermedim.zararlı ve çok kilo aldırıyor.
muhtemelen yatmadan önce verdiğin için o aldırıyordur.
makarna ve ekmeği de fazla verme.birde hareketsiz ise o da kilo aldırır.
Benim oglumda 2 yasindayken dr fazla verme cok kilolu demisti. Ama ben kilolu hissetmiyodum umursamadim hic.
Parklarda kend basina kosup oynamaya basladi birazda boy uzayinca siskaaa cocuk oldu:) simdide dr cok zayif diye dirdir ediyo ama bana gore saglikli bi cocuk dr ne derde desin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kesinlikle bir diyetisyenden yardım alın, şimdi kıyamazsın ama sonrası daha zor olur. Benim oğlum 19-20 aylık 11,5 kilo kesinlikle zayıf bir çocukda değil. Bence destek almanız lazım.
canım benimde 2 yaşında kızım var 12 kilo oda çok minnoş 5buçuk yaşında oğlum var oda 19 kilo biraz meyve sebze ağırlıkle besle benim kızımda iştahlı bir bebek ama yediklerini görsen kırmızı biber yeşil biber domates kıvırcık salatalık vs sağlıklı ama kilo aldırmayan şeyler tabi diğer şeylerdende yiyor makarna pilav et balık tavuk ama dediğim gibi abur cubur niyetine bunları yiyor ve kilo alımı düşük ço0kta hareketli sende düzenli hergün parka götür oynarken bol bol hareket etmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?