Kızlar Günaydın, fikirlerinize ihtiyacım var. Benim yaramaz mı yaramaz bir oğlum var. Dün anneme gittik yaramazlığı tavan yaptı bende çok sinirlenip kulagından çektim kulağından kırt diye bir ses geldi ve oğlumun sesi çıkmadan ağladıgını gördüm aklım çıktı. Sesi çıkmadan ağlamayı kendi yapıyormus neyse. Ben zaten yaptıgımın vicdan azabını çekerken ablamın oğlu teyze sanki çocugun çektiğin kulağı diğerinden biraz daha uzun dediUzun sürede kızarıklığı geçmedi. Sizce böyle bişey mümkünmü çekildiği için kulak uzarmı?
Hee bu arada oğlumun bişeyi yok çok şükür acısı geçtikten sonra kudurmaya devam etti.
Cocuklarda kulak kikirdaklari cok hassas olur , kikirdak zedendiyse bile doktor bisiy yapamaz ama uzulmeyin buyuk ihtimal gecici bi sekil bozuklugudur basina benzer bir olay gelmis biri olarak yazdimKızlar Günaydın, fikirlerinize ihtiyacım var. Benim yaramaz mı yaramaz bir oğlum var. Dün anneme gittik yaramazlığı tavan yaptı bende çok sinirlenip kulagından çektim kulağından kırt diye bir ses geldi ve oğlumun sesi çıkmadan ağladıgını gördüm aklım çıktı. Sesi çıkmadan ağlamayı kendi yapıyormus neyse. Ben zaten yaptıgımın vicdan azabını çekerken ablamın oğlu teyze sanki çocugun çektiğin kulağı diğerinden biraz daha uzun dediUzun sürede kızarıklığı geçmedi. Sizce böyle bişey mümkünmü çekildiği için kulak uzarmı?
Hee bu arada oğlumun bişeyi yok çok şükür acısı geçtikten sonra kudurmaya devam etti.
kulagini mi kopardiniz ne bu azap
Aynen kulak cekmeyle falan uzamaz ayrica annelerin vurdugu yerde gul biter sanki agzini burnunu patlatmamissiniz ya ufacik bir kulagini cekmissiniz...Anneler boyle minik dokunuslarda bulunmazlarsa cocuklar hatalarini nasil ogrencekler...
Agrisi varsa ve uzun sure siddetliyse bi kbb uzmanina goturun ama hicbiseyi yoktur sanmiyorum...
Siddetle cocugu terbiye edemezsin
avrupada yasasaniz bu olay polise
kadar gitse o cocugu sizden alirlar
ufacik cocuga mi gucunuz yetiyor
Bidaha siddet gostermeyin cocugunuza
son derece yanlis bir davranis.
Ne yapalimAyy saolun ya.
Çektiğim vicdan azabına tuz biber olmuşsunuz.
:)) Kulagından kırt sesi çıkıp birde sesi çıkmadan aglayınca çok üzüldüm. Bişey oldu sandım.
Üstüne yegenim teyze çektiğin kulağı sanki biraz daha uzun diyince vicdan azabım tavan yaptı.
Biraz evhamlı bir anneyim malesef.
bir kulak çekmek çocuk şiddeti ya da istismarı değildir ,fazla abartıyorsunuz bence ki anne pişman zaten ,bu tarz şiddetle karşı çıkıp ortalığı ayağa kaldıran kişilerin (size özel değil genel yazıyorum) zamanında kıyısından köşesinden şiddete maruz kaldıklarından neredeyse eminim..Ne yapalim
aferin iyi yapmissin ellerin dert gormesin mi diyelim
sen soyle ona gore yorum yapalim
sinirlerine hakim ol
bitane daha cocuk dogurcaksin
cocuklarina siddet gostermeye hakkin yok
Bu bir suç.
nasil baska birine vuramazsan cocugada vuramazsin.
bir kulak çekmek çocuk şiddeti ya da istismarı değildir ,fazla abartıyorsunuz bence ki anne pişman zaten ,bu tarz şiddetle karşı çıkıp ortalığı ayağa kaldıran kişilerin (size özel değil genel yazıyorum) zamanında kıyısından köşesinden şiddete maruz kaldıklarından neredeyse eminim..
Evet maruz kaldimbir kulak çekmek çocuk şiddeti ya da istismarı değildir ,fazla abartıyorsunuz bence ki anne pişman zaten ,bu tarz şiddetle karşı çıkıp ortalığı ayağa kaldıran kişilerin (size özel değil genel yazıyorum) zamanında kıyısından köşesinden şiddete maruz kaldıklarından neredeyse eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?