Oğlumun kulağını çektim :( Vicdan azabından ölüyorum..

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
163
Kızlar Günaydın, fikirlerinize ihtiyacım var. Benim yaramaz mı yaramaz bir oğlum var. Dün anneme gittik yaramazlığı tavan yaptı bende çok sinirlenip kulagından çektim kulağından kırt diye bir ses geldi ve oğlumun sesi çıkmadan ağladıgını gördüm aklım çıktı. Sesi çıkmadan ağlamayı kendi yapıyormus neyse. Ben zaten yaptıgımın vicdan azabını çekerken ablamın oğlu teyze sanki çocugun çektiğin kulağı diğerinden biraz daha uzun dedi Uzun sürede kızarıklığı geçmedi. Sizce böyle bişey mümkünmü çekildiği için kulak uzarmı?
Hee bu arada oğlumun bişeyi yok çok şükür acısı geçtikten sonra kudurmaya devam etti.

Bir kere kulak çekmeyle kulak uzamaz bence,bu arada çok sinirlendiğinizde totosuna vurun :)

kulagini mi kopardiniz ne bu azap

Aynen kulak cekmeyle falan uzamaz ayrica annelerin vurdugu yerde gul biter sanki agzini burnunu patlatmamissiniz ya ufacik bir kulagini cekmissiniz...Anneler boyle minik dokunuslarda bulunmazlarsa cocuklar hatalarini nasil ogrencekler...

Agrisi varsa ve uzun sure siddetliyse bi kbb uzmanina goturun ama hicbiseyi yoktur sanmiyorum...

Canım nasıl çektinde kırt diye bir ses çıktı?için rahat etmiyorsa bir hastaneye götür baktır ama ben önemli birşey olduğunu tahmin etmiyorum hem sen daha iyi anlarsın bir anormallik olup olmadığını uzayıp uzamadığını biz burdan nekadar anlaya bilirizki

sabırlar taşıyo bazen oluyo napalım hamilesin bide bende dün gece 9.5 aylık oğluma bağırdım durdum gece dediğim sabaha karşı 4.20 beşikte dikilecem diye uyumuyo her gün her gün uykusuz kalınca devreler yanıyo geçti bitti sevisiyoruz şimdi Allahım çocuklarımızı koru karşılarına iyi insanlar çıkar

yazık kıyamam o kadar çekmeyle bir şey olmaz ,burup çekiştirmediyseniz tabii..Ama önemli olan kulak çekmek değil ,şiddetin büyüğü küçüğü olmaz,bu kadar kudurmadan durmasını bilmesini sağlamak ...Şiddet olmadan da bakışınızdan,yüzünüzden anlamalı şımardığını diye düşünüyorum

Cocuklarda kulak kikirdaklari cok hassas olur , kikirdak zedendiyse bile doktor bisiy yapamaz ama uzulmeyin buyuk ihtimal gecici bi sekil bozuklugudur basina benzer bir olay gelmis biri olarak yazdim

:)) Kulagından kırt sesi çıkıp birde sesi çıkmadan aglayınca çok üzüldüm. Bişey oldu sandım.
Üstüne yegenim teyze çektiğin kulağı sanki biraz daha uzun diyince vicdan azabım tavan yaptı.
Biraz evhamlı bir anneyim malesef.

Siddetle cocugu terbiye edemezsin
avrupada yasasaniz bu olay polise
kadar gitse o cocugu sizden alirlar
ufacik cocuga mi gucunuz yetiyor
Bidaha siddet gostermeyin cocugunuza
son derece yanlis bir davranis.

Ayy saolun ya.
Çektiğim vicdan azabına tuz biber olmuşsunuz.

Ayy saolun ya.
Çektiğim vicdan azabına tuz biber olmuşsunuz.
Ne yapalim
aferin iyi yapmissin ellerin dert gormesin mi diyelim
sen soyle ona gore yorum yapalim
sinirlerine hakim ol
bitane daha cocuk dogurcaksin
cocuklarina siddet gostermeye hakkin yok
Bu bir suç.
nasil baska birine vuramazsan cocugada vuramazsin.

Çok sinirlenince ortamdan uzaklasın biraz. İyi gelir. Kulağı sanmıyorum uzasın. Sonuçta dakikarca canını yaka yaka yapmamışsınızdır değil mi.

Yegeniniz sizi kafaya almis bence ya da o da kucuk cocuksa bilirsiniz hayal dunyalari ne kadar genis sacmalamistir :)

Size soyle anlatayim ben de cok yaramaz bir cocuktum. Agaclardan damlardan inmezdim mahalledeki erkek cocuklarini doverdim erkek fatmaydim yani. Annem de benim totoma vururdu kulagimi cekerdi elime vururdu falan ama hiic aglamazdim . Canim yanmadigindan mi ? Hayir basbayaa inattan

Kardesim de cok uslu bir cocuktu yalniz cok patavatsizdi. Herseyi herkesin icinde soylerdi. 6 yasinda bigun bize misafir gelmis kadinlar kendi aralarinda konusuyor tabi erkekler hakkinda,herkesin icinde anne kondom ne demek demez mi annem sacinin bi parcasini cekmek de degil minnacik durttu nasil bagirarak agliyor ve 3 gun annemle konusmadi annem 3 gun ozur diledi

Yani cocugunuzun icli icli bi kosede aglamasi sizi bu kadar vicdan azabina sokmus ben gibi arsiz olsa bu kadar uzulmezdiniz cok da kafaniza takmayin evladim yok belki bilemem ama annem bana o gunlerde oyle yapmasaydi simdi tam bir genckiz olamazdim erkek fatma olarak devam ederdim belki de... ya da ucari olurdum sorumluluk alamazdim. Konusarak cocuk ne anlasin canim haa hii der devam eder sizin bu mudahalenizi kafasina yazmistir bence ve birdaha bu kadar yaramazlik yapmaz en azindan kotasini ogrenmistir siz simdi gozune baksaniz anlar o :)

Biraz uzun oldu ama paylasmak istedim uzmeyin kendinizi :)

bir kulak çekmek çocuk şiddeti ya da istismarı değildir ,fazla abartıyorsunuz bence ki anne pişman zaten ,bu tarz şiddetle karşı çıkıp ortalığı ayağa kaldıran kişilerin (size özel değil genel yazıyorum) zamanında kıyısından köşesinden şiddete maruz kaldıklarından neredeyse eminim..

Her kelimesine katiliyorum.

Evet maruz kaldim
bu benim ayibim degil
Hayır efendim ufacik bir cocugun kulagini
cekmek siddettir.siddetin büyüğü küçüğü olmaz.
cocuklara siddet gösteremezsiniz
buna hakkiniz yok
abartip abartmadigimda beni baglar
bu benim düşüncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…