Oğlumun kulağını çektim :( Vicdan azabından ölüyorum..

İnsanın sabrı bir yerde taşıyor.
Ben kendimi düşündüm de bu sabırsızlıkla çocuk falan bakamam sanırım.

avrupada ki anne-babalarla bizim anne babalarımız kıyaslanamaz bile.orada çocuklara verilen değeri hepimiz görüyoruz,çocukların ne durumda olduğunu da.evet cezalar caydırıcı ama iyi ki avruplı değiliz.
Avrupali olmayi istesek de olamıyoruz zaten
irkcilik yapmaya gerek yok
evet biz cok deger veriyoruz cocuklara ciddeb
döverek gösteriyoruz verdigimiz degeri.
hangi ulkelerin gelistigi ortada bencede..

ben de ilk kez 7 aylık hamileyken sesimi yükselttim ve bağırdım
defalarca rica ediyorum, sonuçlarını , sebeplerini anlatıyorum, bilerek devam ediyor ben de patlama noktasına gelip kızıp, bağırabiliyorum ama bunu ender yapmaya çalışıyorum, sürekli ya sabır çekiyorum.
siz de hamilesiniz, durumunuz cok zor ama unutmayalım ki vurarak da kızarak da sadece şiddeti öğretiriz, o da sıkıştı mi ilerde bunu kendinden zayıfa uygular, sabırla anlatmaya, açıklama yapmaya devam.Allah yardımcınız olsun, bu kadar vicdan yapmayın, 'bağırmadan çocuk terbiyesi' ve 'çocuğunuza sınır koyma' gibi kitapları öneririm :)

Ben senin karekterini nerden bilicem bu bir
nihayetinde yoruma yorum getiriyorum şurda
uzulduyse ozur dilerim konu sahibinden
olayi alevvlendiren sensin
canin kavga etmek istiyorsa dogru kisi ben degilim
cocuga siddet gösteren bunu dolaylı yoldan savunan destekleyen kisilere saygi duymuyorum
bu benim görüşüm..kimseyi baglamaz.buyuk harfle yazinca ne oluyor pardon?
Turkiyede cocuk dovulur dovuncede pismanlik duyulur üstüne gitmeyin zavalli kadincagizin diye bir kural mi var.

okudukça kendimi Freddy Kruger gibi hissetmeye başladım bebeğim 9.5 aylık arada sesimi yükseltiyorum ama bunu başkasına kızıp hırsımı oğlumdan almak için yapmıyorum evde akşama kadar yalnızız dolayısıyla o an ortamdan da uzaklasamiyorum düşüyo çünkü bi an bakmasam

Avrupali olmayi istesek de olamıyoruz zaten
irkcilik yapmaya gerek yok
evet biz cok deger veriyoruz cocuklara ciddeb
döverek gösteriyoruz verdigimiz degeri.
hangi ulkelerin gelistigi ortada bencede..

ırkçılık

dövmek,ırkçılık ,gelişmek....bu kavramların anlamını bildiğinizden emin değilim.o yüzden sizi selamlıyor iyi günler ve esenlikler diliyorum efendim

çocukları eğitmek için yaptıkları kötü davranışlara tepkimizi göstermeliyiz.. bu bazen çocuğun poposuna eline küçük dokunuşlarla ses tonuyla olabilir.. ama buda bazen işe yaramıyor konu sahibinnde dediği gibi acısı geçince devam etmiş yaramazlığa.. o zaman yöntemi değiştirmek lazım... çocuğunun vücudunu morartan.. ,, kemerle oklavayla döven anne babalar var asıl şiddet odur...

Siddetle cocugu terbiye edemezsin
avrupada yasasaniz bu olay polise
kadar gitse o cocugu sizden alirlar
ufacik cocuga mi gucunuz yetiyor
Bidaha siddet gostermeyin cocugunuza
son derece yanlis bir davranis.

yapmayın Allahaşkına ya!
abartmaya ne meraklıyız. o bayıldığınız avrupa'da çocuklar 18'ine geldiğinde bak başının çaresine deniliyor. bizde ölene kadar kol kanat gerilir.
sapla samanı karıştırmayın.
kadıncağız üzülmüş anlatıyor, yaptığını onaylamıyor.
şimdi çocuk mu büyüttünüz, avrupa'da mı yetiştiniz dicem ağır olacak demiyorum

bence de ağır olacak ama öyle işte...

sanırım yazdıklarımı algılamamakta diretiyorsun bu sebeple bu münakaşayı burada noktalıyorum.

cutecan çok ince düşünmeye çalışıyorsun kadın çocuğu aşırı yaramazlık yaptığından ötürü hoprmonlarında verdiği yetkiye dayanarak kulağını çekmiş ve sonuç pişman ,pişman anlatabiliyor muyum sen durumu yok kocasına yok kaynanasına kızdı diye dramatize ediyorsun...ben daha fazla açıklama yapmayacağım bak şura da olayı farklı boyutta inceleyen sadece iki kişisiniz....yahu siz kendinizi frenleyin dokunmayın evladınıza kadın bi kere frenleyememiş ve üzülmüş zaten...bu çocuk mevzularında bu kadar öne atılmayın cutecim lütfen bir çocuk sizde değil..bizde uğraşıyoz işte yapabilirsek sonunda yine konuşuruz daha yapamadığımdandır belki bu kadar yüzeysel katılmam mevzuya

ırkçılık

dövmek,ırkçılık ,gelişmek....bu kavramların anlamını bildiğinizden emin değilim.o yüzden sizi selamlıyor iyi günler ve esenlikler diliyorum efendim
geç kaldın esenlikler dilemek için geç

geçen uyduda bi program seyrediyorum cinayet katiller vs üzerine, ailenin kızı başka eyalete yaşamaya gidiyo haberleşme mail üzerinden bunlar mail atıyo karşıdan cevap geliyo falan velhasılı sonradan öğreniyoruz ki kız 3 senedir ölü aile nasılsa mailleşiyoruz diye ne gitmişler yanına ne sesini duymak istemişler inanılır gibi değil

Yoo niye agir olsun
avrupa ulkelerinin gelismisligi ortada
demek ki dogru birseyler yapiyorlar
Ortadaki gerçeği istediginiz kadar gormezden gelin
orda cocuga sorumluluk asilamak adina basinin caresine bak deniliyor
Neyse tartismak bile sacma
medeniyet ve gelismislik acisindan ne kadar önde olduklari belli

geç kaldın esenlikler dilemek için geç

ben ırkçıyım benimle konuşmayın,alıntılamayın

ben de şunu anlamıyorum konu sahibinin çocuğuna karşı gösterilen bu sınırsız anlayış hamile olan ve o anda sinirlerine yenilip çocuğunu üzmüş sonra da pişman olmuş bir anne için neden gösterilmiyor? neredeyse taşlayacaklar kadını.zaten konu sahibi deliler gibi üzügün ve pişman.

ben bu anlayış gösterisini samimi bulmuyorum o yüzden.

Sanki turkiyede ikinci evliligini yapip cocugunu sokaga atan anne babalar hic yok
bu kadar cok cocuk yetistirme yurtlarinda yasamiyor
avrupadada var turkiyedede var.
Çocuğunu bogan anneler her yerde var bu ulkede de var.sahsi olaylari bütün ulkeye mal edersek biz yine sinifta kaliriz zaten..

Ben genel konustum
konu sahibinim ustune falan gitmedim
olayi abarttiniz
ben bu konuda düşüncemi soyledim
burasi avrupa degil iyiki avrupali degiliz kafasinda yaşayın zaten avrupada bize bayilmiyor .

şu kk klisesini yapmayı hiç istemiyorum ama çocuğun var mı canım
şimdiden asla ona bağırmam totosuna asla bi saplak atmam diye garanti verebiliyor musun bu sabrı 5 gün üst üste 3 4 saatlik uykuyla duyduğunda yemek yemeye bile fırsatın olmadığında da gösterebilecek misin üstelik evin diğer angaryaları da üstündeyken

dostum sen de konu sahibine yazdıklarınla duygusal şiddet uyguluyorsun. üstelik hamile bir kadına.
ırkçılık dedin, polis dedin, suçlu dedin dedinoğludedin.
pişman anlıyormusunuz pişman, üstüne gitmenin anlamı ne?
şimdi medeniyet nerde gelişmişlik nerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…