- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
Avrupali olmayi istesek de olamıyoruz zatenavrupada ki anne-babalarla bizim anne babalarımız kıyaslanamaz bile.orada çocuklara verilen değeri hepimiz görüyoruz,çocukların ne durumda olduğunu da.evet cezalar caydırıcı ama iyi ki avruplı değiliz.
Ben senin karekterini nerden bilicem bu birburası TÜRKİYE ,burda insanlar çocuklarını dövme derdinde değiller merak etme ,bizim avrupadan öğreneceğimiz çok şey olduğu fikrine de katılmıyorum çok şükür bak burda en az herkes sen kadar şiddete karşı..ama bir kadın çocuğumun kulağını çektim off çok üzüldüm diye konu açtığında avrupada olsan çocuğunu alırlar yok şiddet gösteriyorsun diye körüklemece bir tarz TÜRKİYE de olmuyor ..Avrupa da oluyorsa eyvallah..
bu arada ben konu saptırmıyorum şiddete çok meraklı bir insan olsam 40 dk önce muhabbet kuşlarım için konu açmazdım kişilerin karakterlerini bilmeden çat çat çat klavye de yazmak çok kolay değil mi?
Avrupali olmayi istesek de olamıyoruz zaten
irkcilik yapmaya gerek yok
evet biz cok deger veriyoruz cocuklara ciddeb
döverek gösteriyoruz verdigimiz degeri.
hangi ulkelerin gelistigi ortada bencede..
Siddetle cocugu terbiye edemezsin
avrupada yasasaniz bu olay polise
kadar gitse o cocugu sizden alirlar
ufacik cocuga mi gucunuz yetiyor
Bidaha siddet gostermeyin cocugunuza
son derece yanlis bir davranis.
bence de ağır olacak ama öyle işte...yapmayın Allahaşkına ya!
abartmaya ne meraklıyız. o bayıldığınız avrupa'da çocuklar 18'ine geldiğinde bak başının çaresine deniliyor. bizde ölene kadar kol kanat gerilir.
sapla samanı karıştırmayın.
kadıncağız üzülmüş anlatıyor, yaptığını onaylamıyor.
şimdi çocuk mu büyüttünüz, avrupa'da mı yetiştiniz dicem ağır olacak demiyorum
sanırım yazdıklarımı algılamamakta diretiyorsun bu sebeple bu münakaşayı burada noktalıyorum.Ben senin karekterini nerden bilicem bu bir
nihayetinde yoruma yorum getiriyorum şurda
uzulduyse ozur dilerim konu sahibinden
olayi alevvlendiren sensin
canin kavga etmek istiyorsa dogru kisi ben degilim
cocuga siddet gösteren bunu dolaylı yoldan savunan destekleyen kisilere saygi duymuyorum
bu benim görüşüm..kimseyi baglamaz.buyuk harfle yazinca ne oluyor pardon?
Turkiyede cocuk dovulur dovuncede pismanlik duyulur üstüne gitmeyin zavalli kadincagizin diye bir kural mi var.
cutecan çok ince düşünmeye çalışıyorsun kadın çocuğu aşırı yaramazlık yaptığından ötürü hoprmonlarında verdiği yetkiye dayanarak kulağını çekmiş ve sonuç pişman ,pişman anlatabiliyor muyum sen durumu yok kocasına yok kaynanasına kızdı diye dramatize ediyorsun...ben daha fazla açıklama yapmayacağım bak şura da olayı farklı boyutta inceleyen sadece iki kişisiniz....yahu siz kendinizi frenleyin dokunmayın evladınıza kadın bi kere frenleyememiş ve üzülmüş zaten...bu çocuk mevzularında bu kadar öne atılmayın cutecim lütfen bir çocuk sizde değil..bizde uğraşıyoz işte yapabilirsek sonunda yine konuşuruz daha yapamadığımdandır belki bu kadar yüzeysel katılmam mevzuyaAnladım anladım neyse
ama bak ne dicem park
o cocuklar cidden yaramazlıklarına kızıldıgı için kulagı cekılmıyor yada tokat yemıyor
ya kocasına ya kaynanasına ya patronuna ya ev sahıbıne
hosuna gıtmedıgınde belkıde sesını bıle cıkaramıyorsun bırak tokatı tekmesı şöyle dursun ,
ne yani sadece gücü yetenemi
ha bana gelse deseki ben kocamada kızdıgımda kocamada tekme atıyorum
helal olsun derim
geç kaldın esenlikler dilemek için geçırkçılık
dövmek,ırkçılık ,gelişmek....bu kavramların anlamını bildiğinizden emin değilim.o yüzden sizi selamlıyor iyi günler ve esenlikler diliyorum efendim
yapmayın Allahaşkına ya!
abartmaya ne meraklıyız. o bayıldığınız avrupa'da çocuklar 18'ine geldiğinde bak başının çaresine deniliyor. bizde ölene kadar kol kanat gerilir.
Yoo niye agir olsunyapmayın Allahaşkına ya!
geç kaldın esenlikler dilemek için geç
Ben genel konustumben ırkçıyım benimle konuşmayın,alıntılamayın
ben de şunu anlamıyorum konu sahibinin çocuğuna karşı gösterilen bu sınırsız anlayış hamile olan ve o anda sinirlerine yenilip çocuğunu üzmüş sonra da pişman olmuş bir anne için neden gösterilmiyor? neredeyse taşlayacaklar kadını.zaten konu sahibi deliler gibi üzügün ve pişman.
ben bu anlayış gösterisini samimi bulmuyorum o yüzden.
Yoo niye agir olsun
avrupa ulkelerinin gelismisligi ortada
demek ki dogru birseyler yapiyorlar
Ortadaki gerçeği istediginiz kadar gormezden gelin
orda cocuga sorumluluk asilamak adina basinin caresine bak deniliyor
Neyse tartismak bile sacma
medeniyet ve gelismislik acisindan ne kadar önde olduklari belli
Yoo niye agir olsun
avrupa ulkelerinin gelismisligi ortada
demek ki dogru birseyler yapiyorlar
Ortadaki gerçeği istediginiz kadar gormezden gelin
orda cocuga sorumluluk asilamak adina basinin caresine bak deniliyor
Neyse tartismak bile sacma
medeniyet ve gelismislik acisindan ne kadar önde olduklari belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?