Oğlumun kulağını çektim :( Vicdan azabından ölüyorum..

Sanırım bu uslu çocuklarda işe yarayan bir taktik ..Biz annemle bir yere gittiğimizde eğer yaramazlığa diyelim ki teşebbüs ettik önce annemize bakardık,hadi ben 28 yaşındayım ..Teyzemin ufaklıklar var biri 8 yaşında biri 4 onlar bile önce annelerine bakıyorlar anne de bi değişiklik yoksa hareketlenmeye başlıyorlar tabii evde değil bu evde çocuklar rahat sadece dışarda

valla canım nasıl oluyor anlamıyorum.. displin sonradan öğrenilen bir şey mi yoksa fıtratta mı var bilmiyorum....

bu konu daha kapanmadı mı

:'( bu konular beni derinden yaralıyor. eskiden ailelerimiz pedagog vs bilmezmis oyleee yetistirmis bizi. halimiz ortada hanimina duyarlı olmayan acilmayan erkek çocuğuna tahammül edemeyen anneler olduk. tabi herkes için değil ama genel olarak mutsuz ve kolay depresyon yaşayan bi toplumuz.

ben çocuğumun benim gibi olmasını istemiyorum en ufak bi olumuszlukta çöken bi bünyesi olsun istemiyorum problemleri kolaylikla çözsün hayattan zevk alsın yaşamı yaşasın istiyorum ...

çocuğa bagrilmaz kizilmaz, yılanın kurabagay baktığı gibi bakılmaz .....

4 yaşında kızım var 3 aylik oğlum ...
çok şükür kızım sozumu dinler yaramazda değil. vs.... hiç kizmadim da vurmadim da coşku ile hayatı yaşıyor ... o mutlu oldukça ben de oluyorum ...

kitap tavsiyesi yapabilirim: doğal ebeveynlik ..

Bende kıtap öneriyorum ;

-Yavaş Ebeveynlik

-Yasemin Yusufoff bütün kitaplarını tavsiye ediyorum . özellikle henuz yenıd ogmus bebeklerle ısaret dılını ogretıyor bunu okumadım cunku egenın zamanında yoktu bu. ama herkez cok memnun
bebek unıversıtesı dıye aratırsanız karsınıza kıtaplar cıkacaktır, orneklerle ne yapmanız gerektıgı anlatılıyor butun kıtaplarda

bir dahaki sefere totoya yavaşça vurmayı deneyin ama taktir ettim. benim annem çok döverdi bizi hiç vicdan da yapmazdı valla :)

Aynı şey başıma geldi. Lütfen birşey olmadı diyin

yaa bir şey olmaz ondan hangimiz totoya terlik ve kulak çekilmesi yaşamadık ki.ama hatalarımızı da öyle öğrendik.çocuğu uyarıcaksın sonuçta , çok serbest bırakırsan uyarmazsan da olmaz.

Çok tatlı bir annesiniz ya.Anne yüreği başkadır diye boşuna demiyorlar işte.Başkası olsa umursamaz,anneler bir de vicdan azabını çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…