- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
o bakıştan nasıl anlatabiliyorsunuz? varsa bi yöntem bize de söyleyin lütfen...yazık kıyamam o kadar çekmeyle bir şey olmaz ,burup çekiştirmediyseniz tabii..Ama önemli olan kulak çekmek değil ,şiddetin büyüğü küçüğü olmaz,bu kadar kudurmadan durmasını bilmesini sağlamak ...Şiddet olmadan da bakışınızdan,yüzünüzden anlamalı şımardığını diye düşünüyorum
O totoyu ısırmak istiyorum
Yerim ben onuuuu
O totoyu ısırmak istiyorumKaç yaşında bu,benim kızımla yaşıt herhal
adam olacak kız
kız o ne 9 aylık yuruyormu masallahhh
o meşhur 3 numaralı bakış buo bakıştan nasıl anlatabiliyorsunuz? varsa bi yöntem bize de söyleyin lütfen...
ızlerken bakmaması gerek ama tatlım9.5 aylık teyzesi
yürümüyor da her bulduğu yerde hemen dikiliyo böyle deli oluyo makinaya bende incelemesine izin verdim resimden sonra daha da girdi içeriye dedim yeter fazla merak iyi değil
o meşhur 3 numaralı bakış bu Eki Görüntüle 1390388 olsa gerek
o vakit toto şaplağı kulak çekmesinden ve acı biber sürmesinden sonra bakış olayınıda listeden çıkarıyoruz ..bu durumda istisnasız dünyanın tüm çocuklarında etkili %100 terbiye metotları kitabını alıyoruzrahmetli babam bakışla terbiyenin üstadıydı ama o yöntem bende ise yararken kardeşimde hep geri teperdi
ızlerken bakmaması gerek ama tatlım
calısmıyorken bı baktır cek uzerını fılanmı ortsen acaba
baya hareketlı masallah benımkıde 10 ayllıkken yurumustu elı kulagındadır onunda
Aynı evde yetişen çocuklar bile ne kadar farklı oluyo bazen, her çocuk aslında kendi karakteri ile geliyo dünyaya
o bakıştan nasıl anlatabiliyorsunuz? varsa bi yöntem bize de söyleyin lütfen...
çocuğum yok ama bizim ailede gelenekAnneanne,anne,teyze hep bakışlarıyla anlatıyorlar Biz anladık ...Umarım benimkilerde anlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?