Oğlumun kulağını çektim :( Vicdan azabından ölüyorum..

valla ben neyin savunulduğunu hala anlayamadım.. konu sahibi bir daha yapmaz, zaten o konudan çıktık.. ama benim anlayamadığım bu kulak çekmek, arada vurmak bir insanı (çocuk değil insan) bu derece terbiye edebiliyorsa, bir erkek de karısının yaptığı yanlışlardan dolayı bu şekilde terbiye edebilmeli değil mi? mesela çok harcama yapıyorsa, görüşmesini istemediği insanlarla görüşüyorsa, "bu çantayı istiyorum Ahmet" diye tutturuyorsa şöyle hafiften bir çaksa..

aaa kadına şiddet yokmuş iyi mi, meğer hepsi uyarıymış.. :)

ne yazdın sildin bilmiyorum ama silmeseydin keşke.
ayrıca o acı biberin benim çocuğuma faydası oldu.düzgün konuşmaya başladı

o acı biberin bana da faydası olmuştu. küçükken ablama çok küfür ediyormuşum. annem defalarca uyarmış. ben yine yapınca ağzıma acı biber sürmüştü, sanırım pul biberdi sadece o kısmı hatırlıyorum. işe yaradı koca kadınım asla küfür etmem. annem de psikopat değildi, kimbilir kadıncağız beni kaç kere uyardı.

oooo office bi çıkmaz sokak daha açtın

oooo office bi çıkmaz sokak daha açtın

yok hayır ciddiyim AOK.. yani neyin savunulduğunu anlamadım.. baksana şımarıklığı bile arada çakılmamaya bağlayan arkadaşlar çıkmış.. yani insan merak ediyor 80-2000 yılları arası pazarlarda, çarşılarda takır- tukur dayak yiyen neslin arsızlığını kim açıklayacak diye :)

mesela ben bazı büyüklerin ağzına biber sürebilmeyi çok isterdim,ya da bazılarının ağzına terlikle vurmayı

mesela ben bazı büyüklerin ağzına biber sürebilmeyi çok isterdim,ya da bazılarının ağzına terlikle vurmayı

hahaha çok tatlısın abla ya valla aramızda kalsın ben sana uyarım planın varsa

Aman aman sakın! Ağza biber sürmek çok tehlikeli çok! Bana da anneannem sürmüştü 1 kere ama...
fazla biber dokulara zarar veriyor, çocuklarda alerji yapabiliyor, solunum yolları hızla şişip tıkanabiliyor
siz hastaneye yetiştirene kadar Allah muhafaza...

hatırlayın 1-2 sene önce bir kadın sevgilisinin 2 yaşındaki kızına bu cezayı vermişti, kızı kurtaramadılar.
Her çocukta olmaz tabi ama bu riske ne gerek var???

yani senin yazdığın gibi annem bizi dövüyor,başkası da dövebilir psikolojisine bürünmemişler.yanlış hareketler gördüklerinde gelip annelerine anlatabilmişler

bence tam da pelin- nın dediği gibi dayak meşrulaşmış işte
"bir araya geldiklerinde hep anarlar.anamızın çok sopasını yedik ama hakederdik" diyorlarmış
onlara göre dayak, çocukken hakedilebilen normal birşey olmuş işte

çocuğum bir anne ol öyle gel,inanki senin gibi deyip de çocuktan sonra tavrı değişen çok oldu

ben anneyim
2 tane
Aymasali 'nin elektrik prizi - çocuğun dayak yemesi - konunun matah birşeymiş gibi anlatılması üzerine yazdığı, buraya kadar olan mesajların altına imzamı atıyorum!

bence ısrarla anlaşılmamış Aymasali nın ne demek istediği
onun niyeti geçmişi eşelemek değildi
o sadece geçmişte yapılan bu olayın, iyi birşeymiş gibi lanse edilmesinden, normal birşey gibi örneklenmesinden rahatsız oldu
bu sebeple çocuk dövmek doğru değil, önlem alınması gerekirdi, evet geçmişte bu olmuş olabilir ama şu anda iyi birşeymiş gibi örneklenmesin dedi
hepsi bu
ama gelen cevaplara cevap vermesi gerektiği için konu dallanıp budaklandı

Çocuk arsız olur dayakla.Ceza ver,en sevdiği yere gitmeyi iptal ettiğini söyle bunlar işe yarıyor :)

Toplumda sıklıkla gorulen olumsuz davranislarin normallestirilerek mesrulastirilmasi o davranislarin dogru oldugu anlamina gelmiyor ama bunu anlamak istemeyene anlatabilmek pek de mumkun degil
tipki aldatmayan erkek mi var, taciz edilmeyen kadin mi var, yolsuzluk yapmayan siyasetci mi var gibi dayak yemeden buyuyen cocuk mu var diyerek tum diger bu olmamasi gerekenleri mesrulastiriyoruz toplum olarak. Biseyleri degistirmeye calismak kabullenmekten daha zor cunku.

Ayrica ilk mesajlarimda da belirttigim gibi, cocuga caninin yakilmasinin olmadığını öğretmek, onu ilerde basina gelebileceklerden korumanin en onemli yolu. Ama bunu bile kimse umursamiyor...

Konu sahibi çocuğunu sevmiyo yani öyle mi şuraya yazdığı 2 satır yorumdan bu çıktı sizler o çocuğu daha çok seviyorsunuz pess
Aama cogu yorum konu sahıbıne yazılmıyorkı , yazılan yorumlara ıstınaden yazıyor.
ama dovmeyen cocugunu sevıyor, doven sevmıyor mu dersen bu kıyaslama sacma olur

ne yazdın sildin bilmiyorum ama silmeseydin keşke.
ayrıca o acı biberin benim çocuğuma faydası oldu.düzgün konuşmaya başladı

Hiç bişey silmedim egem abla ne kadar ön yargılısın
yazıya ekleme yapmıştım

benimde dört yaşında bir oğlum var ve gerçekten illallah dedirtiyor bazen yaaa.. dün akşam misafirliğe gittik.. delirtti yaramazlığıyla.. durdan sustan anlamıyor... kulak çekmek işe bile yaramıyor artık...
napıcağımı bilmez bir haldeyim... ceza veryorum işe yaramıyor.... bugün çarşıda bir işim vardı aynı hareketlere devam etti, oysa dün gece çok fena ceza verdim söz verdi ağladı sızladı... ama yok bugün yine aynı...
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım... gerçekten disiplinli anne baba sözüdinleyen çocuk yetiştirmek çok mu zor yaaa

Super dadiyi cagir eger istanbuldaysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…