- 22 Ağustos 2018
- 28
- -12
- 8
Merhabalar hanımlar. Kadınlar kulübüne uzun süredir üye bir ablanızım. Sürekli okurum ama yazmak bugüne kısmetmiş. İçim kan ağlıyor, dayanamıyorum artık. Oğlum Özgür bizi de kendini de bitirdi. Kocamla memlekete cenazeye gittik 3 günlüğüne. Bizim Oğlan da, tayfun diye bir arkadaşı var, ona uyup evi biz gelene kadar 3 gece kumarcılara kiralamış.Evimiz bahçeli falan ortam müsait yani, kimse görmez içini. Malum corona falan da var. Mekanlar kapalıymış, para kazanırız demiş arkadaşı. Bu kumara gelenlerde zengin falan kişilermiş hep. (galericiler, pırlantacılar falan) anlayacağınız içeride baya yüklü para işleri dönüyor. İlk gün falan sorun olmamış. İkinci gün, bu kumar oynayanlar arasında bir problem yaşanmış ve adamlar bildiğiniz içeride çatışmışlar. Ekrem midir Hüseyin midir adı ne zıkkımsa bir adam var godoman biri baya, bu da zarar görüyor falan.
Eve geldik, bişeyden haberimiz yok, halılar kapılar falan silinmiş ama bazı izler var, üstünkörü yapılmış. Oğlan evde bembeyaz suratla karşıladı bizi. Bişey anlatmıyor. eşim kudret polisten, komşulardan falan öğreniyor yani. Şimdi biz ne yapalım hanımlar valla daraldım, tükendim ben. evladımı becerip terbiye edemedim, ben nasıl anayım diye soruyorum kendime. Bi dünya elin adamını evimize sokmuş, kapılar halılar falan leş bakmaya iğreniyorum, kan lekesi gibi şeyler var, temizlettik ama baktıkça midem bulanıyor Tayfun. Allah belasını versin, hep onun başının altından çıkmış bunlar. Oğlana öfkeliyim, atsan atılmaz satsan satılmaz. Hayata öfkeliyim, Kendi payımın böyle olması yıkıyor beni. Bir akıl verin hanımlar ben ne yapayım. Nefes alamıyorum artık.(kolpaçino filminin senaryosunu yazdım. Ne kadar izleyen varmış. Kalbimi kıracak şeyler yazmayın lütfen. Özür dilerim?)
Eve geldik, bişeyden haberimiz yok, halılar kapılar falan silinmiş ama bazı izler var, üstünkörü yapılmış. Oğlan evde bembeyaz suratla karşıladı bizi. Bişey anlatmıyor. eşim kudret polisten, komşulardan falan öğreniyor yani. Şimdi biz ne yapalım hanımlar valla daraldım, tükendim ben. evladımı becerip terbiye edemedim, ben nasıl anayım diye soruyorum kendime. Bi dünya elin adamını evimize sokmuş, kapılar halılar falan leş bakmaya iğreniyorum, kan lekesi gibi şeyler var, temizlettik ama baktıkça midem bulanıyor Tayfun. Allah belasını versin, hep onun başının altından çıkmış bunlar. Oğlana öfkeliyim, atsan atılmaz satsan satılmaz. Hayata öfkeliyim, Kendi payımın böyle olması yıkıyor beni. Bir akıl verin hanımlar ben ne yapayım. Nefes alamıyorum artık.(kolpaçino filminin senaryosunu yazdım. Ne kadar izleyen varmış. Kalbimi kıracak şeyler yazmayın lütfen. Özür dilerim?)
Son düzenleme: