• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun Nesi Var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşin kötüsü o filmi eşim yüz kez izlemiştir dönüp bir kez bakmadım. Tek tanıdığım Tayfun 🤦🏻‍♀️
konuyu eşime okuyunca baya güldü ama benim sinirim bozuldu.
Abla ben de çok sıkıldım evse. Sürekli sınav çalışmaktan. Güldüyaeniz ne mutlu

Ben
İşin kötüsü o filmi eşim yüz kez izlemiştir dönüp bir kez bakmadım. Tek tanıdığım Tayfun 🤦🏻‍♀️
konuyu eşime okuyunca baya güldü ama benim sinirim bozuldu.
Başta ciddi sanarak hayretle okudum😁 benim eşim de baya izlemiştir ve ben de yanında olmama rağmen ilgimi çekmediği için bakmamisimdir😅 neyse yalnız değilsin üzülme

Senin yaşında daha iyi şeylerle uğraşmak varken, YouTube videosu izle spor yap, enerjini oraya aktar, hem egzersiz konsantrasyonu arttırmaya, hafızaya da iyi geliyor.

Bir de otistik çocuk sahibi olmakla ilgili ilk mesajın, direk anladık. Filmi izlemedim bile düşün.Otizimle alakalı mesaj yazman yanlıştı.

Utanması yok. Garip bir çocuk. Kafası farklıdır.
Siz kendinizi boşuna paralamayın derim.Aynisindan teyzemde de var.Surekli peşinde cok ilgiden mi böyle oldu yoksa önce kızıp sonra vicdan yapıp sacma sapan gönül alacam diye ödül gibi istediklerini yapmasindan mi bilemedik.Yillarca uğraşıp durdu kadin ve pes etti diyebilirim.Hala kredi kartını ödese de baska şehirde tuttuğu ev kirası ve tum giderleri cocuga ait.Bende kaç defa karsima alip konuştum ama hic saygısızlık yapmadan her seye evet dese de sonuçsuz kaldım.Suclu aramamak lazim bir yerde elbet bir yerde eksiklik vardır ama bunun icin geç önünüze bakıp ona kendin başarmalısın demelisiniz belki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X