- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
İşin kötüsü o filmi eşim yüz kez izlemiştir dönüp bir kez bakmadım. Tek tanıdığım Tayfunİşin kötüsü o filmi hiç izlemedim![]()

konuyu eşime okuyunca baya güldü ama benim sinirim bozuldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşin kötüsü o filmi eşim yüz kez izlemiştir dönüp bir kez bakmadım. Tek tanıdığım Tayfunİşin kötüsü o filmi hiç izlemedim![]()
İftarı alkolle açarsanız böyle oluyor işte. Boşa demiyorlar içmeyin diyeKolpaçinoyu izleyen çok kişi varmış
Abla ben de çok sıkıldım evse. Sürekli sınav çalışmaktan. Güldüyaeniz ne mutluİşin kötüsü o filmi eşim yüz kez izlemiştir dönüp bir kez bakmadım. Tek tanıdığım Tayfun
Ağzıma koymadım hiç. Neden böyle dedinizİftarı alkolle açarsanız böyle oluyor işte. Boşa demiyorlar içmeyin diye
Başta ciddi sanarak hayretle okudumİşin kötüsü o filmi eşim yüz kez izlemiştir dönüp bir kez bakmadım. Tek tanıdığım Tayfun
2018 den beri kendini bu güne mi sakladin?Abla ben de çok sıkıldım evse. Sürekli sınav çalışmaktan. Güldüyaeniz ne mutlu
yoo nette cok dolasir bir tek bu sahnesini bilirim.Siz izlemişsiniz haah ne güzel
Corona beyin hasarina da sebep oluyor galibaNerde o eski fakelerrr
Ağız tadıyla "Fake mi acaba?" bile dedirtmiyorsunuz ama...
Brn burayı seviyorum niye banlanayım. Mune abla, banlamalütfen.Mune sana birazdan guzel bi senaryo yazacaktir...
Hem bdv ye konu ac hem dalga gec.
Mizahtan anlamakmis. Sen banlaninca o zaman gulerim iste![]()
Kolpaçino izlemedin mi
Onlar daha büyük yaşta oluyor, varoş ve aklı fikri zikri ... de oluyor.Nerde o eski fakelerrr?
Ağız tadıyla "Fake mi acaba?" bile dedirtmiyorsunuz ama...
Kolpaçino izlemedin miIsım vermişsiniz, ip adrestende evinize ulaşılır. Şu an yaşa dışı kumar oynatmaktan oğlumuzu ihbar ediyorsunuz.
Artık çok geç biri ihbar etmiştir bileKolpaçino izlemedin mi
Nasil banlamasin...Brn burayı seviyorum niye banlanayım. Mune abla, banlamalütfen.
Kolpaçino özgürü bile tanımıyor musunuz, film bu:))Isım vermişsiniz, ip adrestende evinize ulaşılır. Şu an yaşa dışı kumar oynatmaktan oğlumuzu ihbar ediyorsunuz.
Siz kendinizi boşuna paralamayın derim.Aynisindan teyzemde de var.Surekli peşinde cok ilgiden mi böyle oldu yoksa önce kızıp sonra vicdan yapıp sacma sapan gönül alacam diye ödül gibi istediklerini yapmasindan mi bilemedik.Yillarca uğraşıp durdu kadin ve pes etti diyebilirim.Hala kredi kartını ödese de baska şehirde tuttuğu ev kirası ve tum giderleri cocuga ait.Bende kaç defa karsima alip konuştum ama hic saygısızlık yapmadan her seye evet dese de sonuçsuz kaldım.Suclu aramamak lazim bir yerde elbet bir yerde eksiklik vardır ama bunun icin geç önünüze bakıp ona kendin başarmalısın demelisiniz belkiUtanması yok. Garip bir çocuk. Kafası farklıdır.
Yine mi silmislerrrr.. en sevdigimm