• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun Nesi Var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Polis arkadaşlar vardı bir baksın da bu IP’yi şikayet edelim. Kaçak kumar oynatılıyor diye. Gerçek macerayı görsün, bşr karakola kadar gidip gelir, ergen kardeş....
Cezasını çekecek sizde sabredeceksiniz. Allah kolaylık sabır versin. Allahım tüm çocuklara akıl fikir ahlak terbiye versin. Kınamamak lazım kimin başına ne gelir bilinmez. Ben çok korkuyorum evlatlarımdan. Derler ya insanı kocasıyla çocugu utandırır aynen öyle.
yazmayın ya! Fake...

Polis arkadaşlar vardı bir baksın da bu IP’yi şikayet edelim. Kaçak kumar oynatılıyor diye. Gerçek macerayı görsün, bşr karakola kadar gidip gelir, ergen kardeş....

yazmayın ya! Fake...
İnşallah öyledir hiç bir anne baba üzülmesin. Evlat çok farklı benim zayıf noktam destek olsun diye yazdım

Tanımaz olur muyum geçen eline damacana alıp bizim komşuya geldi üzerinde rahip kıyafeti ile şeytan çıkarmaya. Kutsal damacana mi neymiş elinde ki🤣🤣🤣
Mizahtan anlayan bir siz varsınız. Corona var evdeyiz. Azıcık eğlenin ya. Kızlar.

Tayfun, İstanbul'un ünlü suç adamlarından Ateş'in yanında çalışmaktadır. Kendisinden mal çaldığını düşünen Ateş, Tayfun'u 10 gün içinde eksilen mallarını geri getirmek ve 50 bin dolarla cezalandırır. Tayfun bu parayı bulmak için Dolapdereli Sabri'den yardım ister. Sabri ona bu parayı çıkarmanın yolu olarak illegal kumarhane işini önerir. Tayfun bu işe uygun olarak arkadaşı Özgür'ün evini düşünür. Sabri ve Tayfun konuyu Özgür'e açar; Özgür, ailesinin tatile gitmesinden yararlanarak kumar gelirinden belirli bir pay karşılığında evini onlara kiraya verir.

Kumarhanenin açılışından kısa süre sonra, İstanbul'un hatırı sayılı isimleri arasında oynanan barbut oyunu sırasında başlayan tartışmada Ateş'in yeğeni Hüseyin diğer bir mafya ailesinin başı olan Sırrı'nın ağabeyi Ekrem ve yanındaki adamını öldürür. Sırrı’nın, ağabeyinin öldürülmesinden kendilerini de sorumlu tutacağından korkan Sabri, Tayfun ve Özgür ile oyun sırasında odada olanlar cesetlerden kurtulmaya karar verir.
Filmin konusu isimler neden aynı acaba 😄

Merhabalar hanımlar. Kadınlar kulübüne uzun süredir üye bir ablanızım. Sürekli okurum ama yazmak bugüne kısmetmiş. İçim kan ağlıyor, dayanamıyorum artık. Oğlum Özgür bizi de kendini de bitirdi. Kocamla memlekete cenazeye gittik 3 günlüğüne. Bizim Oğlan da, tayfun diye bir arkadaşı var, ona uyup evi biz gelene kadar 3 gece kumarcılara kiralamış.Evimiz bahçeli falan ortam müsait yani, kimse görmez içini. Malum corona falan da var. Mekanlar kapalıymış, para kazanırız demiş arkadaşı. Bu kumara gelenlerde zengin falan kişilermiş hep. (galericiler, pırlantacılar falan) anlayacağınız içeride baya yüklü para işleri dönüyor. İlk gün falan sorun olmamış. İkinci gün, bu kumar oynayanlar arasında bir problem yaşanmış ve adamlar bildiğiniz içeride çatışmışlar. Ekrem midir Hüseyin midir adı ne zıkkımsa bir adam var godoman biri baya, bu da zarar görüyor falan.

Eve geldik, bişeyden haberimiz yok, halılar kapılar falan silinmiş ama bazı izler var, üstünkörü yapılmış. Oğlan evde bembeyaz suratla karşıladı bizi. Bişey anlatmıyor. eşim kudret polisten, komşulardan falan öğreniyor yani. Şimdi biz ne yapalım hanımlar valla daraldım, tükendim ben. evladımı becerip terbiye edemedim, ben nasıl anayım diye soruyorum kendime. Bi dünya elin adamını evimize sokmuş, kapılar halılar falan leş bakmaya iğreniyorum, kan lekesi gibi şeyler var, temizlettik ama baktıkça midem bulanıyor Tayfun. Allah belasını versin, hep onun başının altından çıkmış bunlar. Oğlana öfkeliyim, atsan atılmaz satsan satılmaz. Hayata öfkeliyim, Kendi payımın böyle olması yıkıyor beni. Bir akıl verin hanımlar ben ne yapayım. Nefes alamıyorum artık.( kolpaçino filminden alıntıdır. Yaşanan herşey bir hayal ürünüdür Filmi seven ne kadar kişi varmış.)
Okurken üzüldüğüme mi yanayım sonundaki müthiş süprizli sona mı yanayım.
Yok benim bu siteden defolup gitme vaktim gelmiş....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X