bence direk söylemelisin bunu
görümcene canım ya anne değilde babanne deki çocuk kime nasıl hitap edeceğini kavrasın dersin olur biter
ne sen kırılırsın ne de o
bakıcımızın oğluma annem dediğini duymuş eşim birkez
çocuğun kafası karışır demiş tekrarlamadı birdaha
sen diyemezsen eşin söylesin önemli bir konu çünkü[/QUOT
evet bencede böyle diyebilirim...
Lütfen böyle seyleri sorun haline getirip kendinizi ve yuvanizi huzursuz etmeyin..Yani dese ne olacak? O cocugun annesi sizsiniz..Ve o cocukta bunu böyle bilecek emin olun:)...Hem ne güzel cocugunuzada cok iyi bakiyorlarmis...Mesela benim cocugumda kayinvalideme ( örnek olarak kayin validemin adi fatma diyelim ) fatma anne derdi...Yani nolcakki cocugu elinizdenmi alacaklar:) Yarin büyüdügü zaman istesenizde ona anne demez...
bence boyle birseyi sorun etmeyin.. cocuk bazen ona anne diyecek bazen banne ya da kendi hayal dunyasi ile bambaska birsey bulup diyecek..
ama zaten sizin annesi oldugunuzu hep bilecek, hissedecek.. kokunuzdan bile...
anaokulu ya da okul oncesine basladiginda, zaten hersey oturmus olacak..
ama simdiden kv ile aranizi bu mesele ile bozmayin. ne guzel cocugunuzu emanet etmissiniz, iciniz rahat..
Benim ikiz yeğenlerim var. O kadar çok seviyorum ki ben onları annem annecim diyerek seviyorum. Doğduklarından beri böyle bu. Ama bana teyze diyorlar. Anne demiyorlar. Çocuklar bizim gibi şekilci değiller. Duyguları ile hareket ediyorlar. Yani sizde sürekli onun yanında babaanne diyin çocuk zaten ona alışır. Merak etmeyin. Dediğim gibi çocukla sizin aranızda yani annesi arasında kimsenin koparamayacağı bir bağ var. Hele ki erkek çocuk. Bu asla değişmez. Anne onun için belki bir kelime ağızdan çıkan basit bir sözcük ama onun size olan bağı anne kelimesinin de ötesinde. Bence söylemeyin, yanlış anlarlar. Huzurun bozulur. Yanlş anlamayın kötü niyetle söylemiyorum ama sanırım kıskanıyorsunuz. Çünkü siz çalışıyorsunuz ve çocuğunuza babaannesi bakıyor. Bu da sizde kıskançlığa sebep oluyor. Bu çok doğal bir duygu. İstiyorunuz ki çocuğunuzun her saniyesi sizinle geçsin ama olamıyor maalesef. Onlar ne yaparsa yapsın oğlunuzun size olan sevgisi ve bağı azalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?