- Konu Sahibi basim dertte
-
Konu sahibi daha güzel bie açıklama ile cevap verecektir elbette ama dayanamadım. Ilkokula başlama yaşı ay ile hesaplanır, ay üzerinden ifade edilir. Saldırıya geçmeden önce bir arastırsaydınız keşke69 aylik ne Allah askina ya... siz hala ay hesabi yaparak cocugunuzu bebek gibi goruyorsunuz. 27 aylik kizima 2.5 yasinda diyip geciyorum ben. Onu bir birey olarak kabul etmeye baslamak icin lutfen artik ay degil yil hesabi yapin...
İlk okuldan okuldan ziyade sınıf öğretmeni çok önemli, çok iyi bir öğretmen bulun ; tavsiye edilen, tecrübeli, sevilen.Merhabalar.bir konuda değişik görüşlere ihtiyacımız var.
Oğlum Eylül'de 69 aylık olacak.ilk başta duygusal açıdan ve fiziksel açıdan ilkokula uygun olmadığını düşünüp bir sene daha anasınıfına gönderme kararı almıştık eşimle.fakat bu son aylarda okumayı öğrendi.5 basamakli sayıları okumayı öğrendi.sayilarla arası çok iyi .durum boyle olunca ilkokula gönderelim dedik.
Şimdiki okulundaki öğretmenler de oğlumun özel bir çocuk olabileceği dusuncesindeler.bizi tuzdeve yönlendirdiler.
Fakat oğlum dediğim gibi çok duygusal bir çocuk.sosyal yönden zayıf sayılır.kalabalik arkadaş grubuna giremiyor.birebir arkadaşlıkta iyi.ayrica okula da pek severek gitmiyor.
Şimdi sorun burda başlıyor.esim devlete gönderelim diyor.ben özele.ben ve öğretmenleri oğlumun devlette kaybolacagini ve korelecegini düşünüyoruz.
Eşim ise ben ikisine de gittim özelde çok mutsuzdum diyor.30 sene önceki devletle özeli kiyasliyor.
Göndereceğiniz devlette Ataşehir'de iyi olduğu söylenen ve 10000 gibi bir bağışla öğrenci alan okul.
Eşim bırak çocuk ilkokulda hayatını yaşasın.yaris atı yapma diyor.
Benimse derdim akademik başarıdan ziyade okulu seven,daha mutlu bir birey olabilmesi için özel.
Sizin deneyimlerimiz.,fikirlerinizi nelerdir?şimdiden herkese teşekkürler.
Araştırmak yerine bilgi sahibi olmadıkları konularda fikir yürütmek daha doğrusu dediğiniz gibi saldırmak daha kolay geliyor !!!Konu sahibi daha güzel bie açıklama ile cevap verecektir elbette ama dayanamadım. Ilkokula başlama yaşı ay ile hesaplanır, ay üzerinden ifade edilir. Saldırıya geçmeden önce bir arastırsaydınız keşke
69 aylik ne Allah askina ya... siz hala ay hesabi yaparak cocugunuzu bebek gibi goruyorsunuz. 27 aylik kizima 2.5 yasinda diyip geciyorum ben. Onu bir birey olarak kabul etmeye baslamak icin lutfen artik ay degil yil hesabi yapin...
Bil okulları 25 binden daha düşük fiyat verdi.fenerbahce koleji var.bir de asıl favorim denizatı vardı ama kayıtları dolmus25 bin liraya hangi okula gonderecksiniz?
Fiyati bu civarlarda olanlarin kadrosunda pek ogretmen bulunmuyor. Iyi arastirin derim. Eger saglam kadrosu varsa yollayin. Yoksa ben devleti tercih ederdim.
Cocugum okul caginda degil henuz. Yegenlerimden biliyorum ki kadrolar cogunlukla 2 yillik acikogretim veya formasyonu dahi olmayan kisilerle dolu.
Merhabalar.bir konuda değişik görüşlere ihtiyacımız var.
Oğlum Eylül'de 69 aylık olacak.ilk başta duygusal açıdan ve fiziksel açıdan ilkokula uygun olmadığını düşünüp bir sene daha anasınıfına gönderme kararı almıştık eşimle.fakat bu son aylarda okumayı öğrendi.5 basamakli sayıları okumayı öğrendi.sayilarla arası çok iyi .durum boyle olunca ilkokula gönderelim dedik.
Şimdiki okulundaki öğretmenler de oğlumun özel bir çocuk olabileceği dusuncesindeler.bizi tuzdeve yönlendirdiler.
Fakat oğlum dediğim gibi çok duygusal bir çocuk.sosyal yönden zayıf sayılır.kalabalik arkadaş grubuna giremiyor.birebir arkadaşlıkta iyi.ayrica okula da pek severek gitmiyor.
Şimdi sorun burda başlıyor.esim devlete gönderelim diyor.ben özele.ben ve öğretmenleri oğlumun devlette kaybolacagini ve korelecegini düşünüyoruz.
Eşim ise ben ikisine de gittim özelde çok mutsuzdum diyor.30 sene önceki devletle özeli kiyasliyor.
Göndereceğiniz devlette Ataşehir'de iyi olduğu söylenen ve 10000 gibi bir bağışla öğrenci alan okul.
Eşim bırak çocuk ilkokulda hayatını yaşasın.yaris atı yapma diyor.
Benimse derdim akademik başarıdan ziyade okulu seven,daha mutlu bir birey olabilmesi için özel.
Sizin deneyimlerimiz.,fikirlerinizi nelerdir?şimdiden herkese teşekkürler.
Bı ilcedeyim 500 TL anaokuluna bağışı şikayet et dediğin için arkadaşıma utanıyorum :/10.000 bagista kaldim ben
Siz ilkokula gönderirken söylemeyin olur mu:)69 aylık nedir Allah aşkına ya, yaşını söyleyemiyor musunuz, hastasıyım şu annelerin ay mevzusuna ,
18 aylık bıdı bıdı. yav he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?