- 21 Nisan 2013
- 1.802
- 1.790
- 408
- Konu Sahibi basim dertte
-
Ya bilemedim cidden 10bin lira fazla geldi bana. Tabiki devlet okullarında durum bu ama o devlet okulunda mutlu olacağının da garantisi yok ki. 10 bin lirayı verip pişman olmayacağınızın da garantisi yok.Evet benim düşüncem de bu yönde zaten.ilkokulda biraz para veririz sonrasında bursla okur diyorum.esimde garanti olmayan bişey diyor.
Eşim fazlaca sağlamcidir:)
Bagis yapilmali, okullarin imkanlari ne kadar iyileşirse cocuklara faydasi olur da 10.000 baya ozel okul parasi...Bı ilcedeyim 500 TL anaokuluna bağışı şikayet et dediğin için arkadaşıma utanıyorum :/
Benim çocuğumu verdiğim anaokulu devletin öz bakım ücreti altında cüzi miktarda alıyorlar aylık sabahçı daha uygun öğlenci iki kat fiyatı
Okul mis gibi yemeklerde iyi markalar kaliteli gıdalar kullanılıyor her türlü etkinlik yapılıyor
Eğitimde bı farklılık gorse insanımız o bağışları yapar
Kendi okul dönemimde okul müdürüyle aile birliği başkanın paraları yediğini duymuştum
Hakikaten de okul da çivi cakilmiyordu o kadar kermes yapılıyordu hatta sınıfın kapısı kırıldı diye bizi derse bile almamisardi tüm sınıf para toplayıp yaptıralım diye ...
Mesela ben aylık 100 lira rahat veririm devlete bagisi
Keşke kaliteli bı yer olsa da devlette gözümuz kapalı destek olsak
Birebir eşimin düşüncesi:)ama dediğim.gibi benim.butun.kaygim.okul başarısı değil.Bence özel okula gidiyor gibi oğlunuz adına birikim hesabı açıp her yıl onbinlirayı atın tabi bunun için kararlı olmak gerek üniversite çağına geldiğinde yurtdışında özel okutun o zaman ona Harika bir kariyer ve hayat fırstı sunarsınız
Evet bu cumartesi oglumu tuzdevin sınavına sokucaz.zaten ona göre tekrar bir karar aşamasında oluruz.yetenekli çocuklara özel okullar burs verıyor..
Adres bölgesinde değiliz maalesefHiç bir devlet okulu 10bin tl bağış alamaz. Yasal dayanağı olmadığı gibi, yasak ayrıca. Adres bölgesinde iseniz o okulun otomatik e-okul üzerinden öğrenci zaten okula yerleşmiş oluyor.
10bin tl talep ettikleri için şikayette bulununuz lütfen.
Çünkü 1. Sınıfta okul kayıtları çocugun ayına göre yapılıyor.rapor, dilekçe vs. Ayına göre alınıyor.konuya icerikli bir yorum yapamiicam, ama bisey soylemek istiyorum. 69 aylik nasil bi terimdir, inanin hesap makinemi actim yasini anlayabilmek icin. 6 yasina girmek uzere desenize, 6 yasina girecek olacak cocukta ay mi sayilir hala.
Ay bir çocuğa böyle davranırsanızLorentz gibi olur çıkar.
Edebiyle büyüsün, ama yaş grubu içine girsin.
Babası reel düşünüyor.
66 aylıktan itibaren gidebiliyor. Ama pedagoglar 72 ayını doldurmuş olmasını öneriyor.benim oğlumda kasım doğumlu anlamadığım
okul yaşı geldiğinde okullar açıldığında 70 aylık
olacak 72 de mecburmuş ya nasıl oluyor 2 ay için 1 sene
mi atlıyor zaten küçükler diye 1 sene sonramı vermeliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?