Doğuma Hazırlık Oğlumuz için isim desteği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi ismi tercih edersiniz,oğlumuz için isim arıyoruz

• Ankete Katılan
    177
Ben de sevemedim o yuzden başka isim önereceğim.

Mirza
Bahadır
Sîna
Tuğrul (Ertuğrul yerine)
Erhan
Kubilay

Baybars ve haktana göre ertuğrul gayet iyi bence diyer ikisi çok itici geldi bana

Bunlardan birini seçmeye mecbur muyuz ya? :) Hiçbirini beğenmedim. Boş bırakıcam bu soruyu. Şahsi fikrim, çocuğunuza ağır anlamlı isim koymayın. İlk Türk devletinin kurucusu isimli bir çocuk 21. yüzyılda ne yapacak? İsmin karakteri etkilediğine gönülden inanıyorum. Çocuğu yok yere bunalıma sokmayın. Gerçek hayatta karşılaşmış olsak bu aklı vermek haddime değil diye düşünürdüm ama burada konu açtığınıza göre fikrimi söyleyeyim dedim.

Allah kavuştursun :)

Başka türk ismi araştır oğluma Muhammet koydum bidaha olursa türk ismi istiyorum bu sefer inşallah Ertuğrul da güzel

Yorumlara baktım da "cok kötü, hiçbirini beğenmedim" yazmanız hic hoş değil. Konu sahibi bu 3 ismi beğenmiş ve anket açmış. Bi fikriniz varsa oy kullanirsiniz. Ya da kibar bir şekilde şunları da önerebilirim dersiniz ama bu yorumlar çok kırıcı bence.
Evet ben de bu isimlerden birini kendi çocuğuma koymazdim ama bir başkası da benim koyduğum ismi koymazdi. Bu böyledir zaten ama kimse kimsenin düşündüğü isme kötü, o ne ya şöyle böyle deme hakkına sahip değildir bence

Haktan arabesk rapçi mahlası çağrışımı yaptı bende.

Baybars ı-ıh sanırım bahsettiğiniz hükümdardan yola çıkılarak ismi aybars konmuş bir yetişkin tanıyorum. İsmi zorlama gelmiyor bana aslında ama yazarken farkettim ki kağıt üzerinde zorlama bir isim

Ertuğrul'dan yana kullanıyorum ben oyumu.

Buarada benim ismim çok sık rastlanılmayan bir isim, herhangi bir kelimeyle çok bi kafiyesi yok sanırım ahaha baybars mı yok artık baypass tarzı dalga geçmelerle karşılaşmadım ama küçükken hiç sevmezdim ismimi çünkü asla tek seferde anlamazdı soran insanlar. En benzer en yaygın isim hangisiyse onunla karıştırırlardı.O yüzden klasik isimleri daha kullanışlı buluyorum.

Ben "Hiçbiri" diyorum.
Bu üç isim dışında başka isimler de düşünmelisiniz bence.
İlla Türk büyüklerinin birinin ismi olsun diyorsanız daha güzel isimler var.
Tabi tercih sizin.

Haddim olmayarak hicbirini begenmedigimi soyleyeyim.
Ben Barış koydum oglumun adini. Kisa, sade bir isim olsun istedim.

Baybarsa verdim oyumu.

Ertuğrul güzel isim ama özellikle çocukluk döneminde fazla uzun ve söylenişi zor kaçabilir.

Haktan ismini bilmiyorum açıkçası, çok sert geldi söylenişi.

Baybars da sonraki iki sessiz sevebiyle zor söyleniyor ama diğerlerine nazaran daha kolay:)

Ben de Baybars ismini çok seviyorum. Hatta oğlumuza bu ismi vermeyi çok istedim. Ama eşim istemedi. Söylemi zor dedi. Biz de Furkan Akif koyacağız inşallah. Sayılı günümüz kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…