• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglumuzun gelmesini istemiyor :(

Olympea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
1.384
2.191
83
Merhaba. Oğlum bir yaşında ve ben hafta ici 08.00-18.00 calisiyorum.ben isteyken oğluma annem bakiyor. Hafta ici işten geldigimde yorgun oluyorum yine de elimden geldiğince ilgilenip oynuyorum. Esim gezmeye giderken oglumuzu yanimizda istemiyor. Hafta ici veya sonu bi yere mi gidilecek oğlanı annene bırak diyor. Her hafta sonu gezmeye gitmek istiyor ve hep oğlanı bırak duyup duruyor. ben tabi ki birakmiyorum oglum gelmezse ben de gelmem diyorum. Ama esimin bu oğlumu yanimizda bi yere götürmek istemesi surekli bunun tartışmasını yapmaktan biktim. Artık oğlanı bırak dediğinde sinirim tepeme çıkıyor. Şu an da arkadaşlarıyla iftara çıktı hala gelmedi. Işten cikinca oğlumu alıp eve geldim ve 10 dk önce oglum uyudu iki lokma ancak ağzıma koyabildim. Annen yardım etsin diyor. çok karışık yazdim evet cok yorgunum toparlayamiyorum. Yoruldum.

Merhaba. Oğlum bir yaşında ve ben hafta ici 08.00-18.00 calisiyorum.ben isteyken oğluma annem bakiyor. Hafta ici işten geldigimde yorgun oluyorum yine de elimden geldiğince ilgilenip oynuyorum. Esim gezmeye giderken oglumuzu yanimizda istemiyor. Hafta ici veya sonu bi yere mi gidilecek oğlanı annene bırak diyor. Her hafta sonu gezmeye gitmek istiyor ve hep oğlanı bırak duyup duruyor. ben tabi ki birakmiyorum oglum gelmezse ben de gelmem diyorum. Ama esimin bu oğlumu yanimizda bi yere götürmek istemesi surekli bunun tartışmasını yapmaktan biktim. Artık oğlanı bırak dediğinde sinirim tepeme çıkıyor. Şu an da arkadaşlarıyla iftara çıktı hala gelmedi. Işten cikinca oğlumu alıp eve geldim ve 10 dk önce oglum uyudu iki lokma ancak ağzıma koyabildim. Annen yardım etsin diyor. çok karışık yazdim evet cok yorgunum toparlayamiyorum. Yoruldum.

Acaba kendisiyle ilgilenilmesini mi istiyor esiniz? Insanlar genelde cocuklariyla birlikte haftasonu plani yapar cunku

evde ilgileniyor mu çocukla?
Simdi hakkini yemiyim.lgilenir kucağına alır oynar. 9. Aya kadar o uyuttuyordu kucağında. Sever sarılır. çok sukur evladım var der ama dışarı çıkacağımız vakit x i annene bırak dönünce bol bol oynariz der. Ya da şimdi olduğu gibi işten gelirkenden çıktı gitti annemden yardım isteseydin ya diyor.

Size cvp yazacagim diye ustume cay döktüm cunku hemen yazmak istedim. Benim kocamda seninkinin tipkisi tipkisiydi. Aynen dedigin gibi cocugu zaten goremiyoruz vakit gecirmek istesem hemen ya uyut ya anneme birakalimlar baslardi. Sinir krizleri gecirdim kac kez ben bu cocugu baskasindan peydahlamadim senin be bu cocuk diye. Oglum da esim ona sevgisini gostermedigi icin ona karsi cok soguk ve hircindi. Bir gun oturduk konustuk. Ben seninle vakit gecirmek istiyorum ve ikinci bir cocuk istemiyorum dedi. Gayet net bir sekilde. Ben de tamam o zamam baska cocuk yapmayalım ama sen de oglumuzza duzgun davran dedim.
Bu surecte de esim ve oglumu cok yuzgoz etmedim ama esime surekli gelince seni sordu seni sayiklayarak uyudu falan filan dedim. Ve bu surecte gzolemledim ki esim hayatinda babasindan ailesinden hic sevgi gormedigi icin hem babalik nasil olur bilemedi hem de hayatinda onu gercekten sevip ilgi gosteren bir ben oldugum icin beni kaybetmekten korktu. Ben de esime daha fazla sevgi gostermeye basladim. Hayatimin odak noktasinda oglumuzun olmadigini gosterdim. Ona pat diye gidip kahveye cikardim falan. Simdi oglum 2 yasinda disari cikmak artik daha kolay cocuk da daha uyumlu cok sorun cikarmiyor.

Back
X