Görsen ilk başlarda dünyanın en iyi adamı. Ee allahtan korkuyor namaz kılıyor kuran okuyor ezbere biliyor okumuş etmiş oh ne güzel kendimi yetiştirmiş bir adam diyorsun sonra bir bakıyorsun narsist babanın aşık ananın oğluymuş. İlk başlarda böyle kıymetli değildi ne zaman benle evlendi o zaman kıymete bindiRabbimiz koruyor akıl veriyor göz veriyor evlenmeden önce bin tane belirti yolluyor seviyorum ya diyene Rab napsin.Al çek diyor .Sonrada kader diye oturup ağlanmaz ama .En güzel yullarin anası danası derken bitiyor.Ne gerek var ya hayatı zorlastirmaya birsürü güzel yetişmiş adam varken
Kavgadan korkarak yıllarını mı geçireceksin ? Kavga çıksın sonu ne olursa olsun. Bunlarla ömür geçmez herkes kendine çeki duzen verecek.Görsen ilk başlarda dünyanın en iyi adamı. Ee allahtan korkuyor namaz kılıyor kuran okuyor ezbere biliyor okumuş etmiş oh ne güzel kendimi yetiştirmiş bir adam diyorsun sonra bir bakıyorsun narsist babanın aşık ananın oğluymuş. İlk başlarda böyle kıymetli değildi ne zaman benle evlendi o zaman kıymete bindi
Artık aksiyon almalısın arkadaşım eşin miymintinin teki sen cabbar ol deliye bagla kocana kufur mu edildi hemen hop herkes ağzını toplasın de seni yemeğe mi çağırmadılar ara siz ne yapmaya çalışıyorsunuz de olay çıkart ya olmayacak böyle inan olay çıkartır diye korksunlar sendenNiye her şey de karısı var hamile zorlu hamilelik geçiriyor daha yeni evine gitti diye düşünmeden seni arıyorlar dediğimde kaç kere söylediler senden çok rahat isteyebiliyoruz diğerlerinden isteyemiyoruz sen daha içtensin annem babam beni seviyor benden istiyor ne biçim şeytanca konuşuyorsun senin yaptığın şeytanlık. Sevgi de oğluna şerefsiz namuzsun pezevenk diye hitap edip kocaman adam olana kadar da ve hala daha dövmesi her halde. Bir gün bak sana ağır küfürler ediyor pezevenk falan diyor ben senin karınım benim zoruma gidiyor konuş ben saha fazla sana böyle küfür etmesine dayanamıyorum biri duysa neler düşünür hakkımızda demiştim. Öyle yani ne bileyim anlatınca rahatladım güç buldum sizlerden
Çok haklısın. Az önce telefonda yine tartıştık. Ne var iyilik yaptım benden istiyorlar sen şeytansın. Boşarım şeni gözünün yaşına bakmam diye tehdit ediyor. Boşarsan boşa artık bende kurtulurum ağlayacak olan kim bayram ederim o gün dedim. Söylendi söylendi telefonu kapattı 5 dakika sonra geldiKavgadan korkarak yıllarını mı geçireceksin ? Kavga çıksın sonu ne olursa olsun. Bunlarla ömür geçmez herkes kendine çeki duzen verecek.
Bir damla daha akıtma o gözünden ahin olsun sen ağlat milletiÇok haklısın. Az önce telefonda yine tartıştık. Ne var iyilik yaptım benden istiyorlar sen şeytansın. Boşarım şeni gözünün yaşına bakmam diye tehdit ediyor. Boşarsan boşa artık bende kurtulurum ağlayacak olan kim bayram ederim o gün dedim. Söylendi söylendi telefonu kapattı 5 dakika sonra geldi
Onu da yaptımArtık aksiyon almalısın arkadaşım eşin miymintinin teki sen cabbar ol deliye bagla kocana kufur mu edildi hemen hop herkes ağzını toplasın de seni yemeğe mi çağırmadılar ara siz ne yapmaya çalışıyorsunuz de olay çıkart ya olmayacak böyle inan olay çıkartır diye korksunlar senden
Cantani al bi süre ailen varssValla burama kadar geldim… bence abartmıyorum ve artık dayanamıyorum. Saat 21:00 eşim daha yeni ailesinin yanından eve geldi. Eve gelir gelmez annesi arayıp dayının karısı ameliyatı olmuş beni hastaneye götür müsün diye kocamı aradı. Ziyaret saati bitmiştir anne almazlar demesine rağmen olsun dayın kapıya iner dedi. Kayınpederim evde ve yaşlı değiller. Arabaları da var kapıda. Neymiş götürmek istemiyormuş. Başka oğluda var. Ve onun evi onlara daha yakın. Bugüne kadar zerre iyilikleri dokunmadı. Düğünümü sözümü istememi her şeyimi yemin ederim ki eşim yaptı zerre ne maddi ne manevi destekleri olmadı. Yakın oturan kaynımın ise her şeyine koşarlar çocuklarına bakarlar, kaynanam yemek yapar yollar daha neler neler… Ve ben 12 haftalık hamileyim çok zorlu geçiyor süreçim hep kusuyorum 6 kilo verdim o derece zorlu bir süreç benim için… ona rağmen çağırıyorlar. Eşimin kendi işi her akşam zorla yemeğe çağırıyorlar yediriyorlar. Eşim eve gelirken ben annemde yedim sana dışarıdan ne alayım diyor… bir kapa yemek koyması zor olmasa gerek. Daha bir sürü şeyler var da hamileliğin verdiği şeyden mi bilmiyorum ama dayanamıyorum ya böyle çığlık atasım var. Kaynamam kocasından göremediği sevgiyi resmen oğlunla yaşamaya çalışıyor. Allaha havale ediyorum. Anlatıp rahatlamak istedim. Dayanamıyorum çünkü
Ay kuzum kaynanam ölse kocam mezarlıktan gelmez bu seferİlgi sizdeyken siz kıymetli evlilik eskidikçe anası kıymetli olur sizin duruma yapacak birşey yok çektiğiniz yere kadar boşuna sinir olmayın .İlerde değişse bile ne fayda kimisi yazıyor şimdi şöyle şimdi böyle ne farkeder ya en güzel cicim yılları bitince ben benden geçince ister düzelsin ister bozuk kalsın.Zaten anneyi kaybedince eşini annesi yerine koyup eyvah olup düzeliyorlar yada anne iyice yaş alıyor bu sefer gelinin dediği oluyor geline ihtiyaç oluyor ondan . Yemişim öyle düzelmeyi şahsen hiç gerek yok
Aynısını defalarca söyledim eşime her kavga da benim gibi salağı bulman zor. Eski sevgililerin çok akıllıymış ben aptalmışım göremedim kurtulamadım dedim benden boşan ben kurtulurum ama sen bırak bir daha evlenmeyi bin tane de alsan kimse seni çekmez. Ama gerçekten ailemle kalacağım galiba . Hepinizden Allah razı olsun. Güç oldunuz bana hamilelik vs derken kendimde buldum suçu ama düşündüm ben diye suçlu olayım yaşananlar ortada Allah şahit ben dik duracağımCantani al bi süre ailen varsslütfen kafani dinlemeye git. Baş başa bırak onları.. eşin biyerden sonra bıkacak. Bıkmasa bile hasta ruhları layık olduğu yerde bırakmış olcaksın. Bir insan eğer evli olduğunun farkında değilse , ve ailesi artık ilk etapta eşi sonra annesi babası olduğunun farkında değilse bu iş çok zor geçmiş olsun. Bu adam evlilik adamı kesinlikle değil, bırak senle şuan evli olmayı boşansa bidaha evlense aynını yaşar hatta daha beter olur kimse kimseyi tolere edecek sabıra sahip değil hele ki bu devirde iyi insana denk gelmek en zor şeylerden biri. Akıllı ol kendini yıpratma kendinden ödünç verme al çantanı benden bukadar de çık o evden.
Canım eşin de suçlu ya bir oturup konuş istersen. Hamilesin seni yalnız bırakmaması lazım. Hamileliğimin başlarında eşim iftar vakti markete gitti ekmek falan lazımdı herhalde tam hatırlamıyorum yarım saat falan geçti iftarın üzerinden. Ortalığı ayağa kaldırmıştım Djjdkdkdk kayınvaliden seni arayıp soruyor mu bilmiyorum bu detayı vermemişsin. Biraz tavırlı veya sert olabilir misin? Gerçi buna rağmen sana anlayışlı olmaları lazım özellikle bu zamandaValla burama kadar geldim… bence abartmıyorum ve artık dayanamıyorum. Saat 21:00 eşim daha yeni ailesinin yanından eve geldi. Eve gelir gelmez annesi arayıp dayının karısı ameliyatı olmuş beni hastaneye götür müsün diye kocamı aradı. Ziyaret saati bitmiştir anne almazlar demesine rağmen olsun dayın kapıya iner dedi. Kayınpederim evde ve yaşlı değiller. Arabaları da var kapıda. Neymiş götürmek istemiyormuş. Başka oğluda var. Ve onun evi onlara daha yakın. Bugüne kadar zerre iyilikleri dokunmadı. Düğünümü sözümü istememi her şeyimi yemin ederim ki eşim yaptı zerre ne maddi ne manevi destekleri olmadı. Yakın oturan kaynımın ise her şeyine koşarlar çocuklarına bakarlar, kaynanam yemek yapar yollar daha neler neler… Ve ben 12 haftalık hamileyim çok zorlu geçiyor süreçim hep kusuyorum 6 kilo verdim o derece zorlu bir süreç benim için… ona rağmen çağırıyorlar. Eşimin kendi işi her akşam zorla yemeğe çağırıyorlar yediriyorlar. Eşim eve gelirken ben annemde yedim sana dışarıdan ne alayım diyor… bir kapa yemek koyması zor olmasa gerek. Daha bir sürü şeyler var da hamileliğin verdiği şeyden mi bilmiyorum ama dayanamıyorum ya böyle çığlık atasım var. Kaynamam kocasından göremediği sevgiyi resmen oğlunla yaşamaya çalışıyor. Allaha havale ediyorum. Anlatıp rahatlamak istedim. Dayanamıyorum çünkü
Elden ayaktan mı düştüler her gün her gün ne isteyebilirler bu kadar?düşünmeden seni arıyorlar dediğimde kaç kere söylediler senden çok rahat isteyebiliyoruz diğerlerinden isteyemiyoruz
Şuan hamilemisin? Ay ne olur hamile değilim de çocuk yoksa rahatsındır diye rahattca attım mesajı ama yine de kendini topla yıpratma bu bir hastalık kadın oğlunu kendine bağımlı olarak yetiştirmiş hasta ruhlu insanlar bunlar benim arkadaşımda böyle biriyle evliydi kız artık internetin fişini çekiyordu kocasından habersiz sabah akşam telefon ne yemek var ne bi televizyon seyretmek beraber sohbet etmeye kalksa eşiyle anasından konu açılıyor kadın cinnet geçiriyordu arkadaşım ya.. sakın bunu kendine yapma 2. Planlık biri değilsin.Aynısını defalarca söyledim eşime her kavga da benim gibi salağı bulman zor. Eski sevgililerin çok akıllıymış ben aptalmışım göremedim kurtulamadım dedim benden boşan ben kurtulurum ama sen bırak bir daha evlenmeyi bin tane de alsan kimse seni çekmez. Ama gerçekten ailemle kalacağım galiba . Hepinizden Allah razı olsun. Güç oldunuz bana hamilelik vs derken kendimde buldum suçu ama düşündüm ben diye suçlu olayım yaşananlar ortada Allah şahit ben dik duracağım
Ne araması kuzum. Özel hastaneye gitmek istiyorum dedim diye ve kanama alanım var zorlu bir hamilelik ona rağmen devlette git diye kıyamet kopardı kaynanam ve bende çalışıyorum maaşımda günümüz şartlarına göre iyi belediyedeyim . Ve eşiminde parası var durumumuz şükür iyi ona rağmen. Özele gitmek istiyorum diye kıyamet koptu. İki gün yemek gönderdi eşime hep Allah razı olsun gönderiyor falan diyip hep hediyesini aldım ettim sonra duydum ki arkamdan o kadar yemeğimi yiyor hiç eline sağlık bile demedi demişCanım eşin de suçlu ya bir oturup konuş istersen. Hamilesin seni yalnız bırakmaması lazım. Hamileliğimin başlarında eşim iftar vakti markete gitti ekmek falan lazımdı herhalde tam hatırlamıyorum yarım saat falan geçti iftarın üzerinden. Ortalığı ayağa kaldırmıştım Djjdkdkdk kayınvaliden seni arayıp soruyor mu bilmiyorum bu detayı vermemişsin. Biraz tavırlı veya sert olabilir misin? Gerçi buna rağmen sana anlayışlı olmaları lazım özellikle bu zamanda
Oo işleri bile düşmese. Oğlum seni çok özledik gel derler. Yeğenlerini bakıyor annesi iki tane onları bahane edip onlar da seni özledi kocaman oldular gel derlerElden ayaktan mı düştüler her gün her gün ne isteyebilirler bu kadar?
hamileyim ama bunu hiç sorun etmiyorum tek başıma evimi alıp çocuğuma bakacak güçteyim inşallah. Aynısını yaşıyorum. Yaşayan bilir zaten. Hamile olmayı ben istedim en kötü aman damızlık olarak kullandım derimŞuan hamilemisin? Ay ne olur hamile değilim de çocuk yoksa rahatsındır diye rahattca attım mesajı ama yine de kendini topla yıpratma bu bir hastalık kadın oğlunu kendine bağımlı olarak yetiştirmiş hasta ruhlu insanlar bunlar benim arkadaşımda böyle biriyle evliydi kız artık internetin fişini çekiyordu kocasından habersiz sabah akşam telefon ne yemek var ne bi televizyon seyretmek beraber sohbet etmeye kalksa eşiyle anasından konu açılıyor kadın cinnet geçiriyordu arkadaşım ya.. sakın bunu kendine yapma 2. Planlık biri değilsin.
Koca var koca var. Kocama göre de bana ne istediğimi sorması bile büyük lüksBenimde hamileligim cok zor gecti kimi zaman disardan yedik kimi zaman makarna yaptik gectik
Tencere gorsem kusan biriydim
Ama hicbir zaman kocam ben yedim sana ne alayim demedi
Belki esinizin ailesi arizadir ama esiniz de normal degil bilesiniz
Size seytan dusunceli diyebiliyor ve siz hala kaynanam bir kap yemek koyabilirdi diyorsunuz
onu bunu suclamayin
Esiniz problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?