Oğluna aşık kaynana!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki eşin diyemiyor mu “benim eşim hamile, yemeğimi onunla yiyeceğim gelemem” veya “benim işim var kardeşim seni götürsün” diye? Her şey de kaynananın suçu değil

Kaynanan tam deli orası ayrı da 12 haftalık karısına daha kocası merhamet etmiyosa elin anası babsı hiç etmez sorun kv falan değil eşin

Zaten ülkece sorunumuz ağzında dua olan herkesi iyi sanmamız ya şimdiden bi de bunu dert esin istemem ama lohusalığınız ve sonrası çok daha zor olacak. Ya senin çocuğunu kendisi sahiplenmeye kalkacak o kadın, oğlumun yavrusu benim yavrun diye ya da tam tersi kocanı doldurup doldurup üzerine salacak ve kocan evden ayrılacak. Eğer boşanma niyetin yoksa kendini bunlara karşı hazırla. Ailenle bir yol çiz, ne şekilse seninle olacaklar, sınırlarını belirlemek için planını yap.

Yazık kendi hayatınız yetmemiş, kocamı eve bağlarım diyerek bir de çocuk yaparak onun hayatını ziyan ediyorsunuz. 2.yi yapmayın en azından.

Bu onların sorunu, diğer oğlu sınırı koymuş kendini ve ailesini kurtarmış, sorun sizin baba yapmakta sakınca görmediğiniz yetişkin bile olamamış embesil kocanızda.

Sorunun kaynağı komple eşin zaten. Çok mu lazımdı bu adama hamilelik? Ben bu kadınların inatla hamile kalma sevdasını anlamıyorum gerçekten ya.

Gerçekten nereden buluyorsunuz bu olmamış adamları?

Doğru boşatmayıp üstüne 3 tane daha aldırırlar
Valla hayatım Diyarbakırlıyım kürdüm bizim buralarda kimse kimsenin üstüne 3 tane daha almadı alamadı daha , siz nerde yaşıyorsunuz merak ettim doğrusu , hatta bizim erkekler kadınlarının üzerine titrer genelleme yapmasak mı?

Ayrıca madem 3 tane getiriyorlar ya, neden bu adamı baba yaptınız başka adam kalmamış mıydı sizin oralarda da gelip bunu buldunuz ?

Zamanında sizin de problemleriniz olmuş ki kucağınızda çocukla yallah demişsiniz ? Ve eşiniz de düzelme olmuş ! Kendi ağzınızla söylüyorsunuz bunu ? Kimseyi koruduğum yok olayları çarptırmayın ? Bende 19 yıllık evliliğiniz sizin psikolojinizi baya yıpratmış üsluba bakar mısınız? Ya okuduğunuzu anlamanız da problem var ya da şuan ağır bir depresif durumunuz var.

Eşinizde bu potansiyeli görüyorsanız niye hala evlisiniz belki kumam iyi biri çıkar anlaşırız diye mi bekliyorsunuz
Ya ne alakası var !! Potansiyel mi var dedim. Benim adıma konuşmayın. Fikrinizi beyan edin çok güzel ama yok anlaşırız diye mi bekliyorsunuz gibi abest cümleler neden ?

Yok kuzum bulamadım. Senin kocanla aranızda mutluluklar

Bu yorum ele dokunur bir şey olsa inanın öperim alnıma koyarım. Böyle güçlü kadınları görmek çok gurur verici. Bu ülkede kadın olmak, hayatta kalmak bu kadar zor iken, kendi canımızı, kendi değerimizi, kendi namusumuzu kendimiz dimdik ayakta durup korumak zorundayız. K.peder eşine p.... derken aslında kendisine başka bir imada bulunan adama gereken cevap orada verilmeli. O adam orada kendisine sunulan lakabı kabul edebilir ama ben orada o adama haddini bildiririm. Oğlun p.... ise ben sattığı o..... muyum derim... Yazıklar olsun böyle adamlara. Adam bile denmez, cücük olur bunlardan anca... Böyle olacaksa evlilik hiç olmasın, evde kaldı desinler.... Midem bulandı. Allah kadınları böyle insanlardan korusun, saklasın...

Sorunun kaynağı komple eşin zaten. Çok mu lazımdı bu adama hamilelik? Ben bu kadınların inatla hamile kalma sevdasını anlamıyorum gerçekten ya.
He inatla hamile kaldım. Özellikle dedim ki nolur hamile kalayım yalvardım. Tövbe estağfurullah..

Konuşsam ve konuştuğumda oldu bana şeytan düşünceli diye tepkiler verdi. Allah rızası için iyilik yapıyormuş.
Sizde boyle adama ödül olarak çocuk yaptınız. Çok yerinde ve aklı başında bir davranış tebrik ederim.

Aminnn. Rabbim böyle insanların gerçek yüzünü en erkeninden göstersin ki kurtula bilsin kadınlarımız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…