Oğluna aşık kaynana!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Gerçekten kendimi güçlü hissediyorum böyle güzel şeyler yazanları görünce
 
Üzmeyin kendinizi paranız var işiniz var bebek olsun çok kafanız atarsa bı rest ceker bakarsınız noluyor en kötü ne olabilir .İster düzelir iyi eş baba olur isterse de kendi bilir .Sizde destek aileniz var dediğim gibi işiniz var size hicbirsey olmaz o düşünsün
 
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Gerçekten kendimi güçlü hissediyorum böyle güzel şeyler yazanları görünce
Güçlü ol pes etme.Bizler çok güçlü kadınlarız anneleriz.Kimsenin olmamış çocuğunu manyak ailesini çekme zorunluluğumuz yok.Ya herkes kendine çeki düzen verecek ya da hayatımız nasil güzel olacaksa her şeyden vazgeçip yolumuzu çizeceğiz.
 
Çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
 
Gerçekten çok doğru. Biz güçlüyüz artık ben kendimi düşüneceğim iyi ki varsınız
 
Size inşallah hayırlı doğumlar dilerim biraz daha sesinizi çıkarın ilerde dediğim gibi sizi kaybeden vursun kafasını
 
Kürtlerde boşanmak gunah gibi bisey yani çok şaşırdım bu ailenin Kürt olmasına çok acayip
 
Her akşam oluyor ve bende artık bebeğe yazık dışardan yemek olmaz diye kendi aileme gidiyorum. Ben akşamları ailemde yiyorum o da kendi ailesinde yiyip içip istediği zaman beni alıyor

Neden kabul ediyorsun, eve alma bu dangalağı. Anasında kalsın gelmesin eve
 
Yemek yapmaya halim yok mutfak kapısından bile geçemiyorum diye kendimi suçlu hissediyorum susuyorum ama psikolojim bozuldu
O zaman eşiniz mutfağa girip yemek yapacak bir zahmet. Dışardan yemeniz sağlıklı değil hergün zaten. Bir de hamileyken kocanın ilgisizligi unutulmuyor . Bir de lohusalık ve doğumda.
Şimdiden kavganizi edin bu konuda. Yoksa ömür boyu bu günleri hatırlayıp kocanıza sinir olacak sikça da kavga edeceksiniz. O da AA ne varki bunda geçmiş gitmiş unut artık diyecek .
Velhasıl olay üstündesiniz hazır şimdi yapın kavganızı. Siz özel aşçısı değilsiniz ayrıca yemek yapamayacak durumdasınız bir zahmet eşiniz girip yapsın. Onun da bebeği. Siz de hayat arkadaşınız . Ona konfor sağlayan köle değil. Valla erkekler hamile kalıyor olsa kesinlikle çocuk doğurmazdi. Dogursa da çocuğa bakmaz ev işi zaten yapmazdı.
Bu tarz konuları okuyunca erkek nefreti geliyor bana. Misal şu durumda bir kadın sizin ev arkadaşınız olsaydı kesinlikle işten gelir size yemek yapardı. İnsanda az vicdan merhamet olur
 
Ailesine gitmek en doğal hakkı ama her gün her gün bir de yemek yiyorsa sıkıntı vardır cıngar çıkarırdım bu hiç tolerans gösterilecek bir şey değil. O sınırı çizecek tek kişi eşiniz. Annelerine kızıyoruz da bazı erkekler evliliği ev arkadaşı olmak sanıyor.
 
Bu gibi durumları çok yaşadım arkadaşlarda yazmış buna izin veren eş oluyor genelde tavrını koysa istemese zaten k.v yapamaz. Kayınvalideler genelde oğullarından kopmamak adına eşleri olsa dahi bu tip durumları bahane ederek oğullarını yanlarına çekiyorlar ve bu saçmalıklar silsilesi hiç bitmiyor.benim eşim çocuktan sonra ve kardeşiyle arası açılınca biraz değişti artık eskisi gibi saçmalayamıyor kayınvalidem hatta şikayetini dile getiriyor bana karşı eskisi gibi değil diye. Sen ne kadar anlatmaya çalışsan da olmaz tartışma çıkar bu sefer en iyisi biraz çaktırmadan yürütmek işleri yani çağırınca hemen bende şöyle bir plan yapmıştım kafamda ama yapamıyorum falan diye alttan alttan olayları azalmaya çalış
 
O hamilelik ve bulantı dönemlerini yaşamış biri olarak keşke kapı çalsa da bir bir kap yemek getirse diye düşünürdüm heppp. Kaynanan çok ayıp etmiş. Çağırsa ve gitmesen bile o yemeği sana göndermeli. Hadi kaynanan göndermedi niye eşin istemiyor ?? Veya gelip evinde yemiyor ??
 
Neden kabul ediyorsun, eve alma bu dangalağı. Anasında kalsın gelmesin eve
Doğru iyi bir şekilde söylesem bile kavga çıkıyor. Ama durum şu iki eli kanda olsa bile gider. Bir kere pikniğe diye çıktık. Aradan yarım saat geçmedi annesi karpuz istiyoruz alır mısın dedi ve yemin ediyorum market iki üç bina yanlarında , bizim evde uzak pikniğe gittiğimiz yerde öyle ve biz o piknikten onlar aradıktan yarım saat sonra kalktık. Ve eşim beni bırakıp onlara karpuz almaya gitti. Yaşlı olsalar muhtaç olsalar ben bakarım. Ama yaşlı değiller kaynanam eltimin kızına bakıyor 4 yaşında bir de görümcemin kızına bakıyor 1 yaşında. Bu zamanda gençler bile bu yaşdaki çocuklarına bakarken zorluk çekiyor. Anlat istediğim elden ayaktan düşlememişler.
 
Son düzenleme:
Valla ne diyim ki armut dibine düşermiş…
 
Şimdi niye yapmıyorsunuz bunu? Çocuk doğunca mucize mi olacak, kocanız birden sizi sevmeye mi başlayacak, ailesi size saygı duymaya mı başlayacak? İnşallah maşallah Allaha havale ettim... Siz bir şey yapmayın harekete geçmeyin, ilahi güçler yapar sizin adınıza. Madem maddi manevi gücünüz var şimdi niye kaçıp kurtulmuyorsunuz bunlardan? Bu ezik adamdan ayrılmamak için bir tane geçerli sebep sunar mısınız lütfen? Annesi bugün boşanıyorsun dese soluğu mahkemede alacak adama aşık mısınız? Babası höt dese korkudan çamaşır ıslatan adam çocuğunuza baba olmaya layık mı? Çocuğu da at karını da at yenisini alalım dese hayır ben karımı çocuğumu seviyorum diyecek mi?

Maddi gücü aile desteği olan kadınların böyle evliliklerde kalmalarının tek sebebi var, inkar etmeyin bu vasıfsız adamcıkları seviyorsunuz. Sevin, aşkınızdan gözünüz bir şey görmesin isterseniz ama çocuk yapmayın. Ya da yapıyorsanız çocuklara da bu hayatı reva görmeyin. Sağlıklı normal huzurlu güvenli ortamda büyümeyi hak etmiyor mu çocuğunuz?
 
Aksini inkar ettiğim bir yazı mı okudunuz ? Aksine sizin gibi aşağıya çekmek yerine güçlü olmam için bir sürü kadınlarımız mesaj attı ve ben de hepsine sayenizde daha güçlü hissediyorum yazıp kendime bir nebze de olsa güvendim inandım. Yazınızı okuyunca da birden aşağıya çekildim. Vasıflı veya vasıfsız zamanında sevmişiz evlenmişiz ayrıca sevmenin boşanmaya engel olduğunu da düşünmüyorum. Sadece böyle zamanlarda kadınlar kendine destek arar çevresinden güç bekler. Belki bu ve bunun gibi olaylar yaşamadığınız için anlayabilirsiniz ya da yapınız farklıdır bilemiyorum…
Çocuk yapıp yapmayacağımı da size soracak değilim. Bugün ünlü saygı değer kadınlar çocuk için evlenip boşanınca alkışlayanlar, zamanında düzgün gördüğü yoluna gireceğine inandıkları evliliklerini bir ortak parçamız olsun istediği adamdan çocuk yapınca niye yaptına dönüyor. Umarım siz çok düzgün bir adamdan çocuk yapar ve o çok düzgün adamın sonsuza kadar düzgün olmasını sağlarsınız.
Çocuğum için de tabi ki güvenli ve huzurlu bir ortamda büyümesini isterim sağlıkla kuçağıma alabilirsem inşallah.
 
Güçlü ol mesajı alınca güçlü mü olunuyor? Yarın, haftaya önümüzdeki ay ne olacak? Her gün burada sen güçlüsün mü yazılacak size güçlü olabilmeniz için. Sizden bir adım bir hareket gelmeyecek mi? Kocanız gerçeği görüp ailesine rest mi çekecek, babası höt yapınca korkmayacak mı? Bir sürü şey yazmışsınız ama hiç biri somut değil. Nedir planınız isteğiniz amacınız, bunlara cevap verin. Aşağı çekme yukarı çekme vs... Kocanız kayınvalideniz kayınpederiniz sizi yukarıda tutuyor da ben mi aşağı çektim?

Ben kucağımda çocuk varken adama hadi selametle dedim. İşine gelirse kal işine gelmezse yallah dedim. Babaysa bende de var anneyse bende de var siz kimsiniz dedim. Bunu burada yıllardır da yazarım açıp okursunuz. 19 senedir evliyiz şimdi. Bunu yaptığım için sağlıklı düzgün evliliğim oldu. Ezilmeye eziklenmeye elli tane bahane bulacaksanız sadece o yönde yorumlar yazılmasını belirtin. Kocama laf edecekler sakın etmesinler yazın biz de bilelim. Çocuklarım boyumu aştı biri üniversite çağında. Kendi başına istediği ülkeye gidiyor çünkü eğitimli, kendine güveni var, annesi babası hep destek oldu. Fiziksel psikolojik şiddetin ş sini bilmez. Dedesi babaannesi annesini eziklemeye cesaret bile edemedi. Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Kayınvalidenin kayınpederin iki dudağının ucunda sizin kaderiniz. Boşa bunu demişler adam da boşanayım bari demiş. Korunan kollanan adama bak. Eş-eş ailesi yapıyor ediyor ama kocam kocamın ailesi oluyor, kabahat gerçeği söyleyene kalıyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…