- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.838
- 123
- Konu Sahibi gloria pritchett
-
Evet mesaj da yazıyor yaşlı değil zaten. İşte napıyosun yemek yedin mi kahvaltı ettin mi tarzında konuşuyorlar.
Bence de çok saçma eşim de anne babasıyla her gün konuşuyor ama en uzunu 1 -2 dk dir. Napiyorsun nasılsın yoruldun mu çocuk nasıl Esin nasıl falan. Uzaktalar ve tekler tabi ki isteyen istediği kadar arasın da haftada bir aratiyorum ne demek ya izin günü mü var bununYok artık haftada 1 veya 2 mi, siz de mi annenizi haftada bir veya iki arıyorsunuz.
Annesi 48 sevgilim 29Aaa
Bence ana oğul birbirlerine aşırı bağlılar. Kaç yaşında peki bu anne oğul?
Haftada 1.2 gayet sağlıklı ve dengeli.Yok artık haftada 1 veya 2 mi, siz de mi annenizi haftada bir veya iki arıyorsunuz.
Madem çocuk evlenmek istiyor, bunu açıkça sorabilirsin.Ben zaten annesi gelmesin niye kalıyor onda demiyorum evlenirsek buna devam eder mi diye düşünüyorum yoksa haddimi de yerimi de gayet biliyorum.
Sevgilin değil bebeğin bence.şunla sinirlendiğim kadar ite, uğursuza, dayakçıya, aldatana bu kadar sinirlenmiyorum valla.kaç kişiyi postaladim.Annesi 48 sevgilim 29
Aynen bazen denk gelir günde 2-3 kez konuşulur bazen 3-4 günde bir konuşulur, çetele mi tutuyoruzBence de çok saçma eşim de anne babasıyla her gün konuşuyor ama en uzunu 1 -2 dk dir. Napiyorsun nasılsın yoruldun mu çocuk nasıl Esin nasıl falan. Uzaktalar ve tekler tabi ki isteyen istediği kadar arasın da haftada bir aratiyorum ne demek ya izin günü mü var bunun
Ben de bundan hemen kestirp atmak istemiyorum aslındaSevgilin değil bebeğin bence.şunla sinirlendiğim kadar ite, uğursuza, dayakçıya, aldatana bu kadar sinirlenmiyorum valla.erkek değil ki bu benim gözümde.
Annesi 48 sevgilim 29
Hiç vallaAynen bazen denk gelir günde 2-3 kez konuşulur bazen 3-4 günde bir konuşulur, çetele mi tutuyoruz
Bunun bir matematigi olduğunu sanmıyorum, önemli olan konuşmalarin içeriği ve niyetHaftada 1.2 gayet sağlıklı ve dengeli.
Hayir Ben annemi özel günler hariç hic aramam, o beni arar. Evet haftada en fazla 3. Bekarken de öyleydi acil durumlar hariç akşamları ve haftasonlarında arar, konuşuruz uzun uzun.eşimle tartışmamı anlatmam, ayrıntı vermem . Benim özelim her zaman bende kalır.Yok artık haftada 1 veya 2 mi, siz de mi annenizi haftada bir veya iki arıyorsunuz.
Evet haftada bir , her pazar mesela . Çünkü arada saat farkı var, biz yatarken onlar uyanıyor . Planlı programlı hareket ediyoruz. Ayrıca Whatsapp grubumuz vardır , foto atarız , birbirimizden haberimiz vardır . Size de sorayım her gün kaynana, anne ile ne konuşuyorsunuz?Bence de çok saçma eşim de anne babasıyla her gün konuşuyor ama en uzunu 1 -2 dk dir. Napiyorsun nasılsın yoruldun mu çocuk nasıl Esin nasıl falan. Uzaktalar ve tekler tabi ki isteyen istediği kadar arasın da haftada bir aratiyorum ne demek ya izin günü mü var bunun
Her ailenin dinamiği farklı tabi ki ama bu kadarı benim için çok fazla. Ve evet havadan sudan da konuşuyoruz. Nasılsın, grip nezle doktor durumları varsa nasıl oldun. Ama bizim dinamigimizde konuşmanin büyük kısmı çocuklar yani torunları ile ilgili oluyor.Hayir Ben annemi özel günler hariç hic aramam, o beni arar. Evet haftada en fazla 3. Bekarken de öyleydi acil durumlar hariç akşamları ve haftasonlarında arar, konuşuruz uzun uzun.eşimle tartışmamı anlatmam, ayrıntı vermem . Benim özelim her zaman bende kalır.
Gün gün içerisinde her gün ne konuşulur ayrıca ? Ne yemek yaptın hava nasıl mı ?
Bence gayet normal . Haftada 3 kere kinusmak bence az .ben neredeyse 10 yildir yalniz yasiyorum hic kinusmasak aksam 1 kere alo derizHayır ailemle yaşamıyorum. Anne-babamla haftada max 3 kere konuşurum bana tuhaf geliyor günde 4-5 kere konuşmak.
Günde 1 kere bence de iyi benim ailemle aram hiç iyi değil o yüzden haftada 3 bana fazla bile ama aile ilişkileri iyiyse günde 1-2 kere aramak normal ama fazlası aşırı bence.Bence gayet normal . Haftada 3 kere kinusmak bence az .ben neredeyse 10 yildir yalniz yasiyorum hic kinusmasak aksam 1 kere alo deriz
Kadın günde 5 kere arıyorsa üçünü açıyor tamamen merakta bırakma gibi bir durum yok. Git diyemiyorum demedi ama sıkıldım tarzında şeyler söyledi.
Nasılsın yemek yedin mi nerdesin gibi şeyler konuşuluyor uzun uzadıya değil.Aradığında konuşuyorlar peki? Ben ilk evlendigim sene bu yüzden çok sorun yaşamıştım eşimle. Kayınvalidem sürekli arıyordu ve asla kapatmak istemiyordu telefonu. Eşim için anneci diyemem mesela ama annesi normal değildi. Sorunlu bir kayinvalideyle uğraşmakta çok zor.
O zaman çok önemseme bence. Oğlu yanlız olduğu için merak ediyordur. Evlenince devam ettirmez.Nasılsın yemek yedin mi nerdesin gibi şeyler konuşuluyor uzun uzadıya değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?