Oğluna Regl Olduğunu Söylemek.

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Kızlar direk konuya giricem.

Sizce bir anne oğluna ve yanında sözlüsü varken gereksiz bir lafın arasinda regl oldugunu pat diye soylemesi tuhaf ve yanlış mi ?

Ben bu kadar rahatlik olmasini dogru bulmadim ama haksiz miyim ?

lütfen kaynanaların her yaptığı zorunuza gitmesin her laftan bir anlam çıkarmayın onlarla gereksiz bir yarışa girmeyin

söyler söyler,aralarında nasıl bi iletişim şekli var biliyor musunuz ki? üzerinize alınmayın bence böyle gelmişse böyle de gider takılmayın.

Yani havadan sudan normal birseymis gibi relg oldum denilebilir samimi hissettigin sevdiklerinle. Ha ben kayinpederin yaninda abimin yaninda ne bileyim baska disi ya da erkek olan insanin yaninda demem. Ama sevdiklerimin yaninda da gizli bir durummus gibi davranmam. Ne bileyim o ortam önemli.
Utanilacak bir durum degil cünkü.
Benim görümcem bizimle alisverise sirf pedi bitti geliyor. Esim de normal karsiliyor. Ne bileyim avrupa cok farkli bu konuda galiba. Esim burada dogup büyüme, kadinin bu durumlarina saygiyi ben ondan ögrendim desem yeridir. Normal bunlar diyor geciyor. Aaaa ne kadan da ayiip demiyor. Kardesi relg oluyor bunun üzerine düsünmeye ne gerek var. Türkiye de ayipli seyler bunlar. Yazik ya.

Dün ewe giderken markete uğradım, regl olucam bugün yarın ped aldım..
Oğlum 7 yaşında, kapıyı açtı bana anne o poşetteki ne dedi?
Ben kem kümm tabii...
İlla bakıcam ne aldın anne diye ısrar etti.
Bende oğlum anneleri ilgilendiren özel birşey oyuzden bilmen gerekmiyor şu an lütfen ısrar etme dedim.

Ne diyim ki başka

lütfen kaynanaların her yaptığı zorunuza gitmesin her laftan bir anlam çıkarmayın onlarla gereksiz bir yarışa girmeyin

İroni mi yaptınız bilmiyorum ama eğer değilse konusahibi gereksiz yarışa girmemiş tuhaf karşılamış sormuş..
Ben de çirkin buldum..
Hem oğlu hem sözlüsünün yanında böyle bişey söylenmesi.
Ben çocukken hatırlıyorum annem 30 gün oruç tutar zannediyordum..
Regl olduğunu biz kızları bile bilmedik hiç..

Bi tanıdığında küçük kızı pedini değiştirirken görmüş.Anne sende mi bezine çiş yapıyorsun demiş.

her insan farklıdır. burada kaynana konu sahibinin kişiliğine kötü bir lafmı etmiş. sadece oğluyla konuşmuş. aman çok kötü bişey diye yargılanması çok saçma. kaynananın sırf kötü bir huyunu bulmak için mercek altında izlenmemeli kadıncağız. kaldıki oğluyla annesi arasındaki sohbet konu sahibini hiç ilgilendirme

Olay kaynana degil benim i

Haklisiniz fabi kime ne. Ama konu kaynana degil gercekten tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…