- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi 26merve2626
-
Hangi kız utanmamıştır kikonu sahibine neden bu kadar yüklendiniz anlamadım bu biraz da yetişirilmeyle yapıyla alakalı mesela ben regl olduğumu anneme söylemeye bile utanmıştım
ay ama bana pahalıya patlıyodu az kala bu utangaçlıkHangi kız utanmamıştır ki
Neden .Onuda yazaydın ya.ay ama bana pahalıya patlıyodu az kala bu utangaçlık
ilk regl olduğum da tam bir ay regl oldum toplasan 40 kilo bile yoktum o zaman ah ah hastanelik olmuştum resmenNeden .Onuda yazaydın ya.
konu sahibine neden bu kadar yüklendiniz anlamadım bu biraz da yetişirilmeyle yapıyla alakalı mesela ben regl olduğumu anneme söylemeye bile utanmıştım
ohaaBen de anneme "Babama söyleme sakın" demiştim.
Ancak ertesi gün, gün boyunca sırıttı babam. Bi gelip "Tebrik ederim genç kız olmuşsun canım" demediği kaldı adamın
Anneme çemkirmiştim, niye dediiin diye, "Baban o senin tabi ki bilecek, bilmiyor gibi yapacak" demişti. :)
Çok utanmıştım :)
ben daha ölmedim ayaktayım demek içinHala üreme sağlığının yerinde olduğunu belirtme ihtiyacı duymuş. Duymuş da, niye...
ilk regl olduğum da tam bir ay regl oldum toplasan 40 kilo bile yoktum o zaman ah ah hastanelik olmuştum resmen
ohaapek bilmiyomuş gibi yapmamış ama
ay ne ne çektim ne çektim şu reglden hala da çekiyorum kız 14 günde bi regl olur mu insan1 ay mı?
benim babamda tahmn ediyodu bence yaaBabamın yüzünden, o gün içinde ne olduğunu okursun zaten
Adam tutamıyo içinde
ay ne ne çektim ne çektim şu reglden hala da çekiyorum kız 14 günde bi regl olur mu insan
Ah bu annelerin herşeyi babaya söyleme huyu yok mu?Ben de anneme "Babama söyleme sakın" demiştim.
Ancak ertesi gün, gün boyunca sırıttı babam. Bi gelip "Tebrik ederim genç kız olmuşsun canım" demediği kaldı adamın
Anneme çemkirmiştim, niye dediiin diye, "Baban o senin tabi ki bilecek, bilmiyor gibi yapacak" demişti. :)
Çok utanmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?