Oğluna Regl Olduğunu Söylemek.

kaatılıyorum

Yani bence utanılacak şey değil ama yerli yerinde söylenirse. Ne bileyim abim mesela denize girelim derse annem olmaz bugün özel gün der. Ama muhabbet arasında ay bugünde bir regl olmuşum akla zarar denmez

Bir de şunu demezsem olmaz ağzımız, burnumuz kanayınca ah kıyamam kuku kanayınca öğğğğğğğ. Gizli, saklı. Tamam dünyaya haykırmayın ama bu kadarda gizli saklı olmasına gerek yok.

bana normal gelmedi en azından oğluna yanında biri yokken dese daha iyi ben utanırım şahsen ama herkesin düşüncesi farklı tabii ona normal geliyordur ve seni yabancı görmemiştir

Ana aynı yorumu yapmışız nerdeyse

Regl olmak yasam dongusunun parcasi. Soylese ne olmus

Hayatta bunca uzucu olaylar cozulmesi gereken sorunlar ugrasilmasi gereken ciddi isler varken

Sizin buna takilmaniz ne hos kafaniza takilacak baskka birsey yokdemekki

Illa edep illa edep...
Boyle konularin konusulmamasi gerek konusulacak sey mi kalmadi. Konusunlunca baskasina bildirince modernlik oluyosa o gunlerde bi tabela ile dolaşın . Tamm bu bi zorunluluk biz kadinlar icin normal bir sey ama etrafa yayin yapmak gereksiz benim midemi bulandiriyo bi kiz arkadasim bile soylese... vücudun gerektirdigi bir sey deyip bu konuyu konusmayi normal karsilayanlar afedersiniz gaz kaka muhabbetini de yapin o zmn...

Çok gereksiz ve saçma bence.Dile getirmenin ne anlamı var ki.Bazı insanlar gerçekten ayıp kavramı ne bilmiyor...

Kv adayı ben daha gencim mesajı vermiş size.Evlendikten sonra istesem çatır çatır dogururum derse düşüp bayilmayın...Benim kv sürekli istesem dogururum diye dolanıyordu evin içinde

Cümle tam olarak nedir orası önemli asıl? Konu nedir?
Ayrıca eşiyle seks hayatından bahsetmemiş sonuçta ne var bu kadar ayıp ve tuhaf olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…