Oğluna Regl Olduğunu Söylemek.

valla ben g gereksiz yere kocama bile demiorum
degisik mis sizin mustakbel kv

Menapoza girmedim hala dimdik ayaktayım mesajı vermiş k.valide adayı..

Olayın gidişatı hakkında bilgi verseniz daha sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Siz Afrika'daki susuluktan dem vururken pat diye araya girip mi söyledi, nasıl oldu yani?

Onun dışında bir kadının regl olduğunu dile getirmesinde bir anormallik göremiyorum. Neden ayıp olsun ki?

O modelden bendede var bitane. Kesinlikle haklisin. Taman doğal birşey olabilir ama bizim toplumumuzda erkeklere karsi öyle şeylerden bahsetmek ayip sayiliyor. Ramazanda regl olduğumuzda bile oruç tutmadigimizi belli etmezdik onceden ki regl olduğumuz anlasilir diye. :)
Benimki de sadece oğlunun değil elin yabanci adaminin yaninda da girer menepozdu adetti sinir olurum ne gerek var ya elin adami senin menepoza girdiğini bilmek zorunda değil.

Regl olmakta utanılacak, saklanılacak, edepsizlik olarak algılanan şey ne tam olarak? Açıkçası bi kadın bile kadınlıgından bu kadar utanıyorsa erkeklerin her gün namus cinayetleri işlemesi çok normal bu ülkede. Anne oğul arasındaki ilişkiyi nerden bilebilirsinız? Belki de onların ailede bu tarz şeylere bu kadar büyük anlamlar yüklenmıyordur. Kadın nasıl başım ağrıyor, bu gün çok yorgunum, akşama şunu pısırıcem vs tarzı gündelik muhabbetlerini oğluyla yapabiliyorsa bu gün regl oldum da diyebilir. Bunu kendinize dert edinip buraya konu acmaktakı maksadınızı tam anlayamadım ben. Oy birliği ile kayınvalıdenın ne kadar edepsiz olduğunu ilan ettırınce ne geçecek elinize?

amaaaan, yani ne yaparken söylediği önemli, ama ne var yani, söylese ne söylemese ne, bu kadar takılmaya gerek yok.

biz öyle yetiştirildik söylemiyoruz diye herkes öyle mi olacak.

Haklisin canim genel anlattim olayi. Olay ayni o sekilde ortada baska bir sey konusurken pat diye bende regl oldum zaten demek .

Yok ben kotulemedim zaten sadece ben boyle gormedim haliyle utandim duyunca. Ama dogrusu utanmamak evet ben konuda geri kafali mi dusunuyorum diye size sormak istedimm lutfen yanlis anlamayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…