Oğluna Regl Olduğunu Söylemek.

yaaa ne tesadüf bende ama pedlerimi sağa sola atmıyorum bir mendille bir değil yani.komik olan kısım o
Kimse atmıyor zaten. Ne pedini ne mendilini. Kadın regl olduğunu söylemiş, bunda abartacak bir durum yok.
Sırf kayınvalide diye nereden bir açık yakalarım mantığında olan kadınları anlamıyorum, anlayamayacağım. Belki benim kayınvalidem çok iyi bir kadın o yüzden bu kadar çok seviyorum kendisini ve bu forumdaki KV hikayelerinin çoğuna inanmıyorum, abartıldığını düşünüyorum. Benim çevremde yok böyle kaynanalar.

Regl elbette ki doğal ama bunu oğluna söylemesi hele de gelin adayının yanında çok uygunsuz olmuş. Konu neydi ki, neyin üzerine söyledi onu merak ettim ama..

Aile yapisina bagli bence. Ulkemizde cogu ailede regl oldugumuzu saklariz, ramazanda oruc tutmayacagimiz gunler bile regl oldugumuz anlasilmasin diye sahura kalkariz. Ama bunu kadinligin dogal bir yani olarak goren, mesela babasina ped aldirabilen, 'ayip' dusuncesinde olmayan aileler de var muhakkak. Bize tuhaf geliyor diye herkese tuhaf gelecek anlamina gelmez yani =)

elin kanayınca sorun yok kukun kanayınca ayıp vay beeeeeeee vayyy bee

haa bi de kuku kanamaları da kendi içinde ayrılır

kukun zardan kanarsa evleneceğin zaman tam bir gurur kaynağı olur hadi yok diyelim doktora yaptırırsın bi de dersinki kesin kanayacak di mi kesin kanamalı

ama öbür türlü kanarsa pü kaka iğrenç :s

Durup dururken soylemediyse tuhaf degil, yani bir rahatsızlığı vs vardir bunu dile getirirken soylemistir mutlaka, yoksa birdenbire ben regl oldum dediyse tuhaf.

Bana sacma geliyor, eger gereksiz bir zamanda ve muhabbetteyse. Senin reglin sadece seni ilgilendirir ne diye ilan ediyosun ogluna.
Disari cikamazsin, agridan isini goremezsin, yardima ihtiyacin olur tamam. Ama el kizinin yaninda ben regliyim demek cok itici bi durum.

ben annemin benim yanımda söylemesinden bile rahatsız olurdum niyeyse. ama kendim ablama, erkek arkadaşıma vs rahatça söylerim. yani buradaki durum da çok anormal bişey değil. ana ile oğul arasında, ana ile kız arasındaki ilişkiye bağlı biraz da bu. farklı bi aile yapıları vardır, siz de bu konuda biraz esnetebilirsiniz kendinizi.

Regl yi neden bu kadar tabulaştırıyosunuz? Regl, hayatın bir parçası. Bu kadar çekinicek, büyütücek bir olay değil. Ki sözlünüz kaç yaşında erkek hani küçük olsa neyse de annesinin bunu söylemesi tuhaf değil. Abarttığınız kadar bir durum değil.

Bence ogluna soylemesinden ziyade konu cok gereksiz olmus.Sahsen muhabbeti olmayacak kadar gereksiz buluyorum regl oldum ay gecikti ay erken oldu vs. gibi konulari konusmayi..

utanmaz kadın herkes her şeyin farkında zaten tutup da bir erkeğin yanında söyleyince başın göğe mi erdi? sen hiç geri kafalı düşünmüyorsun Merve sende sıkıntı yok

Aslında dığal bi durum utanılacak bi şey değil fakat siz regl oldum deyince karşınızdaki erkeğin kafasında direk vajinanızın kanadığı canlanacak eeee durduk yere herifcioğku kim olursa olsun benim vajinamı niye kafada canlandırmak durumunda oksun. Bence lüzumsuz

Benim kızım 7 yasında bu konuda hiç bir şey görmedi ama sagolsunlar arkadaşları her şeyi anlatmış pedi gordu geçen kadınlar özel durumlarında kullanıyor dedi, cocugu n bir çok annesi var

Söyleyen anası duyanda oğlu kendi sorunları sen niye bu kadar gerildin anlamadım.
Bu arada bencede gereksiz bir paylaşım.

Kesin kadının devreleri yanmıştır. Bence,çok çok ayıp erkelerin yanında regl oldum kelimesini kullanmak edepsizlik diz boyu, en nefret ettiğim insan tipi sen geri kafalı degilsin, kv baya baya edepsiz bi yaşlarına göre hareket etmeyi öğrensinler artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…