- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
- Konu Sahibi 26merve2626
-
ayy dengesizSizin KV yine kendininkini söylemiş
Benim kv bekar kayinlarimin yanında benimkini söyledi
Sen namaz kıldin mi dedi
Sanki onu ne ilgilendiriyorsa
Sonra da haa doğru ya sen adet olmustun değil mi dedi
Dusuncesiz insan
Regl olmak normal bir şeyde olunca cümle aleme duyurmuyorsunuz herhalde bana çok değişik geldi kayınvalideniz.
kadın da anons yaptırmamıştır herhalde, oğlu ve gelin adayının yanında söylemiş.
konu sahibi alakasız bir konu olduğunu söyledi ama daha fazla detay vermedi.
belki onun alakasız gördüğü konuyu alakalı bulacağız.
Gene de oğlunun ve gelininin yanında söylemesi bana tuhaf geliyor ya benim annem 12 yaşlarında bana regl ilgili bütün bildikleri anlattı 25 yaşındayım bir kere bile annemin ne zaman regl olduğunu bilmem buna ramazanlarda dahil. Geçenlerde bir sıkıntısı olmuş gidip aile hekimliğinde ki hemşireye danışmış ben hemşire olmama rağmen sormamıştı sanırım böyle gördüğümden bana tuhaf geliyor.
Kızlar direk konuya giricem.
Sizce bir anne oğluna ve yanında sözlüsü varken gereksiz bir lafın arasinda regl oldugunu pat diye soylemesi tuhaf ve yanlış mi ?
Ben bu kadar rahatlik olmasini dogru bulmadim ama haksiz miyim ?
Freud ödev konumŞimdi Freud un psikososyal kuramindan yola çıkarak buraya çoook şey yazardım ama neyse........
Kesin taslanirim gerek yok..
Gereksiz bir muhabbet olmuş.Kızlar direk konuya giricem.
Sizce bir anne oğluna ve yanında sözlüsü varken gereksiz bir lafın arasinda regl oldugunu pat diye soylemesi tuhaf ve yanlış mi ?
Ben bu kadar rahatlik olmasini dogru bulmadim ama haksiz miyim ?
yuhhhh!!! bi arkadaş yazmış nezle grip gibi bi şey diye ya aklıma okuyunca şu geldi grip olunca mendili sağa sola atar ya bazıları senin kaynana da pedini atıyo demek ki.grip gibi doğal bi şey nasılsaBnm kaynana daha beter petler yatak odasında yerlerde geziyor. Sütyenleri kıyafetleri yorganın üstündeyken yorganı çekip uyuyomuş
Söylemesi hoş değil elbette. Ama bu kadar büyütmeyim her lafını. Ciddiye almayın yani. Sizin için söylüyorumBen duydum utandim. Geri kafali mi duusnuyorum diyorum ama bilemedim .
yuhhhh!!! bi arkadaş yazmış nezle grip gibi bi şey diye ya aklıma okuyunca şu geldi grip olunca mendili sağa sola atar ya bazıları senin kaynana da pedini atıyo demek ki.grip gibi doğal bi şey nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?