Oğluna Regl Olduğunu Söylemek.

Regl olmak normal bir durum evet de avrupada amerikada bile kimsenin annesi çıkıp da oğluna "regl oldum" demiyor valla.Ben hiç duymadım.Hele hele bizim gibi biraz muhafazakar bir ülke için.
Tuhaf bir durum bence ,amaç ne anlayamadım.

Regl olmak normal bir şeyde olunca cümle aleme duyurmuyorsunuz herhalde bana çok değişik geldi kayınvalideniz.

kendi doğurduğu çocuğu bence normal. artı regl olduğunu söylemenin nesi garip anlamadım. insani bir durum sonuçta grip oldumla aynı şey diye düşünüyorum.

Regl olmak normal bir şeyde olunca cümle aleme duyurmuyorsunuz herhalde bana çok değişik geldi kayınvalideniz.

kadın da anons yaptırmamıştır herhalde, oğlu ve gelin adayının yanında söylemiş.
konu sahibi alakasız bir konu olduğunu söyledi ama daha fazla detay vermedi.
belki onun alakasız gördüğü konuyu alakalı bulacağız.

Gene de oğlunun ve gelininin yanında söylemesi bana tuhaf geliyor ya benim annem 12 yaşlarında bana regl ilgili bütün bildikleri anlattı 25 yaşındayım bir kere bile annemin ne zaman regl olduğunu bilmem buna ramazanlarda dahil. Geçenlerde bir sıkıntısı olmuş gidip aile hekimliğinde ki hemşireye danışmış ben hemşire olmama rağmen sormamıştı sanırım böyle gördüğümden bana tuhaf geliyor.

ya ben de sizin gibi yetiştim ama işte doğru o değil ki.
anneniz size sorsaydı kolayca öğrenecekti, ya da en en azından ramazanda sizin yanınızda karnını doyurabilecekti.

Bence rahatlık demeyelim, çok çok ayıp birşey olmadığı için. Söylememesi gerekirdi, çok gerekmedikçe. sanırım menapoza girmediğini hala diri olduğunun mesajını vermek için olabilir. Belkide böyle bir aile yapılarıda olabilir..

Bnm kaynana daha beter petler yatak odasında yerlerde geziyor. Sütyenleri kıyafetleri yorganın üstündeyken yorganı çekip uyuyomuş

Regl olmak doğamızda var. Ayıp birşey değil ki. Nezle olmak gibi gayet doğal. Bunda ters bişey göremedim ben. Yeri gelir, karnım ağrıyor regl oldum falan derim ben babama bile.

ben hala eşime söylerken bile çekiniyorum oğluna niye söyler ki bi insan?tiksindirici bi şey bence...

Bnm kaynana daha beter petler yatak odasında yerlerde geziyor. Sütyenleri kıyafetleri yorganın üstündeyken yorganı çekip uyuyomuş
yuhhhh!!! bi arkadaş yazmış nezle grip gibi bi şey diye ya aklıma okuyunca şu geldi grip olunca mendili sağa sola atar ya bazıları senin kaynana da pedini atıyo demek ki.grip gibi doğal bi şey nasılsa

yuhhhh!!! bi arkadaş yazmış nezle grip gibi bi şey diye ya aklıma okuyunca şu geldi grip olunca mendili sağa sola atar ya bazıları senin kaynana da pedini atıyo demek ki.grip gibi doğal bi şey nasılsa

Regl, nezleden gripten daha doğal. Yılda kesin 12 kere regl oluyorum ama nezle grip belki 1 kere en fazla 2 kere olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…