- 26 Ağustos 2015
- 465
- 496
- 103
- 28
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Yani hangi kafayla onu yazdi bilemem belki samimi degiliz demek istemistir ama millet haremlik selamlik oturuyo diye oturmayanlara siz ust uste oturuyosunuz tabirleri sacmalik.Vıcık vıcık?
Valla uslubunuz tuhaf acikcasi sizin gibi dusunmeyen yasamayan terbyesiz ve vicik vicik size göre yengenizden saygi bekliyorsunuz ama onun dusuncelerine saygi duymuyorsunuz.ayrica yengenizle hic konusmasanizda olur ne de olsa size gore onlarla aile degilsiniz.ben olsam ailem disinda kimse ile fikirlerim uyusmuyorsa gorusmem oyle de yapiyorum zatenBenim uslubumda ne var pardon bu konuda yengem benimle konuşmadı iyikide konuşmamış çünkü birdaha hiç konuşamazdık
Vicik vicik kelimesi hic hos degil biz ona ailecek oturma diyoruz vicik vicik da hic birsey yapmiyoruzYani hangi kafayla onu yazdi bilemem belki samimi degiliz demek istemistir ama millet haremlik selamlik oturuyo diye oturmayanlara siz ust uste oturuyosunuz tabirleri sacmalik.
Vıcık vıcık olmamak=samimi olmamak =mesafeli olmak herkes anlamak istediği yerden anlıyorYani hangi kafayla onu yazdi bilemem belki samimi degiliz demek istemistir ama millet haremlik selamlik oturuyo diye oturmayanlara siz ust uste oturuyosunuz tabirleri sacmalik.
Rahatsız olan kim varsa gelmesin...
Bence rahatsiz oldugunuz kendi hayatiniz onlarin ki degilNerden çıkardınız bunu?
Sapkin düşünceli olmak ne kötü degil mi arkadasin tarzi uslubu baya degisik.. bence asabiniza yazik etmeyin
Biz aile icinde mesafeli duzeyli sekilde konusup dertlesebiliyoruz hic vicik vicik olmuyorVıcık vıcık olmamak=samimi olmamak =mesafeli olmak herkes anlamak istediği yerden anlıyor
Malesef heryerden günahtan sakınmak gibisi yok onlar maşallahBence rahatsiz oldugunuz kendi hayatiniz onlarin ki degil
Diyorum ya herkes karsisindakini kendi gibi zannediyor sorun burdan cikiyorAyyyy sormayin yaaa, bu nedir. aYNI Odada otturunca vicik vicik olunuyormus falan. Artik ne yasaniyorsa..... yada kocasinin beyninde neler dönüyorsa
Kapatacağı Yerleri Biliyordur O Bence.. bende açığım ama gideceğim yere göre giyiniyorm bi insan açık diye orası burası açık anlamına mi geliyor pardon ama nedir bu yaklaşım bi yerini kapatmak tabiri. Sizde açıkmissiniz g.tünüz açık geziyorsunuz demek ki ona öyle dediğinize göre...daha fazla konuşmicamZorunamı gitmis yılda bi haftalığına g.tünü kapatmak. Bende açığım ama saygim var yani bizimkiler köyde yaşıyor ben köye gidince her türlü düzgün giyiniyorum. Allah ona başka dert vermesin. Komik
Zorunamı gitmis yılda bi haftalığına g.tünü kapatmak. Bende açığım ama saygim var yani bizimkiler köyde yaşıyor ben köye gidince her türlü düzgün giyiniyorum. Allah ona başka dert vermesin. Komik
Tamamda yenge asagiliyo yani küçük görüyo. Evin eşyalarını bile lâf etmiş. Söylenecek seymi. Ben açılsın dediniz demedim. Tartışmaya açık bir konu o yüzden daha fazla uzatmicam. Benim demek istediğim ayak uydurabilir. Ama bu konuyu açan bayan ayak uyduramaz. Yanı bayanlarla oturacak diye sırf kötü birşey yokki ortada. Ama bu bayan karisik oturursa kendisi icin sorun olucak. Hangisi daha kolay sizceAçılsin diyen mi oldu pardon? Oda sürekli yaşamıyor ki bu durumu..
Rahatsız olan abim ve yengem annemin evine geliyor eşim onlar varken gelmesede onun için dert değilKonu sahinin esi iste rahatsiz olan haremlik seramlik ortam isteyen. O gelmeyecek herkes rahat edecek....
Masallah derken? Siz mi ölçüyorsunuz herkesin neyi ne kadar dogru yada yanlis yaptigini Rabbim bile kimseyi yargilamazken kimsenin ayibini yuzune vurmazken size mi dusuyor gunah paylasimi yapmak.Malesef heryerden günahtan sakınmak gibisi yok onlar maşallah
İçleri fesatsa ne yapsinlar ama değil mi
o size ayak uydurmak zorunda mıpeki nerde bunda allah rızası? Komiklik derecesinde cahilsiniz, kocanız tarafından beyin yıkama işleminiz tam olarak gerçekleşmiş.Neden uydurayım nerde bunda Allah rızası?
Küçümsemek hor görmek evet yengesinin terbiyesizliği. Diğer yorumlarınıza katılmıyorum. Ben saygı duyup ayak uyduruyorsam oda saygı duyup ayak uydurabilir bence.. bende bana da ters böyle oturmak der çıkarim işin içinden.neden bizler saygı gosteriyoruz ama saygı görmüyoruz?Tamamda yenge asagiliyo yani küçük görüyo. Evin eşyalarını bile lâf etmiş. Söylenecek seymi. Ben açılsın dediniz demedim. Tartışmaya açık bir konu o yüzden daha fazla uzatmicam. Benim demek istediğim ayak uydurabilir. Ama bu konuyu açan bayan ayak uyduramaz. Yanı bayanlarla oturacak diye sırf kötü birşey yokki ortada. Ama bu bayan karisik oturursa kendisi icin sorun olucak. Hangisi daha kolay sizce
Kapatacağı Yerleri Biliyordur O Bence.. bende açığım ama gideceğim yere göre giyiniyorm bi insan açık diye orası burası açık anlamına mi geliyor pardon ama nedir bu yaklaşım bi yerini kapatmak tabiri. Sizde açıkmissiniz g.tünüz açık geziyorsunuz demek ki ona öyle dediğinize göre...daha fazla konuşmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?