Oğlunu seven geliniyle uğraşmaz...

Benim uslubumda ne var pardon bu konuda yengem benimle konuşmadı iyikide konuşmamış çünkü birdaha hiç konuşamazdık
Valla uslubunuz tuhaf acikcasi sizin gibi dusunmeyen yasamayan terbyesiz ve vicik vicik size göre yengenizden saygi bekliyorsunuz ama onun dusuncelerine saygi duymuyorsunuz.ayrica yengenizle hic konusmasanizda olur ne de olsa size gore onlarla aile degilsiniz.ben olsam ailem disinda kimse ile fikirlerim uyusmuyorsa gorusmem oyle de yapiyorum zaten

Kim olursa olsun insan misafirlige gidecegizaman gittigi yere uyum saglamali. Bende acik biriyim ama buyuklere ziyarete gittigim zaman dindar olsun olmasin dikkat ederim ustume basima. Yengeniz saygisiz bence. Kimseyle ayni fikirde olmak zorunda degil ama saygidan gittigi ve ayak uydurmasi gerekir. Bence fazla takilmayin. Abinizde bu durumdan hic rahatsiz degil, siz o geldigi zaman genede kendi bildiginizi yapin sakin yengeniz icin degismeyin.

Yani hangi kafayla onu yazdi bilemem belki samimi degiliz demek istemistir ama millet haremlik selamlik oturuyo diye oturmayanlara siz ust uste oturuyosunuz tabirleri sacmalik.
Vicik vicik kelimesi hic hos degil biz ona ailecek oturma diyoruz vicik vicik da hic birsey yapmiyoruz

Yani hangi kafayla onu yazdi bilemem belki samimi degiliz demek istemistir ama millet haremlik selamlik oturuyo diye oturmayanlara siz ust uste oturuyosunuz tabirleri sacmalik.
Vıcık vıcık olmamak=samimi olmamak =mesafeli olmak herkes anlamak istediği yerden anlıyor

Kapatacağı Yerleri Biliyordur O Bence.. bende açığım ama gideceğim yere göre giyiniyorm bi insan açık diye orası burası açık anlamına mi geliyor pardon ama nedir bu yaklaşım bi yerini kapatmak tabiri. Sizde açıkmissiniz g.tünüz açık geziyorsunuz demek ki ona öyle dediğinize göre...daha fazla konuşmicam

Sen daha komiksin.

Açılsin diyen mi oldu pardon? Oda sürekli yaşamıyor ki bu durumu..
Tamamda yenge asagiliyo yani küçük görüyo. Evin eşyalarını bile lâf etmiş. Söylenecek seymi. Ben açılsın dediniz demedim. Tartışmaya açık bir konu o yüzden daha fazla uzatmicam. Benim demek istediğim ayak uydurabilir. Ama bu konuyu açan bayan ayak uyduramaz. Yanı bayanlarla oturacak diye sırf kötü birşey yokki ortada. Ama bu bayan karisik oturursa kendisi icin sorun olucak. Hangisi daha kolay sizce

Malesef heryerden günahtan sakınmak gibisi yok onlar maşallah
Masallah derken? Siz mi ölçüyorsunuz herkesin neyi ne kadar dogru yada yanlis yaptigini Rabbim bile kimseyi yargilamazken kimsenin ayibini yuzune vurmazken size mi dusuyor gunah paylasimi yapmak.

Ban yicem ama hadi olsun bakın arkadaslar simdi bizim ailede yabanci geldigi zaman ayri oturulur bu durum herkes rahat olsun diye yani oyle art niyet falan aranmiyo kimsede konu sahibinin esinin kafa yapisini bilemeyiz ama adam sapik deildir heralde yani yok yengesinden mi etkileniyor gibi sacma sapan cumleler hos degil konu sahibi de kendini tam anlatamiyor vicik vicik tabiri kesinlikle yanlis ama nolur sizde boyle yasam tarzi belirlemis ve uygulamaya calisan insanlari sapik muamelesi yapmayin.

Küçümsemek hor görmek evet yengesinin terbiyesizliği. Diğer yorumlarınıza katılmıyorum. Ben saygı duyup ayak uyduruyorsam oda saygı duyup ayak uydurabilir bence.. bende bana da ters böyle oturmak der çıkarim işin içinden.neden bizler saygı gosteriyoruz ama saygı görmüyoruz?

Alla alla ben daha dikkat edebilir madem öyle bir ailenin içinde demek istedim orası açık demedim zaten. Bende açığım ben burda belki herkesten daha açık giyiniyorum ama ortama ayak uydurabiliyorum insanları küçümsemeden fikirlerine saygı duyarak. Çokmu önemli bu kadının kocası yanında oturmam olur biter yani dinimize uygunuda bu zaten. Bende o sekil yasamiyorum. Yasayamamda. Biz sulalece cok bagliyiz hep ayni ortamdayiz karisik. Ama saygi gosterebilir birkac gunlugune bunu demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…