Oğlunu seven geliniyle uğraşmaz...

Masallah derken? Siz mi ölçüyorsunuz herkesin neyi ne kadar dogru yada yanlis yaptigini Rabbim bile kimseyi yargilamazken kimsenin ayibini yuzune vurmazken size mi dusuyor gunah paylasimi yapmak.
Benim tesettürüme fikrime laf edene böyle bakıyorum bende

Haremlik selamligi biliyosunuz da sila i rahimi bilmiyosunuz sanirim.. takmissiniz bir esim esim.... insanin abisi ailesi degilse kimdir ailesi? Ben boyle sacma bir kafa gormedim... Kocasi istemiyo diye yilda bir kez bir hafta gordugu abiden vazgecmek aile degiliz demek... yazik valla acidim size bazi kadinlar cok zavalli yonlendirmeye cok musait fikirleri yok cunku.. simdi bana da gelip sakin Allah rizasi deme senden iyi biliyorum cunku Allah rizasini da SILAİ RAHİMİ de!!!!!

Birkaç gün bile değil yarım saat görüşüp gittik

hanimefendi de ayni sekilde yengesini yargiliyor farkindaysaniz bi de ustune basiyorum,altini çiziyorum vicik vicik ne demek bi bakin

Çok şükür yakınlarımızı akrabalarımızı ziyaret ediyoruz abime gitme talebimiz olmuştu birkaç kez reddedilince bizde üstlemedik telefon var işte o kadarı yeter daha ne yapalım zorla evlerine mi girelim

Bir kisi icin butun aile degismis zaten yeteri kadar,herkes hoslanmayabilir neden zoruna gidiyor ki?
Esiniz icin ailenize yuz ceviriyorsunuz ..
Not:ben de haremlik selamlik uygulanan bir eve girmek istemezdim,ne o hakaret gibi sanki yanyana olsak birsey yapacagiz..

Bende en az senin kadar açık bi insanim.. i yaşadığım yerde çok fazla uyum sağlayarak giyiniyorm.bence o da zaten giyimiyle uzun sağlıyordur. Mini etek giymeyip pantolon giyiyordur,askılı giymeyip yarım kol giyiyordur bu onun için uyum sağlamaktır zaten. Sırf ona uyum sağlamak için başını mi kapatması lazım onu anlamadim.. kadın düşüncesini dile getirmis neden onu yadırgıyoruz? Neden hep bi kişi uyum sağlamak zorunda? Nerde kaldı Allahın selami kelami? Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum bu konu hakkında

Rahatsız olan abim ve yengem annemin evine geliyor eşim onlar varken gelmesede onun için dert değil
Esin neden gelmiyor? Esin otobuse binmiyor carsiya da mi cikmiyor haremlik selamlik degil diye? Asgari isini halledip gunaha girmeden evine donuyordur. Kocasinin da oldugu bir ortamda yengeyle ayni odada bulunmasini engelleyen kural nerede? Takvayi kanunlastirmayin. Soylediklerine alinirsin yengenin konusur soylersin rahatsizligini. Kimse ortune veya esyana laf edemez. Bu sekilde abartip aile iliskilerini komple kesince Allah'in daha hosuna giden bir sey yapmiyorsunuz. Milletin kafa yorup kurdugu internette mesajlasiyoruz burada boyle sacma seylerle mesgul etmeyin kafanizi daha cozum odakli olun.

Pardon abiniz gitseydiniz eşiniz nerde oturacakti? Yani yengeniz kendi evinde köşe bucak kocanizla karşılaşmamak için kaçmak durumunda mi kalacakt? Merak ettiğim için soruyorum?

Yengenin yerinde olsam sen ve eşinle aynı ortama girmem, gelmenizi de istemem haremlik selamlık bana çok ters. Dedikodu yapması hoş değil keşke yüzünüze söyleyebilecek cesareti olsaydı. Anladığım kadarıyla kadın sizi sevmemiş. En iyisi siz görüşmeyin şu saatten sonra birbirinize ancak rol yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…