Oğlunuz olsa kayınpederinizin adını koyar misiniz ya da koydunuz mu?

babamın ismiyle kayınpederimin ismi aynı benim...hihoyyyt
birimiz X kızı, birimiz X oğlu...hihoyyyt
ikisini de çok severim ama oğlum olursa eşimin ismini koymayı istiyorum...
Şeniz

biz kardesimle elti oluyoruz....
kayınpederımızın adını kardesım koydu...
koymasada koymazdım...
adı şaban kötü oldugu için degil...
bir ailede 3tanesi fazla olurdu heralde...
ama yınede olacak ben koyamıcam ohhhhhh....

bende kayınpederimin adını hiç istemiyerek koydum.eşim tek erkek çocuk ve koymak zorunda kaldım.kayınpederim bizden adını koymamızıda istedi.çok sinir olduğum halde koyduk.bende kendi soyadımı ekledim oğlumun adına.iki ismi var şimdi.bir dedenin adı diğerinin soyadı oldu.çok gıcık bir durum.yanlız bende onları şimd isinir ediyorum.onların yanında salak falan diyorum oğluma kayınpederim acayip alınıyor.kaynanam beni uyardı kötü sözler söyleme oğluna baban alınıyor diye.bende adını koydurmasaydı o zaman dedim.şimdide beni sinir ettiler mi oğluma salak falan diyorum acayip sinir oluyorlar.onlar beni beni sinir ettikleri için bende bu şekilde
onları sinir ediyorum.aslında eşim tek erkek çocuk olduğu için adını koyacaktık ama onlar isteyince çok sinir oldum.hatta bazen eşime oğlum 18 yaşına gelsin bu adı değiştireceğim derim.insan 9 ay karnında taşıyor binbir emekle büyütüyor ama istediği ismi koyamıyor.çok kötü birşey.ilerde oğlum evlenince ASLA EŞİMİN
ADINI KOYDURMAYACAĞIM.çünkü bu isim yüzünden evin huzuru kaçıyor.eşin istiyor sen istemiyorsun başkaları yüzünden eşinle kötü oluyorsun.oğlum 8 yaşında ve bu isminden nefret ederim.ismini koyduğum içinde çok pişmanım.keşke o zaman karşı çıksaydım.erken evlendiğim için pek sesim çıkmadı şimdi olsa asla koymazdım.

ben koyarım sorun olmaz ama ikinci isim olarak koyarım zaten ismi güzel...

ben bunu eşimden önce istiyorum çünkü kayınvalidemle kayınpederim yaklaşık 20 yıldır ayrılarmış ama kayınpederim geçen yıl vefat etti. sırf kaynanama gıcıklık olsun diye oğlum olursa adını mehmet ali koyucam.. hem bu ismi çok severim hemde kayın pederim beni çok tutardı o bakımdan..
maliiii gel oğlum ne hoş söyleniyo yaaa:)))

ben koymam neymiş öyle dibinden filizmi sürcek :1closedeyes:
2,isim ya da göbek adı olabilir
ama hitap ettiğim isimde olsun istemem
insan boş bulunur çocuğuna bişey der sonra kayınpeder alınır
saygısızlık olmasın diye sürekli dikkat et dur

:1shok::1shok::1shok::1shok:
nasıl yani ya
eşinin babasını sinir etmek için oğluna salakmı diyorsun
hadi onlar yapmış bir hata seni istemediğin bir ismi koymaya mecbur etmişler, peki senin yaptığın çokmu doğru?? sıf birilerini sinir etmek uğruna çocuğunu rencide ediyorsun bilmem farkındamısın
madem hiç beğenmiyordun ozaman koymasaydın şimdide bukadar sinir olmazdın, son pişmanlık fayda etmiyor malesef ozamanlar sesini çıkarsaydında şimdi oğlun bunları duymak zorunda kalmasaydı :mymeka:

oğlum olacak ve böyle bi şeyi düşünmedim bile çok saçma geliyor bana.

benim henuz cocugum yok ama olursa isimleri belli.bence cocuguna kayinbabanin ismini filan vermek sacma.insan cocuguna guzel isimler koymali.ya kayinbabasinin ismi guzel degilse bir anlami yoksa.onun ismini koyunca ne oluyor sanki

eğer oğlum olursa kayınpederimin ismini koymam çünkü eşimin abisinin oğluna zaten kayınpederimin ismini koymuşlar o yüzden gerek yok ikinci kez aynı ismi koymama ...

ben koyardım ya
hatta nişnalımla bunun konusuda geçti
o hayır olurmu öyle şey dedi
gömek adı olarak konulabilir amadedi
o isimle çagırmazyız dedi.
nişanlım benden daha modern düşünüyor.
biizm ailede açıksa konulur.
neyapayım koymazsa koymasın :):):)
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

bizim kızımız oldu ve eşimin annesinin ismini koyduk eşimin annesi ölmüş hiç tanımadım:1no2:saygı gösterdim ama kızım anneme benziyor hık demiş burnundan düşmüş:lepi:

merhabalar

benim 1,5 yaşında oğlum var. evliliğimde 3 yılı bitirdim.
hamile kaldığımda hep içimden erkek olucak diye geçiyordu. ve eşime eğer oğlum olursa ilk adını babanın ismini koyalım dedim. yani teklif benden çıktı a.s
eşimde ailenin tek erkek çocuğu. ve ben kp (kayınpeder) çook seviyorum. bu konuda şanslı bir gelinim yerimseniben
içimden gelerek ve isteyerek kp ismini koydum ama şuan ikinci adını kullanıyoruz. heleki kp yanında onun adıyla oğluma hitap etmek çok garip oluyor.

gerçekten içinizden geliyorsa koyun derim a.s

birde adına çeker derler ya . gerçekten de öyle. oğluşum tip olarak dedesinin kopyası sırnaşık şey huyu çekermi bilmem ama kp iyidir hoştur ama azıcık fazla konuşur. çenesi çeksin istemem :teytey: :roflol:

Kayınpederimi severim ama ismi cok demode ya eski isim ne eşim ister nede ben ama isterse koyarım kocamı kıramam:)

kayınpederımı sewerım ama adını begenmıyorum
cunku ısmı muhıttınn
yanı cocuga verılebılecek bır ısım degıl.
o yuzden ne tek olarak nede 2. isim olarak vermem cocuguma bu adı.
kendı babamın adı ali.
acıkcası koymak ısterdım ama ayrımcılık yapamama.s.

ben koydum malesef
hala alışabilmiş değilmi
ama
işte bir an insan gaflete düşüyo olayları büyütmeyeyim koyayım vs diye düşünerek bunu yatım
ama hala oğlumun ismine alışabilmiş değilim
ama napim hayırlısı olsun
ama bundan sonra eğer olursa asla başkasının istediği olmıcak babasının bile
adı bu dicem tamam konu kapanmıştır güzel mi yada çirkin mi diye bile sormıcam

:uhm:zor bir soru.niye onun babasının ismide benim babamın ismi değil diye düşünebilirdim.dünya tatlısı bir kızım var çünkü oğluşum yok.böyle düşündüğüm için eşim çok kırılmayacaksa başka bir isimde ısrar ederdim.bide ilişkilerinizde önemli.iyi geçinemediğiniz bir insanın ismini koymak kimse istemez sanırım.sonra isim ne?abdurrahman sa mesela yine koymam.:roflol:ay abdurrahmanlar kızmasın bana sadece şaka yaptım

her kayınvalide her kayınpeder ister ..istemem diyen bile için için geçirir..biz isimlerimizi belirledik allah çocuk nasip ederse tabi eşimin anne babasının ismini koymak gibi bir talebi yok ..bana göre bebek bizimse ben taşıyorsam annesi olarak buna müdahale edilmesine izin vermem ben içimden gelirse koyarım dayatılırsa zaten o iş olmazda...

koymam....ne kendi ailemin ne eşimin ailesinin ismini koymam...isterlersede huzursuzluk çıkar..annesi olarak ben istemiyorum çünkü..9 ay karnında taşı,canından bir can,sen bak büyüt,herşeyden çok onu düşün ama ismini sen koyma...hem benim hoşuma gitmiyor öyle..dedesinin ismini koymak.oda dedesinin koymuş oluyor genelde..ne öyle yaa isim mmi kalmadı da nesilden nesile aynı isimler devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…