bende kayınpederimin adını hiç istemiyerek koydum.eşim tek erkek çocuk ve koymak zorunda kaldım.kayınpederim bizden adını koymamızıda istedi.çok sinir olduğum halde koyduk.bende kendi soyadımı ekledim oğlumun adına.iki ismi var şimdi.bir dedenin adı diğerinin soyadı oldu.çok gıcık bir durum.yanlız bende onları şimd isinir ediyorum.onların yanında salak falan diyorum oğluma kayınpederim acayip alınıyor.kaynanam beni uyardı kötü sözler söyleme oğluna baban alınıyor diye.bende adını koydurmasaydı o zaman dedim.şimdide beni sinir ettiler mi oğluma salak falan diyorum acayip sinir oluyorlar.onlar beni beni sinir ettikleri için bende bu şekilde
onları sinir ediyorum.aslında eşim tek erkek çocuk olduğu için adını koyacaktık ama onlar isteyince çok sinir oldum.hatta bazen eşime oğlum 18 yaşına gelsin bu adı değiştireceğim derim.insan 9 ay karnında taşıyor binbir emekle büyütüyor ama istediği ismi koyamıyor.çok kötü birşey.ilerde oğlum evlenince ASLA EŞİMİN
ADINI KOYDURMAYACAĞIM.çünkü bu isim yüzünden evin huzuru kaçıyor.eşin istiyor sen istemiyorsun başkaları yüzünden eşinle kötü oluyorsun.oğlum 8 yaşında ve bu isminden nefret ederim.ismini koyduğum içinde çok pişmanım.keşke o zaman karşı çıksaydım.erken evlendiğim için pek sesim çıkmadı şimdi olsa asla koymazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?