Allah izin verirse isalah bir oglum olacak yakin zamanda. ve neyazikki kaynata adini koyma dayatmasi mevcut bizde.illlaa kesinliklee koyulacaak o isiim. kecinin sevmedigi ot burnunun dibinde biter misali.hayatta en karsi oldugum sey basima geldi.ogluma candeniz adini vermeyi cok istiyordum. esimle anlasirken olur neden olmasin derken evlendikten sonra babasinin adini koyarsak nolurmus muhabbetine girdi.zaten evlendigim gunden beri kaynanam gorumcelerim illlaa babamizin adi olcak dayatmasi yapiyor.iyice o isimden nefret geldi bana.kaynatayi seviyorum oda beni sever ama adini sevmiyorum kardesim!
ben mi dedim babaaanneye git ogluna bayram adini ver diye.butun cocuklarina guzel isimler vermis rahmetli babaanne benim kaynataya bayram demis.simdi durup dusunuyorum uyumu
bayram candeniz.. ogg oluyorum. 17harf :) bunun oss si var belkiii bigun universitesi olacak.esim illa bayram kagan olsun diyor.
busefer bizim taraf kan bayram,hacı bayramcan diye kafa bulmaya basladi.esimin ailesi illlaa bayramcan diyor.kusasim geliyorr bu isimleri duydukca yaa.ay sinirlerim bozuldu.doguma 20gun var kocamda sehir disinda ya kaynata giderde nufusa sadece adini yazdirir getirirse diye uc bucuk atiyorum.bu isin 18ine gelince sildirmesi var ama 18 sene icinde de vay oglusumun haline.cevresince cagirilis bicimi falan.
arkadaslar sizce cok mu buyutuyorum? ama elimde degil 2009dogumlu bebege bayram vb takılan isimler iiyyy(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?