Oğlunuz olsa kayınpederinizin adını koyar misiniz ya da koydunuz mu?

kızlar bende kayınpederimin ismini verdim ogluşuma.eşimin en cok istedigi şeydi.üstelik 9 yıl sonunda tedaviyle oldu bebegim.iyiki koymuşum .tek isim verdik.eki seki yok

k pederimi hiç tanımadım allah rahmet eylesin.ama adı ilginç .....yalvaç.... bir peygamber ismiymiş koyabilrim eşimde isterse.

beben kayınpederimin ismini beğenmiyorum ama kendide çok iyi huyuda çok güzel olduğu için koyabilirim ama benim eşim dedesinin ismini diyo anu koydurtmam

bende oğluma dedesinin adını koydum. hem kayınpederimi çok seviyorum hem oğlum ilk torun ve tek erkek torun çok da mutluyum umarım oğlum büyüyünce dedesine benzer

ben koymazdım, hele yaşıosa ve o istiyo die asla koymazdım. oğlumun adına karışıosa oo daha nelere karışır, çok isteyen varsa kendi oğluna kendi adını koysun

Nişanlım eğer oğlumuz olursa babamın adını koyarız demişti. Başta karşı çıkmıştım ama sonra düşününce hoşuma gitmeye başladı. Kaynatamı hiç tanımadım (rahmetli) ama tanımayı çok isterdim, renkli bir kişilikmiş. O yüzden Allah bir evlat verir de erkek olursa O'nun adını koyacağım...

hayatta olmasaydı ve esım ısteseydı koyardım...

Arkadaşa katılıyorum.Hayatta değilse koyardım ama eğer yaşıyorsa bana iyi davrandıysa yani sevdiyse, kendini sevdirdiyse, insana el kızı gibi bakmadıysa bende koyardım ama şuan oğlum olsa koymam delikafadulden

asla koymam zaten diğer çocuklar koymuşlar bana gerek kalmadı ben annemin istediği ismi koyacağım GURUR olacak erkek olursa kız olursa da ASLI yoksa doğurmam olur biter

kısmet olursa Allah bebek nasip ederse kız olursa ikinci ismi benim rahmetli annemin adı olacak erkek olursada rahmetli kayınpederimin ismi olacak ama ilk isimleri başka olucak bunu eşim istemedi hatta o karşı çıkıyordu ama ben ikna ettim

aslında nasıl bi kayınpeder olacağına bağlı o yüzden benim fikrim ben koyardım.....
benim zaten oğlum olursa iki dedesinine ismini taşıyacak bebeğim :asigim:

koymam koymayacagimda ins.esimin memleketinde olmazsa olmaz gibi ama biz sorduk oyle bir talebiniz var mi diye onlarda sagolsunlar olmadigini soylediler...

Biz eşimle daha nişanlılık dönemimizde anlaşmıştık. Erkek olursa babasının ismini koymak istediğini onunda isminin dedesinin ismi olduğunu bunu sürdürmek istediğini söylemişti bende saygı duyarım dedim. ( gerçi büyük abisininde oğlu oldu hemde ilk erkek torundu o kaymadı buda başka bi konu...)
Ama eğer ben bunu kabul ediyorsam sende benim isteğime saygı duyarak şunu kabul edeceksin bende kızımız olursa annemin ismini koymak isterim dedim tamam dedi ki ben daha çok onun babasınla oda benim annemle çok iyi anlaşırız çünkü kayınvaldemle babamın huyları tıpatıp aynı dediğim dedik ikiside...
Neyse 5 sene önce ilk çocuğumuz, oğlumuz oldu ben dediğim gibi onayladım kayınpederimin adını koyduk.
İkinciye hamileyim kız olduğunu öğrendik, ki o güne kadar isim belli, doktordan çıktık çay bahçesinde oturuyoruz: '' Aşkım ya anneannesinin ismi olmasın yaw dedi! Nee? :1shok:Nasıl yani? Eee ne olcak? E bak annemde alınır şimdi o dururken senin annenin ismi... bilmiyorum yani sonuçtu kız tarafı...falan demeye başladı. '' Asla dedim olmaz Kayın pederin adı yine güzel ama Kayınvaldenin berbat yaniiii :bbo:

Kendi kendime düşündüm başlarım dedim aaaa senin anan benim anam ben seçecem ismi ve sevdiğim güzel bir isim düşündüm elif koyduk... Kızımız şimdi 6 aylık ve ben hala daha çok kırgınım eşime...

Anlatmak istediğim şey Kadınlar sırf üzülmesinler kırılmasınlar diye yaparlar ama erkekler... :enbuyukkk:

ben koymayı tercih etmem.. neden benim babamın ismini değil de onun babasının ismini koyalım ki? zaten babamın ismini koyamayız çünkü babamla sevgilim adaş :) benim babamın ismini koyamayacağımıza göre onun babasınınkini de koyamayız kimse kusura bakmasın...

bunu herzaman derm
ağaç kovuğundan çımadık
niye erkeğin babasının ya da annesinin adı?
benim anam babam adamdan insandan sayılmıyor mu?

çooooookkkkkkk beklerler

Nicedir tasarladığım bir isim var kafamda oğlum olursa onu koymak istiyorum. Ön ad koyacak olsam kendi babamın adını koyarım çünkü o daha çok hak ediyor.

Kesinlikle koymam.
Bi aileye bi isim yeter, isim kalmamış gibi niye hep aynı isimleri tekrarlıyım :roflol: Ne bizimkilerin ismi, ne onlarınkinin ismi. Olunca bitanecik çocuğuma sadece kendine ait ismini veririm. inşallah yani a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…