Biz eşimle daha nişanlılık dönemimizde anlaşmıştık. Erkek olursa babasının ismini koymak istediğini onunda isminin dedesinin ismi olduğunu bunu sürdürmek istediğini söylemişti bende saygı duyarım dedim. ( gerçi büyük abisininde oğlu oldu hemde ilk erkek torundu o kaymadı buda başka bi konu...)
Ama eğer ben bunu kabul ediyorsam sende benim isteğime saygı duyarak şunu kabul edeceksin bende kızımız olursa annemin ismini koymak isterim dedim tamam dedi ki ben daha çok onun babasınla oda benim annemle çok iyi anlaşırız çünkü kayınvaldemle babamın huyları tıpatıp aynı dediğim dedik ikiside...
Neyse 5 sene önce ilk çocuğumuz, oğlumuz oldu ben dediğim gibi onayladım kayınpederimin adını koyduk.
İkinciye hamileyim kız olduğunu öğrendik, ki o güne kadar isim belli, doktordan çıktık çay bahçesinde oturuyoruz: '' Aşkım ya anneannesinin ismi olmasın yaw dedi! Nee? :1shok:Nasıl yani? Eee ne olcak? E bak annemde alınır şimdi o dururken senin annenin ismi... bilmiyorum yani sonuçtu kız tarafı...falan demeye başladı. '' Asla dedim olmaz Kayın pederin adı yine güzel ama Kayınvaldenin berbat yaniiii :bbo:
Kendi kendime düşündüm başlarım dedim aaaa senin anan benim anam ben seçecem ismi ve sevdiğim güzel bir isim düşündüm elif koyduk... Kızımız şimdi 6 aylık ve ben hala daha çok kırgınım eşime...
Anlatmak istediğim şey Kadınlar sırf üzülmesinler kırılmasınlar diye yaparlar ama erkekler... :enbuyukkk: