Oğlunuz olsa kayınpederinizin adını koyar misiniz ya da koydunuz mu?

bende kesinlikle koymam zaten kızım olcak kısmetse hem niye onun babası benim babam yokmu sinir oluyorum bu muhabbete oldum olası sinir olurum çocuga babası ve annesinden başka birinin isim koymasına

bır sene once oglum oldu.esım ısım konusunda boyle bır talepte bulunmadı ısteseydıde ben kabul etmezdım.zaten soyadını ordan alıyor bırde ısmını almasına gerek yok bence.sonuc olarak oglumun ısmını esımle ıkımızın begendıgı bır ısmı koyduk

benım henuz bı bebegım yok ama ne kendı annemın babamın nede esımın annesının babasının adını koymayacagız.ısımlerı bıle hazır.ama bebısler yok.adı var kendısı yok.yanı kısacası kızlar sonucta bebek bızımse bız koymalıyız buyuklerın de tabııkı fıkırlerı alınmalı nezaketen ama etken olmamalı dıe dusunuorum.annesı babası kımse onlar koysun canım adını.

Benim oglum oldu kayinpederim ismini pek begenmedi
O nasil isim öyle dedi
Ama biz o isim olacak dedik birdaha ses etmedi
Galiba kendi isimini koymamizi bekliyordu :jeyyar:

benim eşim tarafında da hep dede isimlerinden koyluuyor ilk erkek çocuğa. Evlendiğimiz ilk hafta memlekete gittiğimizde mezarlığa dua okumaya gittik. Tabi ben eşimin adını okuyunca dedesinin mezar taşında bayılacak gibi olmuştum ve hemen mezarlıktan dışarı kaçtım. Çok garip olmuştum. Ben istemem çocuğuma dedesinin adını vermeyi.

bence isim koymak kadının hakkı, eğer kadın rıza gösterirse konulabilir tabiki, benim kayınpederimin ismi zaten kaynımın oğlunda var, zaten olmasa da bize sıra gelmezdi, bize kadar başka abileri de var, hem bende koymak istemezdim kendilerinin ismini, pek hazzetmiorum da :) benim bebeğimin ismi yusuf eymen, yusuf ailemizde hiçkimsede yok, sadece hz.yusuf peygamberden esinlenerek koyduk, eskiden beri de çift isme özentim vardı, eymen de çok karizma geliyodu, anlamı da hoş olunca yusuf eymen koyduk ama herkes yusuf kayınbabanın adı mı dio, :)

kismetse 35 gun sonra bi oglum olacak...
ve ben ne kayinpederimin ismini koyarim...ne cikip "ruyamizda gorduk ismi su olsun"diyenleri ciddiye alirim..

ne kendi babamın nede kayınpederimin ismini koyarım valla eskide kalan ve uygulanması saçma bir gelenek

hayır canım ne munasebet.koymam koymayız.bızım bebıslerımızın ısımlerı hazır bıle coktan....

ben kayınpederimin ismini koydum.eşim çok istiyordu sonuçta benim hakkım olduğu kadar isim koymak eşiminde hakkı.zaten kayınpederimide çok severim o yüzden problem çıkarmadım ama kayınvalideminkini koymam.

Benim kayınpederim vefat etmiş 10 sene önce. tanımadım kendisini. ama eşime ben dedim oğlumuz olursa 2 isimli olsun bir ismide babanın ismi olsun diye o istemedi artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…