Oğlunuz olsa kayınpederinizin adını koyar misiniz ya da koydunuz mu?

Evet ön ismi kayınpederimin adı, kendisi eşim çok küçükken vefat etmiş, ismini kaynıma vermişler,ailede o isimden bir kişi daha var ama benim eşim evin en büyük oğlu, oğlumda en büyük torunu olunca , tabi gözümüzün içine bakmaya başladılar:))iki isim koydum ama ikinci ismi kullanıyoruz , ismi koymama rağmen , ne gerek vardı ikinci isme diyede gönül koyanlar olmadı değil....

Kayınpederim hiç böyle bir talepte bulunmadı.Eltimin 2 oğlu var ama o her ikisine de kayınpederimin ismini koymamış.Kızımız olursa kayınvalidem simdiden baskı yapıyor benim ismimi koyun diye.Bebeğim yok ama simdiden bunun stresi yetti.Sanırım iki isimli olur kız olursa yada ben savaşı kazanırım bilmiyorum artık zaman gösterecek :uhm:

her zaman söylüyorum ve hepte söylicem
iki isim koymayın çocuğunuza bir ara piskolojim bozuldu cahil gereksiz aile yüzünden
biri bababenmin adıydı baba tarafım onu söylüyor aile tarafım ilk adımı
onlar ona kızıyo onlar ona sim koymuşlar diyolarki benim adım bu de kızsana kendine neden öle söyletiosun küçücük çocuğu zarlıyolar düşünün snaki adımı ben koydummm nefrett ettimm bu durumda
tek siim koyun ben asla koymam büyüklerin adını

benimde eşim çok istiyor babasının ismini koymayı ama ben pek istemiyorum bide vefaat etmiş bir kardeşi var onuda koymayı düşünüyo daha ben hamile de değilim bigün bu konuyu tartıştık bana engel olamazsın diyo valla kararlı napsam bilmiyim.

kandır canım ..mesela korkut deki alalh korusun o simi verdiğin kişinin
kaderide geçiyormuş çocuğa alalh korusun kısa ömürlü olabilir de
mesela arkadşaım eşini öle kandırmıştı öle bir bahane uydurud biraz süsledi püsleid lafı
ne yap ne et koydurma

ben koyarım ama kayın pederimin adını yani iki isim olarak koyabilirim

kısmet:)

Kayınpederimi geçen yıl kaybettik,iyi bir insandı ama sırf kayınvalidem memnun olmasın diye kayınpederimin ismini koymak istemiyordum.Fakat eşim ısrar etmemekle beraber koyulursa memnun olacağını belirttiği için koymaya gönüllüymüş gibi olmuştum,o da eşimin hatrına.Fakat ikiz bebeklerimin ikisi de kızmış kaydirigubbakcemile3.

benim ilk oğlumun adı rahmetli kayınpederimin ismi..
kimse koy demeden ben kendim istedim ..
tabiki eşimde çok mutlu oldu .
istemeseydim zorlamazlardı .
ben evlenmeden önce ölmüş ve kendisini hiç tanımadım
ama dünya iyisi bir insanmış hala adını gözyaşları ile anar akrabaları.
ee ismi güzel kendi güzel bir insanın ismini neden koymayayım dedim ve koydum..

ismını begenmemıssem koymamaya calısırım,
cok kötu bır durum ama mesela tek erkek cocuksa babasının adını koyabılır aslında kız cocuksa da bılmem ya
ben koymayı dusunmuom ne kayınpederın ne babamın, yani ne kadar guzel olabılecek kı ismı, ınsan ısmıyle guzeldır derım koymamaya calısırım
wardı öle bı sevgılım baya tartısmıstık koymam demıstım ortada cocuk mocuk yokken falan ama ne edeyım cocuguma ıstedıgım adı koymak hakkım bence benım. onun da hakkıdır tabı ama ... :uhm:

bende koyucamı sanmıyorum ama kesinlikle iki isim vermem bende iki isimliyim babanemin adını taşıyorum ve bu durumdan hiç hoşnut değilim..

ben koyacağım şuan bir kızım var eğer allah birde erkek evladı bana verirse koymayı düşünüyorum babamın ismiyle kayınpederimin ismi aynı hatta soyisimleride aynı eşimle uzaktan akrabayız ikisinide çok sveiyorum ve oğlum olursa kesin koyacağımmm

Valla bizim çocuğumuz henüz yok ama olduğunda ismi belli, eşimle çok önceden kararlaştırmıştık bunu.
Ama böyle bir durum olmasaydı da illa bir büyüğün ismi konulacak olsaydı canımın içi babamın ismini koyardım kayınbabamın değil.
Zaten saçma geliyo bana bu isim hadisesine herkesin karışması, eşimden ve kendimden başkasına da isim falan koydurmam ben bir bebeğim olduğunda.

ben de kayınpederimin ismini koydum yalnız kendi istedigimiz ismi de koyduk.ama kayın pederimin ismini kullanmıyoruz sanırım kendileri de bu duruma alıştılar ve onlar da 2. ismi ile hitap ediyorlar.

benimde beğendiğim bir isimse neden olmasın,yok sevmediysem 2.isim olarak düşünebilirim ancak...

ogluşuma koyduk dedesinin ismini
ben iki ismi olsun dedim ama saolsun eşim istemedi.klava:
şimdi ise çok pişmanım çünkü aynı ismi eltimlerde
ogullarına koydular.evde hangisenden konuşuldugu anlaşılmıyor
keşke onlarınki bizden önce olsaydı koymazdım bende ne güzel olurdu.
neyse kısmet böyleymiş.kıskançlar neolcek.:dilcikar:

koymam benim babamın ismini de koyarım o zaman niye ayrıcalık oluyor erkeğin babası baba da kızın ki baba değilmi hatta evlenerek onlarn soyadını alıyosak isim de o zaman kız ailesinden konsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…