- 18 Şubat 2018
- 13.451
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.015
- 598
- 44
Zaten şu anda oturduğumuz yer,bu ilçenin en merkezi yeri kuzu.Aparmanda da çoğunluk asker ve memur.Adamin da pek suçu yokbüyük şehirlerde özellikle emlakçı aracılığıyla evler kiralanır.bu akılsızız demek değil.şansına öyle bir apartman çıkmış.biz de kiraladık.şansımıza gayet nezih gibi gibi.
Yok o bana sinirlendi, cevap veremeyince sana çattıZaten şu anda oturduğumuz yer,bu ilçenin en merkezi yeri kuzu.Aparmanda da çoğunluk asker ve memur.Adamin da pek suçu yok
Yok ya,Ferhans aklımı aldı zaten bugün yeterinceYok o bana sinirlendi, cevap veremeyince sana çattıüzerine alınma.
Senle birbirimizden pek hazetmeyiz ama bak bu konuda az kaldı bizi yandaş ve çete ilan edeceklerYok o bana sinirlendi, cevap veremeyince sana çattıüzerine alınma.
Her şehrin iyi, nezih semtleri vardır. Bu nezih semtlerin içinde elit siteler vardır. Orta halli semtlerde başı boş apartmanlar vardır. İşine yakınlığına, okula, ailene yakınlığına, kimlerle komşuluk yapabileceğine ve maddi durumuna göre gözlemleyip karar verirsin. Ben şimdi şu apartman çok nezih dese bir emlakçı kötü bir semtte ise inanır mıyım, inanmam.büyük şehirlerde özellikle emlakçı aracılığıyla evler kiralanır.bu akılsızız demek değil.şansına öyle bir apartman çıkmış.biz de kiraladık.şansımıza gayet nezih gibi gibi.
Ceycey'im sen benim kankamsin ama Kudra'da forumda en beğendiğim yorumculardan biri,ben tamamen tarafsız bakıyorum olaya.Ortak bir noktada buluşuyoruz işteSenle birbirimizden pek hazetmeyiz ama bak bu konuda az kaldı bizi yandaş ve çete ilan edecekler
Ben bütün çetelere dahilim zaten sanırımSenle birbirimizden pek hazetmeyiz ama bak bu konuda az kaldı bizi yandaş ve çete ilan edecekler
Yok canım ne haddimize sana sinirlenmek. Syn. TDK başkanıYok o bana sinirlendi, cevap veremeyince sana çattıüzerine alınma.
O zaman şikayet etBileğinin hakkıyla adam parasını kazanıyor. Üstümde öğretmen var, eşi esnaf. Ünlü markaların çakmalarını satıyor tanesi 2500'den. Marka tecavüzcülüğü diye geçiyor. Kazandığı haram ve bildiğim kadarıyla suç.
Valla şekerim tdk başkanı değilim de kültür deyince benim aklıma ilk gelen şey insanın doğduğundan beri duyup konuştuğu, 6 yaşından itibaren okuyup yazdığı diline hakim olması gelir. Bak yabancı dillere geçmedik daha. Öyle Türkçe nazisi de değilim, ufak tefek hataları görmem ancak o kurduğun cümleyi benim ilkokul 2. sınıf öğrencim kurmaz, öyle diyeyim. Demet Akalın Türkçesi o. Şimdi öyle cümle kuran bir kadın kalkıp bana kültürden bahsederse gülerim. Çünkü havada kalır, olmaz, oturmaz. Sizin kültür anlayışınız da ortada zaten, tiyatro konser vs.Yok canım ne haddimize sana sinirlenmek. Syn. TDK başkanı
başka bir konuda da az önce yandaş ilan edildim de.şaştım kaldım.ortak fikirlerde olmak da suç olmuş üyelerle.Ben bütün çetelere dahilim zaten sanırım
Sen cümleleri bambaşka yerlere çekmeye ve insanlara hakaret etmeye bayılıyorsun. Bahsettiğin cümledeki bir kelimenin aslını bilerek yanlış yazılması ile kültürün de hiçbir ilgisi yok. Anlattığım yaşamı öğretmen maaşı ile yaşayamadığın için mi bu kadar kin, bu kadar nefret? Benim anlatmak istediklerimi anlayan zaten anladı. Sen kişileri alet etmeden gülmeye ve güldürmeye çalışırsan içok daha seviyeli olacaksın inan bana. Ve bir öğretmen daha beni şaşırtmadı..Valla şekerim tdk başkanı değilim de kültür deyince benim aklıma ilk gelen şey insanın doğduğundan beri duyup konuştuğu, 6 yaşından itibaren okuyup yazdığı diline hakim olması gelir. Bak yabancı dillere geçmedik daha. Öyle Türkçe nazisi de değilim, ufak tefek hataları görmem ancak o kurduğun cümleyi benim ilkokul 2. sınıf öğrencim kurmaz, öyle diyeyim. Demet Akalın Türkçesi o. Şimdi öyle cümle kuran bir kadın kalkıp bana kültürden bahsederse gülerim. Çünkü havada kalır, olmaz, oturmaz. Sizin kültür anlayışınız da ortada zaten, tiyatro konser vs.
emlakçı elbette her evini övecek satmak için ya da kiralamak için.burada haklısın.ama içine taşınmadan da bilemez kimse apartmanın tam durumunu.Her şehrin iyi, nezih semtleri vardır. Bu nezih semtlerin içinde elit siteler vardır. Orta halli semtlerde başı boş apartmanlar vardır. İşine yakınlığına, okula, ailene yakınlığına, kimlerle komşuluk yapabileceğine ve maddi durumuna göre gözlemleyip karar verirsin. Ben şimdi şu apartman çok nezih dese bir emlakçı kötü bir semtte ise inanır mıyım, inanmam.
Sizin herhangi bir maaşınız var mı mesela, öğretmen maaşını küçümsüyorsunuz. İnsanların maddi durumu hakkında bir mesajla çıkarım yapamazsınız. Hayır çok kazanan über kültürlü işçi(!) arkadaşınızı kıskanmıyorum, kıskanacak bir durum yok. Kendi emeğimizle istediklerimizi elde edebiliyoruz çok şükür.Sen cümleleri bambaşka yerlere çekmeye ve insanlara hakaret etmeye bayılıyorsun. Bahsettiğin cümledeki bir kelimenin aslını bilerek yanlış yazılması ile kültürün de hiçbir ilgisi yok. Anlattığım yaşamı öğretmen maaşı ile yaşayamadığın için mi bu kadar kin, bu kadar nefret? Benim anlatmak istediklerimi anlayan zaten anladı. Sen kişileri alet etmeden gülmeye ve güldürmeye çalışırsan içok daha seviyeli olacaksın inan bana. Ve bir öğretmen daha beni şaşırtmadı..
çok kazanıp kazanmadığını sormadı ki üye.ee dilenciler günde 1500 2000 kazanıyormuş mesela.ne yapayım kızı onlardan birine mi vereyim büyüyünce?ayrıca esnaflık da saygın meslek öğretmenlik de öyle.neden burada rekabete sokuldular ki?Kuzenim fırıncıoturdugu evi semti giydikleri marka kiyafetleri daha neler neler cokk iyi kazanıyorlar öğretmen hanim sizden daha fazla diyebilirim
Hanımefendi neden bel altı vuruyorsunuz? Öğretmen olmakla ve öğretmen maaşı ile ne ilgisi var bu durumun? Ayıp oluyor ama bu kadarı daSen cümleleri bambaşka yerlere çekmeye ve insanlara hakaret etmeye bayılıyorsun. Bahsettiğin cümledeki bir kelimenin aslını bilerek yanlış yazılması ile kültürün de hiçbir ilgisi yok. Anlattığım yaşamı öğretmen maaşı ile yaşayamadığın için mi bu kadar kin, bu kadar nefret? Benim anlatmak istediklerimi anlayan zaten anladı. Sen kişileri alet etmeden gülmeye ve güldürmeye çalışırsan içok daha seviyeli olacaksın inan bana. Ve bir öğretmen daha beni şaşırtmadı..
Kültür seviyesi işte...Hanımefendi neden bel altı vuruyorsunuz? Öğretmen olmakla ve öğretmen maaşı ile ne ilgisi var bu durumun? Ayıp oluyor ama bu kadarı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?