- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.339
- 548
- 29
Konu daha çok öyle duruyorçok kazanıp kazanmadığını sormadı ki üye.ee dilenciler günde 1500 2000 kazanıyormuş mesela.ne yapayım kızı onlardan birine mi vereyim büyüyünce?ayrıca esnaflık da saygın meslek öğretmenlik de öyle.neden burada rekabete sokuldular ki?
Ortada fol yok yumurta yok,konu sahibi adamla tanışmamış bileçok kazanıp kazanmadığını sormadı ki üye.ee dilenciler günde 1500 2000 kazanıyormuş mesela.ne yapayım kızı onlardan birine mi vereyim büyüyünce?ayrıca esnaflık da saygın meslek öğretmenlik de öyle.neden burada rekabete sokuldular ki?
Aklınızı kullanın derken zaten akılsızlık anlamında kullanmadım. Burada daha çok maddi durum belirler oturacağın evi. Durumun uygunsa apartman değilde, daha nezih ve sakin siteler var, orada bunu yaşama ihtimalin çok daha düşüktür.emlakçı elbette her evini övecek satmak için ya da kiralamak için.burada haklısın.ama içine taşınmadan da bilemez kimse apartmanın tam durumunu.
Burada değil, konu sahibinin evinde rekabete sokuldular. Olay burada başlamadı aslında.çok kazanıp kazanmadığını sormadı ki üye.ee dilenciler günde 1500 2000 kazanıyormuş mesela.ne yapayım kızı onlardan birine mi vereyim büyüyünce?ayrıca esnaflık da saygın meslek öğretmenlik de öyle.neden burada rekabete sokuldular ki?
residanslarda ne olaylar oluyor.gürültü yapıyor diye komşusunu öldürenler mi dersin.yasadışı işlerle uğraşanlar mı dersin.yani pahalı semtte sitede oturmakla da kurtulamıyorsun bunlardan.parası olanlar düzgün insanlar değil sadece.Aklınızı kullanın derken zaten akılsızlık anlamında kullanmadım. Burada daha çok maddi durum belirler oturacağın evi. Durumun uygunsa apartman değilde, daha nezih ve sakin siteler var, orada bunu yaşama ihtimalin çok daha düşüktür.
Bence mantikliÖmrünün geri kalanında o fırından yaptıracağı pişirim ve unlu mamullere ucretsiz erişebileceğinin sözünü alıp ; "bir ihtimal olur ya" diyerek tanıştırmis olabilir.
Ben mesleğinizden değil, anlattığım yaşamdan haberiniz olmamasından, insanlara olan çirkin davranışlarınızdan çıkarım yaptım.Sizin herhangi bir maaşınız var mı mesela, öğretmen maaşını küçümsüyorsunuz. İnsanların maddi durumu hakkında bir mesajla çıkarım yapamazsınız. Hayır çok kazanan über kültürlü işçi(!) arkadaşınızı kıskanmıyorum, kıskanacak bir durum yok. Kendi emeğimizle istediklerimizi elde edebiliyoruz çok şükür.
Kişisel saldırılarınıza cevap vermeyeceğim maalesef.
Ben rezidans demedim. Her dediğim çok yanlış anlaşılıyor. Daha sakin elit sitelerden bahsediyorum.residanslarda ne olaylar oluyor.gürültü yapıyor diye komşusunu öldürenler mi dersin.yasadışı işlerle uğraşanlar mı dersin.yani pahalı semtte sitede oturmakla da kurtulamıyorsun bunlardan.parası olanlar düzgün insanlar değil sadece.
Anlattığınız yaşam tarzından haberim var ve bunu “kültürlü bir hayat” olarak adlandırmıyorum maalesef.Ben mesleğinizden değil, anlattığım yaşamdan haberiniz olmamasından, insanlara olan çirkin davranışlarınızdan çıkarım yaptım.
Evet maaşım var, maaşım olmasa da hayatta kalacağım kadar planlarımı da gerçekleştirdim.
Uzak olursanız beni de çok mutlu edersiniz. Zira burada yanlış da yazabilirim, kelimelerin aslını da unutabilirim bazen. Bu başkası için bu kadar sorun olmamalı.
işte elit yerlerde de var her tür insan.ha varoş diyebileceğimiz semtlerde çok çok fazla var orası ayrı konu.ama zengin muhitte oturmayınca elit olmayan insanlarla oturuyoruz demek değil.Ben rezidans demedim. Her dediğim çok yanlış anlaşılıyor. Daha sakin elit sitelerden bahsediyorum.
Ekmek için ekmeleddine oy verin diyorBu duruma Fırıncılar Odası ne diyor peki?
Gerçekten şaka bi yana kültür çok kapsamlı bi kavram. Param olursa istediğim yerde otururum, sinemaya tatile giderim de kültürlü olmuş olur muyum sadece bunlarla. Bunlar salt ölçüt değil
aaa sen kültürü parayla satın almıyor musun ? aşkolsun sanaişte elit yerlerde de var her tür insan.ha varoş diyebileceğimiz semtlerde çok çok fazla var orası ayrı konu.ama zengin muhitte oturmayınca elit olmayan insanlarla oturuyoruz demek değil.
karnım acıktı gece gece.sıcak bir ekmek olsa arasına peynir koysam da yesem.Ekmek için ekmeleddine oy verin diyor
Bir konu vardi daha öncekarnım acıktı gece gece.sıcak bir ekmek olsa arasına peynir koysam da yesem.
iyi geceler.dağılalım evet.konu bambaşka yerlere gitti.bak sonunda kısıra kadar geldiBir konu vardi daha önceBorellus80 bilir kk ikiye bölünmustu bizler pilav tarifi verirken diğer kısım tam bir kaos içindeydi bu konu biraz ona benzedi yemek yemek cok güzel hadi bi koşu mutfaga ceyy. Bende öğlen yaptığım kısıri yiyicem
Evet akrabanın kızı öyle elit gözükür ki ama gitti kabapçıyla evlendi. Kızın ailesi bakın aile diyorum abad oldu abad…. Bildiğin kebapçı karışı yorulmasın diye otelde misafir ağırlatıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?