Meslekten bağımsız bir karar bu aslında. Ben de öğretmenim ve yaklaşık yirmi yıldır evliyim. Tüm ailem üni mezunu. Evlenmek istediğim adamın ortaokul mezunu olduğunu söylediğimde tepkileri görülmeye değerdiBen öğretmen bir bayanım. Bir tanıdık aracılığı ile fırıncı ile tanıştırıldık. Lise mezunu ama kendi işinin sahibi. Bence problem yok ancak ailem lise mezunu ve memur olmadığı için karşı çıkıyorlar. Kafam çok karıştı. Sizce de bu evliliğin sakıncaları olur mu?
Yanı evde annesi arkasını topluyor yemek hazır herşey olması gerektiği gibi bu düzene alişan bir kişi varBen katılıyorum, belki adam gecenin körüne kadar kendisini bekleyecek kadın arıyor
Bekar mi kalsınlar memuruz diyeBen memurların evlenmesine karşıyım genel olarak.
Güncel şartlarda gerçekten az kazanıyorlar. Garanti maaşın götürüsü az maaş oluyor işte.
Ben her türlü oyumu esnaflığa, ticarete veririm. Ailelerin çocuklarını memur diye övme telaşını da anlamıyorum.
Evlenmeyin.
Valla ben de bazı meslektaşlarıma bakıp hayretler içerisinde kalıyorum, mesela mahalle karısı tarzında bir bayan vardı hergun ona bakar nasıl yaaa derdimBuna maalesef katılıyorum bazıları nasil öğretmen olmus hayret ediyorum.
Evet çünkü memuruz evlenmemeliyizBekar mi kalsınlar memuruz diye
Evleri yuvaları ne bileyim sevdikleri biri olmasin mi
Robot gibi işten eve evden işe
Sevmesinler mi sevilmesinler mi??
Cidden anlamadım memurlar evlenmesin derkenEvet çünkü memuruz evlenmemeliyiz
Aileler tecrübeliler bence dinleyin. Okumak olarak değil ama karakterinize uygun mu ona bakın. Aynı şeyleri düşünüyor musunuz? Bana saygı duyuyor demeyin erkekler fikirlerine karşı çıkanlara tahammül edemiyor. Ha saygı duyarsa kaçırmayın öyle bir erkek nadir . Kolay yolu seçin. Zaten evlilik yeterince zor.Ben öğretmen bir bayanım. Bir tanıdık aracılığı ile fırıncı ile tanıştırıldık. Lise mezunu ama kendi işinin sahibi. Bence problem yok ancak ailem lise mezunu ve memur olmadığı için karşı çıkıyorlar. Kafam çok karıştı. Sizce de bu evliliğin sakıncaları olur mu?
Eşim yıllarin pide, lahmacun ve ekmek ustası :) Geçmişte de fırıni varmış . Şu an unide okuduğu mesleği yapıyor ama birakadabilir . Benim için hiç sorun değil bunlar . Ben her türlü evlenirdim. Önemli olan aranızdaki aşk ve uyum . Sadece uzun çalışma saatleri oluyormuş ama şu anda da 8 saat ama vardiyalı çalışıyor mesela . Siz anlaşıp anlaşamadığıniza bakın ona göre karar verin .Ben öğretmen bir bayanım. Bir tanıdık aracılığı ile fırıncı ile tanıştırıldık. Lise mezunu ama kendi işinin sahibi. Bence problem yok ancak ailem lise mezunu ve memur olmadığı için karşı çıkıyorlar. Kafam çok karıştı. Sizce de bu evliliğin sakıncaları olur mu?
Denginiz olup olmadığına siz karar verebilirsiniz ancak. Buna ikna olursanız anneniz olumlu yaklaşır. Tanımak istiyorsanız zaman verip tanıyın. Objektif değerlendirin. Denginiz olmadığını düşünürseniz de bitirirsiniz. Annenizin onayı sonraki aşama. Sizin gözünüzden kaçan ayrıntıları görebilir ve sizi uyarabilir, dikkate alırsınız onun uyarılarını da ama şimdilik onun için tek sorun mesleğiyse anneyi siz emin olduktan sonra devreye sokun bence.Benim için fırıncı olması önemli değil. Önemli olan aynı pencereden bakıp bakmadığımız. Zorlukları elbette vardır her meslek gibi. Öyle aşık da değilim sadece tanıma yoluna girmek istedim. Ama ailem özellikle de annem çok karşı çıkıyor. Herkes dengiyle evlenmeliymiş. Sürekli böyle söyleyince acaba yanlış bir şey mi yapıyorum düşüncesine kapılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?