Öğretmen ile fırıncı evliliği

Tanidigim butun firincilar zengin ailen firincilarin 4 5 bin kazandigini saniyor heralde memur askinada hastayim sanki memurlar cok kazaniyorlar ve ust duzey insanlar
Sorunun bir ayağı da eğitim seviyesi.çok kazanmak değil.evet toplumun büyük çoğunluğundan daha eğitimli, sosyal açıdan daha gelişmiş kişiler oluyor.

Ya aylık kazançları kat kat fazla olabilir ama her şey para değil ki ama. Beni lise mezunu fırıncıyla tanıştırmak isteseler üzülürdüm. He ama zincir olan KARAFIRIN’sa orda bi dururdum ahsjsjjsjs
Sabit gelirli olmasında amaaannnn bu ülkede esnaf olmak lazımmış çok geç anladım

Mezuniyet açısından değil sadece çalışma koşulları olarak cevap vereceğim.

Sizin 2 koca ay tatiliniz var, karşı tarafın kendi iş yeri ise tatili yok diyebiliriz.

Haftasonu tatiliniz var, karşı tarafın yok.

Çalışma saatleri okul durumunuza göre gayet makul iken, karşı taraf işe gittiğinde gece vakti yalnız kalacaksınız. İşten gelip uyumak istediğinde, siz yemek hazırlığı çocuk ile uğraşma temizlik vs ile vakit geçireceksiniz. Kısaca Görüşmeyeceksiniz

Tanidigim butun firincilar zengin ailen firincilarin 4 5 bin kazandigini saniyor heralde memur askinada hastayim sanki memurlar cok kazaniyorlar ve ust duzey insanlar
Bende öğretmenim, bende de okumuş en azından iyi bir yerde çalışsın takıntısı vardı evlendim, arkadaş market sahibi ortaokul mezunuyla evlendı…. İlkten çok acayip karşıladım ama adam masalla şu iki yıldır paraya para demiyor devlet dükkanı olana yağdırıyor bizim gibi işini yap al sabitini olanlar sürünüyoruz.

İş sadece kendininse ve vizyonluysa görüş.

Bence esnaflar memurlardan daha çok kazanıyor. Hele fırıncı - bakery diye koy 2 pandispanya 50 liradan mis gibi yakın bi arkadaşımın eşi fırıncı geçen düğüne gitti her kolunda 2 şer Trabzon bilezik manevi ve kişisel yeterlilik kısmını da siz bileceksiniz.

Ben buna yorum yapmayacağım. Daha yeni bir köylümüz kadın öğretmen eşi sanayide çalışıyor. Evlendi. Sevmiş evlenmiş. Ama memurların tatil olayı var. Özel sektörde olsan olabilir derim. Bu karşı tarafa sana bağlı. Ne istediğine bağlı. Bilemiyorum ki. Bı de biliyorsun ülkemiz de kast sistemi var. Ailen de istemez. Öğretmen firinci ile evlenmiş. Kocan ne iş yapıyor? Fırıncı.. Bu ülkede okumanın hiç bir önemi yok. Evlen gitsin. Çocuğun olsun. Sanki okumusla evlenenin başı göğe eriyor.

Valla bizim buradaki fırın darphane gibi ama ben kebapçı tercih ederdim
Nusret'e baksana..
Adam etleri tokatlarken,kolunun kılları arasından akan tuzu yemeklere serperken köşeyi döndü.
Ayrica konu başlığını her okuduğumda aklıma eski erotik filmler geliyor.
Öğretmen ile firinci..

Aşk evliliği olabilir,kültürel farklık sorun ama firinci diye de olmayacak bir durum yok. Ailesi nasıl,adamın karakteri nasıl bunlar önemli,nasıl zaman geçiriyorsun vs vs. Her şey güzelse mesleğinden yana sıkıntı görmüyorum. Benim eşimde esnaf benim 20 katım kazancı var, memur maaşı elektrik faturasına yetmez öyle diyim ,güzel kazanci varsa ,kendini geliştirmiş,eğlenceli biriyse neden olmasin

Valla bizim buradaki fırın darphane gibi ama ben kebapçı tercih ederdim
Evet akrabanın kızı öyle elit gözükür ki ama gitti kabapçıyla evlendi. Kızın ailesi bakın aile diyorum abad oldu abad…. Bildiğin kebapçı karışı yorulmasın diye otelde misafir ağırlatıyormuş

Valla işini tutturan çok iyi kazanıyor.Önemli olan başarı.

Bir memurla evlendiniz diyelim haksız sebepten meslekten atıldı, eşi olarak düzenli bir iş bulana kadar destek olmayacak mısınız. Yarınımızın garantisi var mı ? Fırıncı arkadaş tarafından bakınca rencide edici bi konu olmuş bu. Ha bu arada bende memurum evimin altındaki fırıncı üçüncü şubesini açtı ben hala yıllardır ev borcuna sürünüyorum. Orta halli bi ev bi araba sahibi olmaya çabalıyorum. Şu zamanda okumuş ile okumamış arasında bi fark kalmadı. Birbirinizi sevip sahiplendikten sonra böyle şeylerin bir önemi yok

Pideci olup çok kazanınca entelektüellik ve sosyal beceri de aynı oranda artmıyor maalesef.siz sanıyor musunuz ki okumasaydınız aynı sosyal seviyede kişiler olacaktınız ?
Tabiki benim çok kazanmak asla önemli değil , eğer önemli olsaydı memur ile değil iş adamı veya bir esnaf ile evlenirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…