- 21 Ocak 2018
- 8.534
- 21.152
- 348
- 32
Sorunun bir ayağı da eğitim seviyesi.çok kazanmak değil.evet toplumun büyük çoğunluğundan daha eğitimli, sosyal açıdan daha gelişmiş kişiler oluyor.Tanidigim butun firincilar zengin ailen firincilarin 4 5 bin kazandigini saniyor heraldememur askinada hastayim sanki memurlar cok kazaniyorlar ve ust duzey insanlar
Sabit gelirli olmasında amaaannnn bu ülkede esnaf olmak lazımmış çok geç anladımYa aylık kazançları kat kat fazla olabilir ama her şey para değil ki ama. Beni lise mezunu fırıncıyla tanıştırmak isteseler üzülürdüm. He ama zincir olan KARAFIRIN’sa orda bi dururdum ahsjsjjsjs
Pideci olup çok kazanınca entelektüellik ve sosyal beceri de aynı oranda artmıyor maalesef.siz sanıyor musunuz ki okumasaydınız aynı sosyal seviyede kişiler olacaktınız ?Maaş konusunda o kadar haklısın ki , maaşımız düşük diye alay konusu olduk birçok sosyal platformda
O kadar iyi biliyorum ki…Sabit gelirli olmasında amaaannnn bu ülkede esnaf olmak lazımmış çok geç anladım
Valla bizim buradaki fırın darphane gibi ama ben kebapçı tercih ederdimBelki lükstür ama zincir değildir ne bileyimama evet yani şimdi Kardeşler Ekmek Fırını ayarindaysa da orada durmak lazım
Bende öğretmenim, bende de okumuş en azından iyi bir yerde çalışsın takıntısı vardı evlendim, arkadaş market sahibi ortaokul mezunuyla evlendı…. İlkten çok acayip karşıladım ama adam masalla şu iki yıldır paraya para demiyorTanidigim butun firincilar zengin ailen firincilarin 4 5 bin kazandigini saniyor heraldememur askinada hastayim sanki memurlar cok kazaniyorlar ve ust duzey insanlar
Bozuk saat gibisin.Pideci olup çok kazanınca entelektüellik ve sosyal beceri de aynı oranda artmıyor maalesef.siz sanıyor musunuz ki okumasaydınız aynı sosyal seviyede kişiler olacaktınız ?
Bence esnaflar memurlardan daha çok kazanıyor. Hele fırıncı - bakery diye koy 2 pandispanya 50 liradan mis gibiBen öğretmen bir bayanım. Bir tanıdık aracılığı ile fırıncı ile tanıştırıldık. Lise mezunu ama kendi işinin sahibi. Bence problem yok ancak ailem lise mezunu ve memur olmadığı için karşı çıkıyorlar. Kafam çok karıştı. Sizce de bu evliliğin sakıncaları olur mu?
Nusret'e baksana..Valla bizim buradaki fırın darphane gibi ama ben kebapçı tercih ederdim
Evet akrabanın kızı öyle elit gözükür ki ama gitti kabapçıyla evlendi. Kızın ailesi bakın aile diyorum abad oldu abad…. Bildiğin kebapçı karışı yorulmasın diye otelde misafir ağırlatıyormuşValla bizim buradaki fırın darphane gibi ama ben kebapçı tercih ederdim
Valla işini tutturan çok iyi kazanıyor.Önemli olan başarı.Evet akrabanın kızı öyle elit gözükür ki ama gitti kabapçıyla evlendi. Kızın ailesi bakın aile diyorum abad oldu abad…. Bildiğin kebapçı karışı yorulmasın diye otelde misafir ağırlatıyormuş
Amaaaannn pırt sabit gelirliden kat kat iyi yahuValla işini tutturan çok iyi kazanıyor.Önemli olan başarı.
Tabiki benim çok kazanmak asla önemli değil , eğer önemli olsaydı memur ile değil iş adamı veya bir esnaf ile evlenirdimPideci olup çok kazanınca entelektüellik ve sosyal beceri de aynı oranda artmıyor maalesef.siz sanıyor musunuz ki okumasaydınız aynı sosyal seviyede kişiler olacaktınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?