- 23 Aralık 2012
- 7.553
- 50.294
- 748
Bu duruma Fırıncılar Odası ne diyor peki?Ben öğretmen bir bayanım. Bir tanıdık aracılığı ile fırıncı ile tanıştırıldık. Lise mezunu ama kendi işinin sahibi. Bence problem yok ancak ailem lise mezunu ve memur olmadığı için karşı çıkıyorlar. Kafam çok karıştı. Sizce de bu evliliğin sakıncaları olur mu?
Bunu da gördüm ben evet. Kendisi kadının seviyesine ulaşacak kapasitede olmayan kompleksli adamlar kadını kendi düzeyine çekip hayatı zehir ediyor. Kadının kendisinden önde olmasına katlanamayanlar türlü yollarla kendini tatmine çalışıyor: şiddet, aşağılama, ihanet vs. Hani her ortamda bulunur kompleksli insanlar da döner gidersin, hayat arkadaşı olarak hiç çekilmez. Evlilik için aynı meslekte de olsa uzun uzun konuşma, farklı ortamlarda vakit geçirme, iyi tanıma şart.Okumamış erkeklerin bazıları çok kazansa da kompleks geliştirip karşısındakini aşağı çekme eğilimi gösteriyor. Kadınlarda da vardır illaki ama erkeklerde bu daha fazla. Öğretmen oldun da ne oldu sanki bak şunu yapamıyorsunve daha nicesiyle karşılaşabilirsiniz. Tabii bunlari anlamak için tanışmak anlaşmaya çalışmak lazım. Kendini geliştirmiş, hayat görüşü olan biriyse pek tabii olabilir ama okumuş çoğu erkeğin bile öküzden 3 dk önce doğmuş birer hanzo olarak yaşadığını düşününce bilemiyorum. Bir konuşun bakın hayat görüşünüz uyuşuyor mu? Hele iyi simit poğaça falan yapıyorsa hele fırında yemek de pişiriliyorsa evi de fırına yakın tutarsanız bir ömür yemek derdiniz kalmaz
Ben olsam şunları sorgulardım:
1. Ben neden öğretmen halimle görücü usulü birileriyle tanıştırılıyorum.
2. Bu kişi neden fırıncı?
Kimi de kendini gizliyor ya da kadın aman ilişki kurduk, alıştım da buna diye devam edip evleniyor. Evlilik büyük kumar yaBunu da gördüm ben evet. Kendisi kadının seviyesine ulaşacak kapasitede olmayan kompleksli adamlar kadını kendi düzeyine çekip hayatı zehir ediyor. Kadının kendisinden önde olmasına katlanamayanlar türlü yollarla kendini tatmine çalışıyor: şiddet, aşağılama, ihanet vs. Hani her ortamda bulunur kompleksli insanlar da döner gidersin, hayat arkadaşı olarak hiç çekilmez. Evlilik için aynı meslekte de olsa uzun uzun konuşma, farklı ortamlarda vakit geçirme, iyi tanıma şart.
Kız öyle deme belki lüks bir fırındır. Neden mahalle arası minik fırınları baz alıyorsun kiBen olsam şunları sorgulardım:
1. Ben neden öğretmen halimle görücü usulü birileriyle tanıştırılıyorum.
2. Bu kişi neden fırıncı?
Kız öyle deme belki lüks bir fırındır. Neden mahalle arası minik fırınları baz alıyorsun ki
Erkeğin ailesinin yanına birlikte gitmek lazım. Orada çok ipucu veriyor damat adayı. Anne babasının yanında sözde erkeklik mi taslıyor yoksa sevgilisine nezaketi devam mı ediyorKimi de kendini gizliyor ya da kadın aman ilişki kurduk, alıştım da buna diye devam edip evleniyor. Evlilik büyük kumar ya
Tabii canım. Hele pastalarıYnen, belki Liva tarzıdır ben olsam hemen pastalar dalarım
Ya aylık kazançları kat kat fazla olabilir ama her şey para değil ki ama. Beni lise mezunu fırıncıyla tanıştırmak isteseler üzülürdüm. He ama zincir olan KARAFIRIN’sa orda bi dururdum ahsjsjjsjsO bir şey mi yahhuuu, arkadaşımın arkadaşı mühendis hem de iyi bir bakanlıkta. Akrabası kadın pazarcı tanıştırmış
Ben o vaybı alamadım konu sahibinden. Kardeşler Ekmek Fırını tarzı gibi geldi. Lüks zincir fırının sahibi görücü usulüne kalacak kadar çaresiz değildir çünkü.Kız öyle deme belki lüks bir fırındır. Neden mahalle arası minik fırınları baz alıyorsun ki
Zaten o dediğiniz fırıncılardan olsa ailede memurluğuna takılmazdı memurlarında durumu asgari ücretliden iyi değilBen o vaybı alamadım konu sahibinden. Kardeşler Ekmek Fırını tarzı gibi geldi. Lüks zincir fırının sahibi görücü usulüne kalacak kadar çaresiz değildir çünkü.
Genel hâl tavırları, arkadaşlarıyla ilişkisi, partneri için neleri göze aldığı, kızdığı- kırıldığı zaman nasıl davrandığı bunlar iyi gözlenmesi gereken davranışlar.Erkeğin ailesinin yanına birlikte gitmek lazım. Orada çok ipucu veriyor damat adayı. Anne babasının yanında sözde erkeklik mi taslıyor yoksa sevgilisine nezaketi devam mı ediyorOrtama göre şekil değiştiren türleri var.
ya öyle bir zincir işletme sahibi olsa kendini fırıncı diye niteler mi ki ticaretle uğaraşıyor iş adamı filan olur o zaman sanki?Ya aylık kazançları kat kat fazla olabilir ama her şey para değil ki ama. Beni lise mezunu fırıncıyla tanıştırmak isteseler üzülürdüm. He ama zincir olan KARAFIRIN’sa orda bi dururdum ahsjsjjsjs
Belki lükstür ama zincir değildir ne bileyimBen o vaybı alamadım konu sahibinden. Kardeşler Ekmek Fırını tarzı gibi geldi. Lüks zincir fırının sahibi görücü usulüne kalacak kadar çaresiz değildir çünkü.
Genelde sorun eden taraf zaten lise mezunu olam taraf oluyor. O nedenle tanismasaydiniz keşke. Olmaz derim benBen öğretmen bir bayanım. Bir tanıdık aracılığı ile fırıncı ile tanıştırıldık. Lise mezunu ama kendi işinin sahibi. Bence problem yok ancak ailem lise mezunu ve memur olmadığı için karşı çıkıyorlar. Kafam çok karıştı. Sizce de bu evliliğin sakıncaları olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?