- 27 Mayıs 2019
- 142
- 118
- 18
- 30
- Konu Sahibi tatlikedicikcik
-
İnanın benin zerre kadar umrumda değil insanlar ne okumuş ne kadar kazanıyor hiç umrumda değil. Karakterine dürüstlüğüne bakarım. Ama toplum baskısı bu da olsa gerek. Psikolojimi bozdularÖğretmen bi kadınım, lise mezunu esnaf ile evlendim. Pişman mıyım? Hem de ölesiye ama bunun eşimin karakteriyle ilgisi var diplomasıyla değil...
Ne alakasi var ya cevrene ve ailene gore hareket edersen uzulen sen olursun. Dusun ki ogretmen yada cok zengin biri ilerde isler kotu gitti kagit toplamaya basladi ne olcak o zaman cevren bosan dedi diye bosanacak misin. Bence olay sende bitiyor agizlarinin payini vereceksin ve eger kalpten ona inaniyorsan onun bunun lafindan etkilenmeyeceksin. Ben univ mezunuyum esim ise hala disaridan uni okumaya calisio isi guzel evine bana sadik durust tasi siksa suyu cikarir derler ya. Ben muhasebede calisiorm bana da cok laf isittiren oldu ailesi ile ilgili olumsz seyler yasadik onlr dolandi agizlara cevreye ayak uydursaydim dinleseydim esimle evli olamazdm ve belkide kimseye birini begendiremem dusuncesiyle bekar kalirdim. Ickisi olur kumari olur ters bi davranisi olur amenna cevrene kulak ver ama yok hasta yok kolu yok yok parasi yok gibi bahanelerle askini mafetmeHanımlar merhaba
Ben kpssye hazırlanan bir öğretmen adayıyım. 4 senelik bir ilişkim var. Sevgilim lise mezunu ve maddi sıkıntınlardan vs okuyamamış düşük ücretlerle çalışıyor, ailesine bakıyor. Hiçbir zaman işten kaçmaz üç kuruş fazla kazanmak için gecelere kadar çalışır. Bana sevgisini, ilgisini hissettiren merhametli ,alçakgönüllü çok iyi kalpli beyefendi dürüst bir erkek... Onu çok seviyorum.
Gelin görün ki derdim ailem akrabalarım çevrem... "Sen öğretmen olacaksın bir garsonla mı evleneceksin?", "Milletin okumayan kızları öğretmenlerle mühendislerle avukatlarla evlensin sen bunca yıl oku da git bir garson parçasına!", "O sünepe beş kuruşsuz çulsuzu nerden buldun?" Hanımlar bunlar benim ailemden ve çevremden duyduğum sözler bunaldım artık
Kendisini tanıyorlar karakterine efendiliğine vs hiçbir şey diyemiyorlar. "Tamam çok iyi biri ama...."
"Ama ne??"
"Yani ne bileyim sen öğretmen olacaksın o garson..."
Helaliyle para kazanıyor çalışıyor belki ilerde daha başka güzel iş bulur belki bulamaz bilemiyorum. Ama bu sözlerden insanlarun tepkilerinden bıktım bunaldım
Düşünüyorum sırf bu yüzden onunla evlilikten vazgeçsem mutsuz olmayacak mıyım ben? Öğretmen bir kadın illa bir öğretmen, mühendis vs ile mi evlenmeli? Çevrem haklı mı yani? Çok üzgünüm bana birşeyler söyleyin
Kolay atanacak bir bölüm değil Ama inşallah atanmak için çok çalışacağım olmazsa ücretli öğretmenlik vs yapacağım. Sorgulamadım çünkü seviyordum ama iş ciddiyr binince ailemin baskısı bunalttı beniHangi bölüm mezunusunuz ? Kolay atanabilecek misiniz ? 4 senelik ilişkiniz var . Şimdiye kadar neden sorgulamadınız ?
Sosyal deney falan değil gerçek. İnsanların sözlerindrn bunaldım artıkİnşallah yine bir sosyal deney konusu falan değildir.
Bu kadar arabesk olmaya gerek yok helaliyle para kazanıyor falan..
Ben öğretmen olsam garson erkekle evlenmem prensip meselesi.
Sen evleneceksen de size ne ulan deyip geçmesini bil, hayır kafan niye karışıyor onu anlamadım
Bence çevren haklı, erkekler evlendikten sonra aşağılık kompleksine giriyorlar, yani işinden veya kazancından dolayı değil, sana karşı aşağılık kompleksine gireceği için hayatı zindan edecek.. Bizzat denenmiş, onaylanmıştır.. Boşanıyorum şu an..Hanımlar merhaba
Ben kpssye hazırlanan bir öğretmen adayıyım. 4 senelik bir ilişkim var. Sevgilim lise mezunu ve maddi sıkıntınlardan vs okuyamamış düşük ücretlerle çalışıyor, ailesine bakıyor. Hiçbir zaman işten kaçmaz üç kuruş fazla kazanmak için gecelere kadar çalışır. Bana sevgisini, ilgisini hissettiren merhametli ,alçakgönüllü çok iyi kalpli beyefendi dürüst bir erkek... Onu çok seviyorum.
Gelin görün ki derdim ailem akrabalarım çevrem... "Sen öğretmen olacaksın bir garsonla mı evleneceksin?", "Milletin okumayan kızları öğretmenlerle mühendislerle avukatlarla evlensin sen bunca yıl oku da git bir garson parçasına!", "O sünepe beş kuruşsuz çulsuzu nerden buldun?" Hanımlar bunlar benim ailemden ve çevremden duyduğum sözler bunaldım artık
Kendisini tanıyorlar karakterine efendiliğine vs hiçbir şey diyemiyorlar. "Tamam çok iyi biri ama...."
"Ama ne??"
"Yani ne bileyim sen öğretmen olacaksın o garson..."
Helaliyle para kazanıyor çalışıyor belki ilerde daha başka güzel iş bulur belki bulamaz bilemiyorum. Ama bu sözlerden insanlarun tepkilerinden bıktım bunaldım
Düşünüyorum sırf bu yüzden onunla evlilikten vazgeçsem mutsuz olmayacak mıyım ben? Öğretmen bir kadın illa bir öğretmen, mühendis vs ile mi evlenmeli? Çevrem haklı mı yani? Çok üzgünüm bana birşeyler söyleyin
Açlık kapıdan girince aşk bacadan çıkarmış derler. Doğru derler. Şu an sana saçma gelebilir ama üzgünüm bu böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?