- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
İnşallah dediğiniz gibi bundan sonra gerçekten yöneticilerimiz vicdanlı adaletli yetişenler olurBen de her meslek hakkını almalı diyorum . Artı olarak Öğretmen maaşları arttırılmalı ve giriş puanları çok yüksek tutulmalı. Öyle ki sınavda en yüksek puanı alanlar öğretmnenliğe girebilmeli. Ancak böyle kalkınabilir , ekonomiyi düzeltebilir ve vicdanlı adaletli yöneticiler yetiştirebilirsek o zaman herkes hakettiği ücreti alabilir.
Amin bana da dua edin beklemedeyim ben de. pazartesi belli olacak
Kesinlikle birilerine bakıp konu açıyor. Allah bilir adam yazın tatilini kışda mi almış?Sen gecinmeyi bilmiyosan burdakiler napsin valla ogretmen arkadaslarim cok da guzel tatilini yapiyor ust bas da aliyor senin paranin bereketi yoksa demekki ! Kendine sor bakalim kime fesatlandim da yetiremiyorm ben bu parayi diye
Para iş adamlarının hesaplarında dolaşıyor. Sıradan halk da haline şükrediyor. Böyle devam edeceğiz. Ben ütopik konuştuğumun da farkındayım.Eşim milyar dolarlık işler yapıyor devlete. Ağır sorumluluğu var aldığı maaş 7.5 . Ha dereceyle girdi mühendisliğe de. Kim hakettiği parayı alıyor yahuu
Amin inşallahİnşallah dediğiniz gibi bundan sonra gerçekten yöneticilerimiz vicdanlı adaletli yetişenler olur
Rabbim inşallah güzel hayırlı haberler almanızı nasip etsin hayırlı sağlıklı evladınız olsun. Bizede güzel haberinizi verin
Cannes gibi dünya sosyetesinin tatil yaptığı yere gidip gezip orda şok marketten alıp götürdüğün konserveyle karnını doyurmuş kadınsın. İdolümsünYaaa bu ülkede insanlar cidden fiyat araştırması yapmayı bilmiyor.
Mesela yurtdışına gitmek istiyor, THY sitesini açıyorlar, bakıyorlar sonra diyorlar ki "vay babağun kemiğine,tek yön bilet iki bin lira!! Eee gittisi geldisi şusu busu,biz nasıl gidelim".
Oysa her şeyin indirimli tarifi vardır. Biletler için de bekle THY kampanyasini,bekle Pegasus kampanyasını, al gidiş dönüş yakın ülkelere 400 liralık, 500 liralık bilet. Ya da wings Air gibi,pobeda gibi ucuz yollu havayolu şirketleri bul... Ben şahsen böyle yapıyorum. Skyscanner sitesinde en ucuz tarih diye sorguluyorum,başka başka yerler kovalıyorum. Allah'a şükür hiç de pahalı bilet almadım bugüne kadar (bir sebepten beni dönüş uçağina almadıkları ülke hariç. Onda da annem huzursuzlandi diye ucuz değil erken tarihli bilet almıştım).
En basiti bugunlerde Rusya bileti takip ediyoruz, Türkiye yasağı vardı. Kapaliydi sınırlar dört aydır,yeni açıldı. Haliyle Biletler inanilmaz pahalliydi. Zaten Euro da rekor seviyede. Yine de gidiş geliş 900 tl'ye bilet bulduk:) ama dedik ki 'yaaa ucuzlar daha,almayalim'yani aramaya inanmak kalp ben . İnsanın niyeti olsun, ucuza bilet de bulur ,otel de bulur.
Ben genelde gittiğim yerlerde kamp yapıyorum,eğer Teksem. Ama güzel otellerde kaldığım da çok oldu .
Booking sitesinden bakıyorum, çok da ucuza çok da güzel otellerde kaldım, kalmaya da devam edeceğim.
Her otelin geceliği 500 lira değil ki , çok makul fiyatlarda oteller var.
Ama işte insanlarda "ay bir kere gidiyorum onda da ucuzu arayamayacagim,ay kraliçe gibi olayım, hiç para düşünmeyeyim,her şey dahil olsun" isteği var. Onun için de işte kralice gibi olmak, gerçekten para düşünmemek lazim. 4-5 binlik maaşla o hayat zor:)
Karı koca 12 bin alanın fakirlikten tatile çıkmadığı bir dünyaya da inanmak istemiyorum:) hadi Alaçatı,bodrum pahalli ama adı duyulduk bir yere gitmek zorunda mısın? Git mesela geyikli'ye, foça'ya, side'ye, alanya'ya... İnan oralarda uygun fiyata oteller var, güven bana,aramaya inan^^
Konuya bakmıyor ki baksa ne yerler tavsiye edeceğiz ne yerlerrrAraştırma yapmayı bilseydiniz çiçek gibi pansiyonlar olduğunu, harika tatiller yapılabildiğini görürdünüz.
O zamanlar durumlar başkaydı 2008 mezunuyum 2010 da iptal edilen sınavdan sonra ancak atanabildim . 3 yıl kpss ye girdim. 86 ile tercih yapamadım. Ayy hiç sormayın o dönemleri. Adaletsizliğin liyakatsizliğin meşrulaştırıldığı çok zor bir dönemdi. Gerçi çok da değişen birşey yok daEee bir de şu konu var. Lisans mezunuyum çok iyi derecede ingilizcem var formasyonumda vardı. 13 yıl önce 4 yıl devlette ortaokulda İngilizce öğretmenliği yaptım. Eti senin kemiği benim dediler asgari ücret altı da maaş aldım sigortayı hiç sormayın. Ha yeterliysem neden kadrolu öğretmen yapılmıyordum ha yetersizsem neden 30 saat ders bana verildi 4 yıl kadrolu öğretmenden alınıp o az saat gelmek istedi diye.
Şu kredi borçlarım bitsin. Sizden tavsiyeler isteyebilir miyimKonuya bakmıyor ki baksa ne yerler tavsiye edeceğiz ne yerlerrr
Yengenç i tercih edin mesleğim turizm ama o ordinaryüs prof. u ucuz tatilin yurtiçi yurtdışıŞu kredi borçlarım bitsin. Sizden tavsiyeler isteyebilir miyim
Tamamdır.Yengenç i tercih edin mesleğim turizm ama o ordinaryüs prof. u ucuz tatilin yurtiçi yurtdışı
Bu konu çok reytingliTamamdır.
Evet ilginç bir şekilde baya yorum aldı. Yalan değil tabi.Geçinmek çok zor bu zamanda.Bu konu çok reytingliben de gidip geçinemiyorum diye konu mu açsam? Ha son bir kaç aydır yalan da değil
Niye tavsiye edeyim ki, otursun araştırsın, yapamıyorsa da gidemiyorum hühü diye ağlamaya devam etsinKonuya bakmıyor ki baksa ne yerler tavsiye edeceğiz ne yerlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?