- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
-
bulunduğum yere en yakın ilkokul orası oğlum 1, sınıfa bu yıl başladı, 20dk kadar yürüyoruz okula gitmek için. şu durumda servise verme imkanım da yok.bir öğretmene yakışmayan davranışlar bunlar...ben olsam imkanım varsa ya öğretmeni yada okulu değiştirirdim...
aslında sınıf değiştirmeyi dün düşündüm ama 1, sınıfa yeni başladı, daha çok küçük. arkadaşlarının bir çoğu anaokulundan olan sevdiği çocuklar. onu onlardan ayırırsam mutsuz olur.MEB maalesef her okula kadrolu hademe vermiyor, okul kendi bütçesinde gelen bağışlarla onların maaşını vermek zorunda ama bu öğretmeni haklı duruma getirmez, ben de öğretmenim ama maalesef meslektaşımın tutumu çok yanlış , ben olsam gider şikayet ederim ve çocuğumu da ondan alırım
yapısı çok ters bu defa da oğluma takar mı diye düşünmeden edemiyorumÖğretmeni şikayet edin bence. Tavrı hiç hoş değil.
bulunduğum yere en yakın ilkokul orası oğlum 1, sınıfa bu yıl başladı, 20dk kadar yürüyoruz okula gitmek için. şu durumda servise verme imkanım da yok.
durumu açıklamak için gitmiştim zaten ama o kadar insanın içinde öyle bir tepki verince ne yapacağımı şaşırdım.okurken beni sinir bastı neden o kadar pasif kaldınız ki
vermeyeceğim deyin parayı gidin ilk olarak müdüre sonra mebe bilmem nereye şikayet edin geçin karşıya birde ağlıyorsunuz.
Yine şikayet edersiniz o zaman . Toplamda ne kadar para merak ettim.yapısı çok ters bu defa da oğluma takar mı diye düşünmeden edemiyorum
çok tutar değil 100 lira gibi cuzi bir miktar ama okul açılırken velilerin çoğundan 3,000 5,000 gibi bağışlar aldılar. okul açıldı bir hafta sonra 160 lira topladılar sınıf giderleri için.. şimdi yeniden istiyorlar. miktarında değilim sadece sürekli para konusundan sıkıldım. öğretmenin mecburi gibi çıkışmasından...Yine şikayet edersiniz o zaman . Toplamda ne kadar para merak ettim.
hayır devlet okulunda 1.sınıfa başladı.Yasal mıymış bu?
Anasınıfına falan mı gidiyor çocuğunuz?benim çocuklarda devlette ama bağış falan yapmadık.okul açılışında temizlik ücretinide gönüllü olan verecekti.
Ben olsam sorardım alo 147 ye.
Siz verdiniz mi 3000- 5000 t? Biraz üstüne katsanız özel okula gönderirsiniz.çok tutar değil 100 lira gibi cuzi bir miktar ama okul açılırken velilerin çoğundan 3,000 5,000 gibi bağışlar aldılar. okul açıldı bir hafta sonra 160 lira topladılar sınıf giderleri için.. şimdi yeniden istiyorlar. miktarında değilim sadece sürekli para konusundan sıkıldım. öğretmenin mecburi gibi çıkışmasından...
3000 kadar olmasada yakın bi miktar verdik...Siz verdiniz mi 3000- 5000 t? Biraz üstüne katsanız özel okula gönderirsiniz.
Bu öğretmen ile konuşulacak bir konu değil. Müdür ile konuşun ve makbuzunuzu alın karşılığında. Para yetmiyor olabilir. Ama bütün sınıflara aynı uygulama olduğundan emin olun. Okul aile birliğiniz yok mu?3000 kadar olmasada yakın bi miktar verdik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?