çocuk öğretmen başkasını alkışlattı diye 5 saat ağlıyorsa bence bence sizde bi dönüp kendinize bakın. ortada bi yarış varsa siz de buna dahilsiniz, çocuğunuzu da dahil etmişsiniz.
Doğru mu anladım ben şu mesajı:şiir okuma için kekeme bir çocuğun seçilmesi,hem arkadaşlarını hem sizin kızını hem sizi rahatsız mı ediyor?23 nisanda şiir okuma yarışı yapılacak x kekeliyor okuyor öğretmen onu yolladı (bu başka öğrencinin yorumu)
Hala aynı yazıyorsunuz bakın. BİZİM deneme sonucumuz değil,kızımın deneme sonucu.bizim deneme sonucumuz al diye verildi.. öğretmenim sanki üzüldü benim 1. olmama (bu kızımın yorumu)
sanki dersin grup calismasi ulkeler arasi yarisa hazirLANDILARYa bide sunu önce kendinize kabullendirin. öğretmenİMİZ değil öğretmeni,mezun OLDUK değiş mezun oldu. Matematiği fullLEDİK değil matematiği fulledi.
Ya ayrıca bir yıl boyunca çalışmalarını resimlemek çok anormal gerçekten. Farzedelim ki resimleri var eee ne olacak ki bazısı 5 saat çalışır bazısı 1 saatte halleder.
Sizin ciddi ciddi bu konuda destek aşarak çocuğunrahatlatmanız lazım. Sizi çok hırslı gördüm. Çocuğunuz bir birer yapışık değilsiniz ki.
Bu ciddi bi problem ve genelde bebeklikten başlıyor.sanki dersin grup calismasi ulkeler arasi yarisa hazirLANDILAR
Bu dediginizi anlamak icin bilincli anne olmak lazimBu ciddi bi problem ve genelde bebeklikten başlıyor.
Ek gıdaya geçtik,tuvaleti öğrendik,babamız geldi,bugün uslu durduk.... Çok çok yanlış böyle Bebek'ten başlayınca devam esiyor tabi. Okumayı öğrendik,deneme sınavı sonucumuz geldi ...
siz biliyorsunuz siz arkasındasınız ögretmen alkıslatmıs alkıslaymamıs ne önemi var.bu kadar üzülmesi yanlıs .ilerde hırs zarar verir
+1Abartılmış geldi bana ya. Herkesin ilkokulda başarısının anlaşılmadığı yada saptırıldığınoldı oldu. Bence kızınızın 5 saat ağlamasında sıkıntı var. Çocuğunuza farkında olmadan fazla hırslı olmayı aşılamış olabilirsiniz. Biri 99 biri 99.01 se 99.01 olan birinci olur. Puan haksızlıkla elde edildiyse de bu onların vicdanıyla alakalı. Herkesim vicdanını düzeltmemiz mümkün değil maalesef. Ama gerçekte 4. Sınıf çocuğun bu kadar ağlaması bana fazla anormal geldi
Kusura bakmayin ama bence tamda dusuncesiz oldugunuz icin burdasinizALLAH AŞKINA yazımı çarpıtıp da dık dınız kelimelerine takılmayın. açıklama yaptım konuyu kısa tutmak tek sebebi.. YARIŞTA OLSAM NOTLARI BİLİR arttınız diyene boyu uzadı demem... 2 si yapabileceklerim konusunda fikri olan varsa suçlayıcı olmadan yazarsa sevinirim... Düşüncesiz olsam burada işim ne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?