- 17 Ekim 2020
- 222
- -185
- 13
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
2 tane üniversite bitirmiş güya dangalak :)Burada bu kadar konu gördüm, birçok acımasız eleştiri gördüm de, şu “sen de akıl olsa kendi statüne bakmadan... “ şeklinde bir aşağılama cümlesi okumamıştım şimdiye dek. Yazık. İşinden dolayı birini bu kadar rencide etmek hiç hoş değil!! Konusahibi genç bir kadın umut etmiş akıl danışmak istemiş. Olmaz diye düşünülebilir ama sana bakmaz statün kadar konuş tavırları nedir allah aşkına. Bir de en sonunda patlatınca “ayy bana hakaret ediyo yetişin aa dostlar, çok terbiyesiz bu” şeklinde linç ettirilmeye çalışılmış. Pess.
Zaten soğuk bı tipolmaz o iş, okulda laf çıkar diye yine olmaz.
öğretmenlerin geneli garantici insanlar.
Onun yazdığını okudun mu ?Çok ayıp..
Bu hiç olmadı..
Ama sen de böyle yazma. Bir kaç mesajdır yapıyosun bunu. Hakaret etme.2 tane üniversite bitirmiş güya dangalak :)
AjsjdjsjssjsjsjsjÇay var içersen
Yol var gidersen
Ben var seversen
Hakarete de başladınız tebriklerSenin gibi beyinsiz olmaktansa statüsüz olmayı tercih ederim , nasıl laf konuşuyorsun ya statü falan sen kimsin gerizekali
Üniversite bitirmişsinde adam olamamissin be guzelim o kişi benim müdürüm veya amirim değil bak dikkatli okuyamamissin bile nasi bitirdiysen üniversiteyi
Hak edene hakkını vericeksin . Bilmiyorum artık gelir mi gelmez mi zamanla göreceğiz teşekkürler yorumun icinAma sen de böyle yazma. Bir kaç mesajdır yapıyosun bunu. Hakaret etme.
Konun için de dikkatli ol derim, sen olmasını çok istediğin için sanırım eylemlere çok farklı anlamlar yüklemişsin. Onun hoşlandığını şu anlattıklarından düşünmüyorum ben de. Belli edecek kadar bakma mesafeli ol. O hoşlanıyosa gelir zaten.
Onun yazdığını okudun muHakarete de başladınız tebrikler
Bu kibir seni yer bitirirAmirlik anlayışına hayran kaldım.Sana şurayı temizle deme hakkına sahip adam.Ama sen ona şurayı temizle diyemezsin. Aranızda hiyerarşi var.Ve sen beğenmesende o senin üstün. Sen benim eğitimimi sorgulamak için 40 fırın ekmek yemen lazım. Evet adam olmadım mis gibi kadınım ayrıca.Müdürlerime asılmadığım gibi eğitim verdiğim personelin bana asılmasınıda kabullenmem mesela.Mesafemi korurum.Çay istememden birşey alınan olursada muhatap olmam. Makamda tevazu olmaz.
Hakaret etmeden konuşabilirsiniz. Siz kolay olanını seçiyorsunuz. Çok fevrisiniz. Sizi şikayet ettim bilginizeOnun yazdığını okudun mu
Bir okulda temizlik iscisiyim öğretmene aşık oldum. Ben sürekli bakıyorum fakat kendisi hiç bir bakmıyordu ta ki 3 gün öncesine kadar. 3 gün önce bakmaya başladı. Okuldaki bütün öğretmenlerle aram iyi ise yeni başlamış olamama rağmen fakat kendisi günaydın bile demiyor ve diğer işçilerle de konuşan bir tip değil sadece kendi gibi öğretmenlerle muhattap oluyor taa ki 3 gün öncesine kadar çay ocağında baş başa kaldık ve bana cay olup olmadığını sordu bende var dedim ama yok çay dedi bende koridorda bağırdım çay yok bı bakın diye ne yapacağımı bilemedim heycanlandimneyse ben kahve içeyim dedi bende süt tozu yok dedim olsun ben öyle içerim dedi ve gitti smdide sürekli bakıyor bende ona bakıyorum anlamadım bosunami umitleniyorum acaba ?
Biliyor musun çok da seyimdeydi :)Hakaret etmeden konuşabilirsiniz. Siz kolay olanını seçiyorsunuz. Çok fevrisiniz. Sizi şikayet ettim bilginize
Kuzum yaaaa senin ben açık tebliğini yerimHakaret etmeden konuşabilirsiniz. Siz kolay olanını seçiyorsunuz. Çok fevrisiniz. Sizi şikayet ettim bilginize
Ya bı umut yok muDurum: Pilotonik Aşk
Rahat olun hoşunuza gidiyorsa bunu abartmadan yaşayın zaten;
Sonuç: Şubat tatilinde bu aşk biter
Dipnot: Öğretmenin çay yoksa yerine kahve istemesi yada süt tozu olmasada kahveyi sade içebilmesine fazla anlam yüklemişiniz.
Çok tatlı di mi:)Kuzum yaaaa senin ben açık tebliğini yerim
Ya ben çaycı değilim diyorum anlamıyorsunuz heraldeKalbinizi kırmak istemem ama hiç gerçekçi yaklaşmıyorsunuz. Aslında hoşlanmadığını biliyorsunuz ama kabul etmek istemiyorsunuz. Düşüncenizle zıtlaşan insanlara da argo kullanıyorsunuz. Ve bu dışarıdan çok çaresiz bir kadın profili çiziyor. İşe ihtiyacım yok diyorsanız buyurun adamı rahatsız etmeye devam edin. Çaycıya çay var mı diye sormak nasıl hoşlantı belirtisi olabilir?
Dikkatli okumamışsınız sanırım ben evlenemez demedim. Kişinin kendi tercihidir ancak konu sahibi kendi demiş, hoşlandığı adam sadece meslektaşı öğretmenlerle diyalog içine giriyormuş, temizlikçileri muhattap alıp konuşmuyormuş, konu sahibi de bir çay sordu diye bu kadar havaya girmiş ya zaten. Sizce beraber mesai yaptığı insanlara nezaketen de olsa bir kaç kelime konuşmaya tenezzül etmeyen adam, sizce konu sahibine onun istediği gözle görüp ciddi niyetle yaklaşır mı? Kaldı ki konu sahibide adamın hiçbir yakınlığı yokken resmen gözleri ile taciz ettiğini kendi söylemiş, bu işin sonunda en fazla adam acımaz şikayet eder, konu sahibi hem işinden hem gururundan olur.Neden alt statüde biri ile üst statütte biri evlenemez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?