Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 tane üniversite bitirmiş güya dangalak :)

2 tane üniversite bitirmiş güya dangalak :)
Ama sen de böyle yazma. Bir kaç mesajdır yapıyosun bunu. Hakaret etme.
Konun için de dikkatli ol derim, sen olmasını çok istediğin için sanırım eylemlere çok farklı anlamlar yüklemişsin. Onun hoşlandığını şu anlattıklarından düşünmüyorum ben de. Belli edecek kadar bakma mesafeli ol. O hoşlanıyosa gelir zaten.

Üniversite bitirmişsinde adam olamamissin be guzelim o kişi benim müdürüm veya amirim değil bak dikkatli okuyamamissin bile nasi bitirdiysen üniversiteyi

Amirlik anlayışına hayran kaldım.Sana şurayı temizle deme hakkına sahip adam.Ama sen ona şurayı temizle diyemezsin. Aranızda hiyerarşi var.Ve sen beğenmesende o senin üstün. Sen benim eğitimimi sorgulamak için 40 fırın ekmek yemen lazım. Evet adam olmadım mis gibi kadınım ayrıca.Müdürlerime asılmadığım gibi eğitim verdiğim personelin bana asılmasınıda kabullenmem mesela.Mesafemi korurum.Çay istememden birşey alınan olursada muhatap olmam. Makamda tevazu olmaz.

Hak edene hakkını vericeksin . Bilmiyorum artık gelir mi gelmez mi zamanla göreceğiz teşekkürler yorumun icin

Bu kibir seni yer bitirir

Durum: Pilotonik Aşk
Rahat olun hoşunuza gidiyorsa bunu abartmadan yaşayın zaten;
Sonuç: Şubat tatilinde bu aşk biter

Dipnot: Öğretmenin çay yoksa yerine kahve istemesi yada süt tozu olmasada kahveyi sade içebilmesine fazla anlam yüklemişiniz.

Ya bı umut yok mu hiç mi yok

Kalbinizi kırmak istemem ama hiç gerçekçi yaklaşmıyorsunuz. Aslında hoşlanmadığını biliyorsunuz ama kabul etmek istemiyorsunuz. Düşüncenizle zıtlaşan insanlara da argo kullanıyorsunuz. Ve bu dışarıdan çok çaresiz bir kadın profili çiziyor. İşe ihtiyacım yok diyorsanız buyurun adamı rahatsız etmeye devam edin. Çaycıya çay var mı diye sormak nasıl hoşlantı belirtisi olabilir?

Y Ya ben çaycı değilim diyorum anlamıyorsunuz heralde

Neden alt statüde biri ile üst statütte biri evlenemez mi?
Dikkatli okumamışsınız sanırım ben evlenemez demedim. Kişinin kendi tercihidir ancak konu sahibi kendi demiş, hoşlandığı adam sadece meslektaşı öğretmenlerle diyalog içine giriyormuş, temizlikçileri muhattap alıp konuşmuyormuş, konu sahibi de bir çay sordu diye bu kadar havaya girmiş ya zaten. Sizce beraber mesai yaptığı insanlara nezaketen de olsa bir kaç kelime konuşmaya tenezzül etmeyen adam, sizce konu sahibine onun istediği gözle görüp ciddi niyetle yaklaşır mı? Kaldı ki konu sahibide adamın hiçbir yakınlığı yokken resmen gözleri ile taciz ettiğini kendi söylemiş, bu işin sonunda en fazla adam acımaz şikayet eder, konu sahibi hem işinden hem gururundan olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…